Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!

Mensen gebruiken hun Android-apparaten op verschillende manier terwijl ze genieten van hun vrije tijd. Sommige mensen zullen naar muziek luisteren en video’s bekijken, anderen zullen tijd op internet doorbrengen en sommige mensen kiezen ervoor om games te spelen. Gamers hebben de neiging om verschillende interessante games op hun apparaten te installeren om er gratis van te genieten.

In de loop der jaren hebben Android-game-ontwikkelaars de kwaliteit van games verbeterd en er zijn zelfs meer genres toegevoegd. Een genre dat nog steeds opvalt en favoriet is bij velen, zijn vechtspellen. Vechtspellen zijn erg interessant en tot op zekere hoogte erg verslavend.

Dankzij technologische vooruitgang en de verhoogde creativiteit van game-ontwikkelaars, zijn er modernere vechtspellen op de markt. Sommige van deze spellen kunnen online worden gespeeld en vereisen een sterke en stabiele internetverbinding, terwijl andere offline kunnen worden gespeeld en geen internetverbinding nodig hebben. Klik hier om een lijst met alle vechtspellen voor Android te bekijken. Dit stuk belicht enkele van de beste offline vechtspellen die je op je Android-apparaat kunt installeren.

  1. Shadow Fight 3

    Shadow Fight 3

    Shadow Fight 3 is een mooi 3D-actiespel vol actie en spanning. Je zult constant in gevecht zijn waarin je verschillende vijanden in de schaduw bevecht. Je moet je uiterlijk en een vechtwapen selecteren. Onderweg verzamel je ook verschillende wapens en bepantsering. Na vele succesvolle missies ontgrendel je speciale vechtvaardigheden.

  2. Real Boxing

    Real Boxing

    Gebaseerd op boxen, is dit gratis spel erg spannend. Je begint je carrière als een beginnende bokser die vele professionele wedstrijden zal moeten vechten om je vechtvaardigheden te verbeteren en de bokskampioen te worden. Je zult ervaren boksers ontmoeten terwijl je je carrière laat groeien. Je zult hard moeten trainen om je voor te bereiden op je volgende tegenstander.

  3. Real Steel Boxing Champions

    Real Steel Boxing Champions

    Gebaseerd op de film Real Steel, dit is een actievolle game waarin je een robot in de strijd bestuurt. Om het toernooi te winnen en meer punten te verdienen, moet je al je tegenstanders verslaan. Als je elk level met succes voltooit, verdien je geld om je robot verder te upgraden.

  4. Gods of Rome

    Gods of Rome

    In dit spel kies je uit drie personages, goden, helden of wezens uit de Griekse en Romeinse mythologie om tegenstanders te bevechten in een-op-een gevechten. Je vecht in verschillende arena’s en geografische gebieden, waaronder Pompeii, de berg Olympus of het Colosseum. Naarmate je naar hogere niveaus gaat, kun je uit meer personages kiezen. Je kunt ook je vechtvaardigheden verbeteren.

  5. Iron Blade - Medieval Legends

    Iron Blade – Medieval Legends

    Deze game speelt zich af in het middeleeuwse Europa waar de wereld in oorlog was. Je zult je personage (monsterjager) moeten helpen om vijanden te verslaan. Je zult onderweg geweldige wapens verzamelen waarmee je je vijanden kunt verslaan. Je verkent locaties uit de echte wereld en test je vechtvaardigheden tegen andere spelers. De game heeft geweldige graphics en eenvoudige bediening die iedereen kan gebruiken.

Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!
Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!

Hidden Object Games, oftewel Verborgen Voorwerp-spellen, zijn tegenwoordig erg populair op Android-apparaten. Verborgen voorwerp-spellen zijn een soort puzzelspel waarbij de speler de taak heeft om specifieke objecten, items of personages te vinden die in een scenario verborg…

Dit zijn de beste Open World Games voor Android!
Dit zijn de beste Open World Games voor Android!

Open World games zijn een zeer populair spelgenre geworden dat door vele gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wat zijn Open World games eigenlijk? Open World games zijn video- of computergames waarin spelers door een gamewereld kunnen rondlopen, de verhaallijn kunn…