Zo kun je zien wie je Instagram-profiel heeft bekeken!

Instagram blijft de toppositie bezetten als het gaat om ranglijsten van social media. Veel mensen sluiten zich elke dag aan op het platform om afbeeldingen en video’s te posten en ook om berichten van andere gebruikers te bekijken. Instagram-gebruikers hebben de neiging om Instagram-profielen te bekijken en te volgen die interessante berichten hebben en die eigendom zijn van bekende mensen.

Als actieve Instagram-gebruiker heb je je vast wel eens afgevraagd hoeveel Instagram-gebruikers jouw profiel elke dag bekijken. Helaas heeft Instagram geen ingebouwde functie waarmee je kunt zien hoeveel mensen je profiel hebben bekeken.

Als onderdeel van de privacyprotocollen voor gebruikers maakt Instagram niet bekend hoeveel mensen je profiel hebben bekeken. Maar hoe kun je je nieuwsgierigheid bevredigen? Er zijn enkele apps van derden waarmee je kunt zien wie je Instagram-profiel heeft bekeken. In een recent gepubliceerd artikel wordt ook uitgelegd hoe je kunt zien wie je WhatsApp-profiel heeft bekeken.

Followers Insight for Instagram

Dit is een van de meest gebruikte en sterkst aanbevolen apps om erachter te komen wie je Instagram-profiel heeft bekeken. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft de app inzicht in wie je Instagram-profiel bekijkt. Het is ook mogelijk om mensen bij te houden die je volgen, niet meer volgen of blokkeren op Instagram. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

Om de app op je Android-apparaat te gebruiken:

  • Download en installeer de app op je Android
  • Open de app door op het icoon te tikken
  • Log in met de gegevens van je Instagram-account (gebruiksnaam en wachtwoord)
  • Nadat je account is gesynchroniseerd met de app, zie je verschillende opties in een menu
  • Tik op een van de menuknoppen om informatie over je Instagram-account te bekijken

Andere apps van derden die je kunnen helpen te zien wie je Instagram-profiel heeft bekeken, zijn onder meer Follower Analyzer for Instagram en Insights for Instagram.

  1. Followers Insight for Instagram, tracker, analyzer

    Followers Insight for Instagram, tracker, analyzer

    De app geeft inzicht in wie je Instagram-profiel bekijkt. Het is ook mogelijk om mensen bij te houden die je volgen, niet meer volgen of blokkeren op Instagram. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Een klok- en weerwidget toevoegen aan het startscherm op Android
Een klok- en weerwidget toevoegen aan het startscherm op Android

Android-apparaten zijn vooraf geïnstalleerd met handige functies en hulpmiddelen waarvan je je soms niet eens bewust bent. Neem bijvoorbeeld widgets, zeer handige tools die je Android-ervaring op je apparaat verbeteren. Widgets zijn kleine applicaties die zijn gekoppeld aan e…

Tor vs VPN: wat is het verschil en wat is beter?
Tor vs VPN: wat is het verschil en wat is beter?

We willen soms privacy en anonimiteit tijdens het surfen op het internet. Maar hoe doen we dat precies? Als je eerder anoniem internet hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk al wel eens gehoord van Tor of een VPN. Zo niet, maak je dan geen zorgen! In deze blogpost bespreken we …