Ontdek nu de beste gratis Netflix-alternatieven voor Android

Netflix is de meest populaire app voor het streamen van films over de hele wereld. Het platform biedt een verzameling films, series, documentaires en korte clips waar mensen van kunnen genieten. Naast toegang tot Netflix via de website, kunnen mensen ook content bekijken op hun smart-tv, of nog gemakkelijker, op hun Android-apparaat.

Sommige mensen hebben echter misschien niet de luxe of mogelijkheid om toegang te krijgen tot Netflix. Anderen willen misschien streamingdiensten van andere platforms verkennen. Daarmee is de vraag nu: zijn er alternatieven voor Netflix voor Android-gebruikers op de markt? Het antwoord is, ja natuurlijk!

Er zijn verschillende andere streaming-apps beschikbaar voor Android-gebruikers. Als Android-gebruiker hoef je alleen maar een van de apps op je toestel te installeren, een abonnement te betalen (indien van toepassing) en te genieten van je favoriete films en series. In deze post belichten wij enkele van de beste én gratis Netflix-alternatieven voor Android-gebruikers.

 1. Show Box

  Show Box

  Show Box is een geweldige app om gratis je favoriete films en tv-series te bekijken op je Android-apparaat. De app ondersteunt ook downloads, zodat je films kunt downloaden om ze later offline te bekijken. De app biedt je een brede collectie films en tv-series, waaronder internationale series. De app ondersteunt andere functies, zoals ondertitels, om je kijkervaring optimaal te maken.

 2. Plex

  Plex

  Plex is een fantastische app waarmee je toegang hebt tot een uitgebreide verzameling tv-programma’s en films. De plex-app downloadt ook automatisch ondertitelbestanden, metadata, kijkcijfers en filmillustraties voor de meeste shows, zodat je kunt genieten van je kijkervaring.

 3. Hulu: Stream TV, Movies & more

  Hulu: Stream TV, Movies & more

  Met de Hulu Plus-app krijg je toegang tot alle huidige tv-programma’s en films op je Android-apparaat. Het enige dat je hoeft te doen, is een abonnement nemen en je kunt direct je favoriete programma’s bekijken. De app biedt een verzameling van zowel de meest recente als klassieke shows, een verscheidenheid aan genres en uitzendingen voor verschillende leeftijdscategorieën, inclusief die geschikt zijn voor kinderen.

 4. Vudu Movies & TV

  Vudu Movies & TV

  Met VUDU heb je toegang tot media-inhoud binnen handbereik. Nadat je een klein abonnementsbedrag hebt betaald, krijg je toegang tot een heleboel films en tv-programma’s. Als je een pauze nodig hebt van Netflix of een andere bibliotheek wilt verkennen, moet je VUDU echt eens bekijken.

 5. MUBI – Stream & Download Films

  MUBI – Stream & Download Films

  MUBI is een andere app die je tegen een kleine maandelijkse vergoeding een gevarieerde en diverse bibliotheek met films en tv-programma’s biedt. Er is veel inhoud beschikbaar die teruggaat tot vervlogen tijden, maar er is ook inhoud die meer recent is. MUBI is een geweldige app voor het streamen en downloaden van films, vooral als Netflix zijn charme, wat jou betreft, heeft verloren.

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Een klok- en weerwidget toevoegen aan het startscherm op Android
Een klok- en weerwidget toevoegen aan het startscherm op Android

Android-apparaten zijn vooraf geïnstalleerd met handige functies en hulpmiddelen waarvan je je soms niet eens bewust bent. Neem bijvoorbeeld widgets, zeer handige tools die je Android-ervaring op je apparaat verbeteren. Widgets zijn kleine applicaties die zijn gekoppeld aan e…

Tor vs VPN: wat is het verschil en wat is beter?
Tor vs VPN: wat is het verschil en wat is beter?

We willen soms privacy en anonimiteit tijdens het surfen op het internet. Maar hoe doen we dat precies? Als je eerder anoniem internet hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk al wel eens gehoord van Tor of een VPN. Zo niet, maak je dan geen zorgen! In deze blogpost bespreken we …