Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!

Mensen gebruiken hun Android-apparaten op verschillende manier terwijl ze genieten van hun vrije tijd. Sommige mensen zullen naar muziek luisteren en video’s bekijken, anderen zullen tijd op internet doorbrengen en sommige mensen kiezen ervoor om games te spelen. Gamers hebben de neiging om verschillende interessante games op hun apparaten te installeren om er gratis van te genieten.

In de loop der jaren hebben Android-game-ontwikkelaars de kwaliteit van games verbeterd en er zijn zelfs meer genres toegevoegd. Een genre dat nog steeds opvalt en favoriet is bij velen, zijn vechtspellen. Vechtspellen zijn erg interessant en tot op zekere hoogte erg verslavend.

Dankzij technologische vooruitgang en de verhoogde creativiteit van game-ontwikkelaars, zijn er modernere vechtspellen op de markt. Sommige van deze spellen kunnen online worden gespeeld en vereisen een sterke en stabiele internetverbinding, terwijl andere offline kunnen worden gespeeld en geen internetverbinding nodig hebben. Klik hier om een lijst met alle vechtspellen voor Android te bekijken. Dit stuk belicht enkele van de beste offline vechtspellen die je op je Android-apparaat kunt installeren.

 1. Shadow Fight 3

  Shadow Fight 3

  Shadow Fight 3 is een mooi 3D-actiespel vol actie en spanning. Je zult constant in gevecht zijn waarin je verschillende vijanden in de schaduw bevecht. Je moet je uiterlijk en een vechtwapen selecteren. Onderweg verzamel je ook verschillende wapens en bepantsering. Na vele succesvolle missies ontgrendel je speciale vechtvaardigheden.

 2. Real Boxing

  Real Boxing

  Gebaseerd op boxen, is dit gratis spel erg spannend. Je begint je carrière als een beginnende bokser die vele professionele wedstrijden zal moeten vechten om je vechtvaardigheden te verbeteren en de bokskampioen te worden. Je zult ervaren boksers ontmoeten terwijl je je carrière laat groeien. Je zult hard moeten trainen om je voor te bereiden op je volgende tegenstander.

 3. Real Steel Boxing Champions

  Real Steel Boxing Champions

  Gebaseerd op de film Real Steel, dit is een actievolle game waarin je een robot in de strijd bestuurt. Om het toernooi te winnen en meer punten te verdienen, moet je al je tegenstanders verslaan. Als je elk level met succes voltooit, verdien je geld om je robot verder te upgraden.

 4. Gods of Rome

  Gods of Rome

  In dit spel kies je uit drie personages, goden, helden of wezens uit de Griekse en Romeinse mythologie om tegenstanders te bevechten in een-op-een gevechten. Je vecht in verschillende arena’s en geografische gebieden, waaronder Pompeii, de berg Olympus of het Colosseum. Naarmate je naar hogere niveaus gaat, kun je uit meer personages kiezen. Je kunt ook je vechtvaardigheden verbeteren.

 5. Iron Blade - Medieval Legends

  Iron Blade – Medieval Legends

  Deze game speelt zich af in het middeleeuwse Europa waar de wereld in oorlog was. Je zult je personage (monsterjager) moeten helpen om vijanden te verslaan. Je zult onderweg geweldige wapens verzamelen waarmee je je vijanden kunt verslaan. Je verkent locaties uit de echte wereld en test je vechtvaardigheden tegen andere spelers. De game heeft geweldige graphics en eenvoudige bediening die iedereen kan gebruiken.

Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!
Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aa…

Ontdek de beste gratis platform games voor Android!
Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. In 2021 zijn er veel spannende platf…

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!
Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!

Mensen gebruiken hun Android-apparaten op verschillende manier terwijl ze genieten van hun vrije tijd. Sommige mensen zullen naar muziek luisteren en video’s bekijken, anderen zullen tijd op internet doorbrengen en sommige mensen kiezen ervoor om games te spelen. Gamers…