De beste gratis YouTube videobewerking-apps voor Android

Als je een YouTuber bent, weet je waarschijnlijk inmiddels dat de kwaliteit van video’s die je op YouTube plaatst erg belangrijk is als het gaat om likes, views en volgers. Hoogwaardige video’s springen in het oog en zullen meer kijkers trekken. Het is daarom de moeite waard je video’s te bewerken en hun kwaliteit te verbeteren voordat je ze op YouTube plaatst.

Wat velen niet weten, is dat je je video’s kunt bewerken op je eigen Android-apparaat. Er zijn verschillende gratis videobewerking-apps voor YouTube die geweldige tools en effecten bieden om je video’s geweldig te maken. In deze post belichten wij enkele van de beste gratis bewerking-apps voor YouTube die je op je Android-apparaat kunt gebruiken.

 1. Video Maker for YouTube - Video.Guru

  Video Maker for YouTube – Video.Guru

  Met Video Maker kun je gemakkelijk je YouTube-video’s maken en bewerken. De app is een alles-in-één video-editor met krachtige videobewerkingsfuncties, waaronder video bijsnijden, knippen, samenvoegen, versnellen. slow motion en nog veel meer. Met de app kun je ook muziek toevoegen aan je YouTube-video’s.

 2. Video Editor for Youtube & Video Maker - My Movie

  Video Editor for Youtube & Video Maker – My Movie

  Video Editor for YouTube is een geweldig hulpmiddel voor het bewerken van video’s. De app heeft een verscheidenheid aan bewerkingstools en effecten die je video’s geweldig zullen maken. De app heeft een mooie lay-out en een gebruiksvriendelijke interface die de bewerkingstijd voor Youtube-video’s verkort.

 3. Intro Maker - intro creator met muziek

  Intro Maker – intro creator met muziek

  Intro Maker wordt aanbevolen voor mensen die geen complexe videobewerking-software weten te  gebruiken. De app heeft een simpele interface die gemakkelijk te gebruiken is. Met de app maak je op eenvoudige wijze intro’s en outro’s voor je YouTube-video’s. Je kunt de app ook gebruiken om logo-animaties, geanimeerde teksten en advertenties te maken.

 4. KineMaster – Pro Video Editor

  KineMaster – Pro Video Editor

  Met een breed scala aan tools en bewerkingseffecten blijft KineMaster een van de beste video-editor-apps. De app geeft je de mogelijkheid om je video’s te bewerken op het comfort van je eigen Android-apparaat. De app is gratis en heel gemakkelijk te gebruiken. Nadat je je video’s op KineMaster hebt bewerkt, kun je ze direct delen op andere apps zoals YouTube.

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Een klok- en weerwidget toevoegen aan het startscherm op Android
Een klok- en weerwidget toevoegen aan het startscherm op Android

Android-apparaten zijn vooraf geïnstalleerd met handige functies en hulpmiddelen waarvan je je soms niet eens bewust bent. Neem bijvoorbeeld widgets, zeer handige tools die je Android-ervaring op je apparaat verbeteren. Widgets zijn kleine applicaties die zijn gekoppeld aan e…

Tor vs VPN: wat is het verschil en wat is beter?
Tor vs VPN: wat is het verschil en wat is beter?

We willen soms privacy en anonimiteit tijdens het surfen op het internet. Maar hoe doen we dat precies? Als je eerder anoniem internet hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk al wel eens gehoord van Tor of een VPN. Zo niet, maak je dan geen zorgen! In deze blogpost bespreken we …