De beste alternatieven voor Among Us die je echt zou moeten spelen!

Game-liefhebbers proberen graag nieuwe en populaire games die op de markt zijn gekomen, uit. Als game-liefhebber ben je vast wel de zeer populaire game tegengekomen die Among Us heet. Zo niet, probeer het dan eens! Among Us is een interessant actiespel bedoeld voor meerdere spelers en is beschikbaar voor Android-gebruikers.

In Among Us kun je met vier tot tien andere spelers online of via lokale Wi-Fi spelen en probeer je een ruimteschip klaar te maken voor het opstijgen. Een van de leden is echter een slechterik van wie het de missie is om iedereen te vermoorden. Jij en de andere spelers kunnen winnen door de beschikbare taken in het ruimteschip te voltooien of door de slechterik te identificeren en hem of haar van het schip te schoppen. Probeer het uit!

Als je Among Us al hebt gespeeld en je bent op zoek naar een alternatief, dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn verschillende andere spellen die net zo interessant zijn als Among Us. Dit stuk belicht enkele van de beste en gratis alternatieven voor Among Us die je zou moeten uitproberen.

 1. Hide Online

  Hide Online

  Hide Online is een geweldig actiespel voor meerdere spelers. Hide Online is een virtueel verstoppertje-spel waarin spelers zich in elke kamer als rekwisieten verbergen voor andere spelers . Voordat je het spel start, moet je tussen twee typen personages kiezen; rekwisiet of het jagersteam. Als je rekwisiet kiest, moet je je in een kamer verstoppen en wachten tot je door de jagers wordt gevonden. Als jager moet je rondlopen en de verborgen spelers vinden.

 2. Murderous Pursuits

  Murderous Pursuits

  De setting van het spel bevindt zich in een luchtschip. Jij en zeven andere spelers zullen proberen elkaar bij klaarlichte dag te vermoorden zonder argwaan te wekken. De game heeft mooie graphics en een eenvoudige besturing. In het spel krijg je doelwitten toegewezen die je moet opsporen en doden. Als je je doelwitten probeert te doden, moet je wel op je hoede zijn, want jij bent ook iemands doelwit!

 3. Town of Salem - The Coven

  Town of Salem – The Coven

  Het spel kan gespeeld worden door 7 tot 15 spelers. De spelers zijn onderverdeeld in verschillende groepen; Town, maffia, seriemoordenaars, brandstichters en neutralen. Stadsleden zijn de goeden. Je moet de maffia en andere schurken vinden voordat ze je vermoorden. Het interessante van het spel is dat je niet weet wie een goede speler en wie een slechterik is. Als je een slechterik bent, moet je stadsleden in het geheim vermoorden.

 4. Werewolf Online

  Werewolf Online

  In dit spel moet je je dorp verdedigen tegen de krachten van het kwaad, of veranderen in een weerwolf en op je vrienden jagen. De game is een multiplayer-game die online wordt gespeeld met maximaal 16 spelers. Je kunt speciale vaardigheden gebruiken om de rollen van andere spelers te ontdekken en je medespelers te overtuigen om met je samen te werken.

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…

Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!
Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!

Mensen proberen elke dag om verschillende redenen wat lichaamsgewicht kwijt te raken. Sommigen willen gewoon een fit en gezond lichaam, anderen willen in specifieke kledingstukken passen. Wat je doel ook is, je moet er naar toe werken! Drukke schema’s kunnen je beletten…

Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen
Zo kun je het aantal likes op Instagram en Facebook verbergen

Als mensen je foto’s leuk vinden op Instagram of Facebook, kun je zien hoeveel mensen elke foto hebben “geliked! door naar het aantal likes te kijken. De vind-ik-leuk-teller laat je zien hoeveel mensen je foto hebben bekeken en leuk vonden. Als je de likes van je …