Ontdek nu de beste gratis Netflix-alternatieven voor Android

Netflix is de meest populaire app voor het streamen van films over de hele wereld. Het platform biedt een verzameling films, series, documentaires en korte clips waar mensen van kunnen genieten. Naast toegang tot Netflix via de website, kunnen mensen ook content bekijken op hun smart-tv, of nog gemakkelijker, op hun Android-apparaat.

Sommige mensen hebben echter misschien niet de luxe of mogelijkheid om toegang te krijgen tot Netflix. Anderen willen misschien streamingdiensten van andere platforms verkennen. Daarmee is de vraag nu: zijn er alternatieven voor Netflix voor Android-gebruikers op de markt? Het antwoord is, ja natuurlijk!

Er zijn verschillende andere streaming-apps beschikbaar voor Android-gebruikers. Als Android-gebruiker hoef je alleen maar een van de apps op je toestel te installeren, een abonnement te betalen (indien van toepassing) en te genieten van je favoriete films en series. In deze post belichten wij enkele van de beste én gratis Netflix-alternatieven voor Android-gebruikers.

 1. Show Box

  Show Box

  Show Box is een geweldige app om gratis je favoriete films en tv-series te bekijken op je Android-apparaat. De app ondersteunt ook downloads, zodat je films kunt downloaden om ze later offline te bekijken. De app biedt je een brede collectie films en tv-series, waaronder internationale series. De app ondersteunt andere functies, zoals ondertitels, om je kijkervaring optimaal te maken.

 2. Plex

  Plex

  Plex is een fantastische app waarmee je toegang hebt tot een uitgebreide verzameling tv-programma’s en films. De plex-app downloadt ook automatisch ondertitelbestanden, metadata, kijkcijfers en filmillustraties voor de meeste shows, zodat je kunt genieten van je kijkervaring.

 3. Hulu: Stream TV, Movies & more

  Hulu: Stream TV, Movies & more

  Met de Hulu Plus-app krijg je toegang tot alle huidige tv-programma’s en films op je Android-apparaat. Het enige dat je hoeft te doen, is een abonnement nemen en je kunt direct je favoriete programma’s bekijken. De app biedt een verzameling van zowel de meest recente als klassieke shows, een verscheidenheid aan genres en uitzendingen voor verschillende leeftijdscategorieën, inclusief die geschikt zijn voor kinderen.

 4. Vudu Movies & TV

  Vudu Movies & TV

  Met VUDU heb je toegang tot media-inhoud binnen handbereik. Nadat je een klein abonnementsbedrag hebt betaald, krijg je toegang tot een heleboel films en tv-programma’s. Als je een pauze nodig hebt van Netflix of een andere bibliotheek wilt verkennen, moet je VUDU echt eens bekijken.

 5. MUBI – Stream & Download Films

  MUBI – Stream & Download Films

  MUBI is een andere app die je tegen een kleine maandelijkse vergoeding een gevarieerde en diverse bibliotheek met films en tv-programma’s biedt. Er is veel inhoud beschikbaar die teruggaat tot vervlogen tijden, maar er is ook inhoud die meer recent is. MUBI is een geweldige app voor het streamen en downloaden van films, vooral als Netflix zijn charme, wat jou betreft, heeft verloren.

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!
Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!

Mensen proberen elke dag om verschillende redenen wat lichaamsgewicht kwijt te raken. Sommigen willen gewoon een fit en gezond lichaam, anderen willen in specifieke kledingstukken passen. Wat je doel ook is, je moet er naar toe werken! Drukke schema’s kunnen je beletten…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …