Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, puzzel-, race- en arcadespellen.

Arcade-games zijn zo populair onder game-liefhebbers dat gameontwikkelaars regelmatig nieuwe games uitbrengen. Op dit moment staat elke Android App Store vol met arcade-spellen die je kunt downloaden. Sommige van deze spellen zijn gratis, voor andere moet worden betaald. In deze post belichten wij enkele van de beste gratis Android arcade-games die nu kunnen worden gespeeld.

 1. Subway Surfers

  Subway Surfers

  Subway Surfers is een zeer interessant arcadespel. Het spel speelt zich af in een treinstation waar je wordt achtervolgd door een stationsbewaker en zijn hond voor het spuiten van graffiti op treinen. Je moet langs de rails rennen en voorkomen dat je wordt gepakt. Vermijd tegemoetkomende treinen door ze te ontwijken terwijl je onderweg munten en andere waardevolle voorwerpen verzamelt.

 2. Bubble Shooter

  Bubble Shooter

  In dit spel moet je op gelijkgekleurde bubbels richten en schieten terwijl je probeert om alle bubbels te laten vallen en barsten. Het spel zit vol spanning omdat je maar weinig tijd hebt om alle bubbels van het scherm te verwijderen voordat ze de onderkant van het scherm bereiken. Het spel is erg interessant en makkelijk om te spelen.

 3. Zombie Tsunami

  Zombie Tsunami

  Met meer dan 200 miljoen spelers over de hele wereld is Zombie Tsunami een ander interessant arcade-spel. In het spel speel je als een van de zombies. Je valt de stad aan met een groep zombies, verandert voetgangers in zombies en creëert de grootste groep zombies. De game heeft eenvoudige besturing en geweldige graphics.

 4. Temple Run 2

  Temple Run 2

  Temple Run heeft is over de hele wereld miljoenen malen gedownload . De game speelt zich af in een tempel waar het personage wordt achtervolgd door een monster. Je moet rennen, springen, glijden en draaien langs de paden, bossen, rivieren, kliffen en kabelbanen om niet gepakt te worden. Onderweg verzamel je munten en andere waardevolle spullen.

 5. Fruit Ninja®

  Fruit Ninja®

  Zoals de naam al doet vermoeden, is Fruit Ninja een fantastisch arcade-spel waarin je als een ninja het fruit moet snijden. Fruit zal willekeurig van de bovenkant van het scherm vallen en je moet snel zoveel mogelijk fruit snijden. Hoe meer fruit je snijdt, hoe meer punten je krijgt. Je hoeft alleen maar met je vinger over een vrucht te bewegen om hem te snijden. De game heeft geweldige graphics die het spel de moeite waard maken.

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!
Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!

Mensen gebruiken hun Android-apparaten op verschillende manier terwijl ze genieten van hun vrije tijd. Sommige mensen zullen naar muziek luisteren en video’s bekijken, anderen zullen tijd op internet doorbrengen en sommige mensen kiezen ervoor om games te spelen. Gamers…

De beste Nintendo apps en games voor je Android!
De beste Nintendo apps en games voor je Android!

Nintendo stond altijd bekend als de koning van de consoles. De GameBoy, Nintendo DS en zelfs de Nintendo Wii waren allemaal innovatief en baanbrekend. Op een gegeven moment raakten we een beetje uitgekeken op wat Nintendo te bieden had, met als gevolg dat de volgende consoles…

De 5 beste open wereld games voor Android
De 5 beste open wereld games voor Android

Open wereld games zijn enorm leuk om te spelen, vooral door de vrijheid die de spelers krijgen! Voltooi verschillende missies, of ga op avontuur. De mogelijkheid om open wereld games te spelen ligt nu letterlijk in je handen dankzij de technologie van tegenwoordig. Natuurlijk…

Super Mario Run: Tips en tricks om de beste te worden!
Super Mario Run: Tips en tricks om de beste te worden!

‘Super Mario Run’ is zonder twijfel een van de leukste en verslavende spellen die dit jaar in de Play Store zijn gekomen. Het spel werd oorspronkelijk alleen voor de iOS uitgebracht, maar dit juweeltje is sinds 22 Maart ook beschikbaar voor Android en het is het z…