Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, puzzel-, race- en arcadespellen.

Arcade-games zijn zo populair onder game-liefhebbers dat gameontwikkelaars regelmatig nieuwe games uitbrengen. Op dit moment staat elke Android App Store vol met arcade-spellen die je kunt downloaden. Sommige van deze spellen zijn gratis, voor andere moet worden betaald. In deze post belichten wij enkele van de beste gratis Android arcade-games die nu kunnen worden gespeeld.

 1. Subway Surfers

  Subway Surfers

  Subway Surfers is een zeer interessant arcadespel. Het spel speelt zich af in een treinstation waar je wordt achtervolgd door een stationsbewaker en zijn hond voor het spuiten van graffiti op treinen. Je moet langs de rails rennen en voorkomen dat je wordt gepakt. Vermijd tegemoetkomende treinen door ze te ontwijken terwijl je onderweg munten en andere waardevolle voorwerpen verzamelt.

 2. Bubble Shooter

  Bubble Shooter

  In dit spel moet je op gelijkgekleurde bubbels richten en schieten terwijl je probeert om alle bubbels te laten vallen en barsten. Het spel zit vol spanning omdat je maar weinig tijd hebt om alle bubbels van het scherm te verwijderen voordat ze de onderkant van het scherm bereiken. Het spel is erg interessant en makkelijk om te spelen.

 3. Zombie Tsunami

  Zombie Tsunami

  Met meer dan 200 miljoen spelers over de hele wereld is Zombie Tsunami een ander interessant arcade-spel. In het spel speel je als een van de zombies. Je valt de stad aan met een groep zombies, verandert voetgangers in zombies en creëert de grootste groep zombies. De game heeft eenvoudige besturing en geweldige graphics.

 4. Temple Run 2

  Temple Run 2

  Temple Run heeft is over de hele wereld miljoenen malen gedownload . De game speelt zich af in een tempel waar het personage wordt achtervolgd door een monster. Je moet rennen, springen, glijden en draaien langs de paden, bossen, rivieren, kliffen en kabelbanen om niet gepakt te worden. Onderweg verzamel je munten en andere waardevolle spullen.

 5. Fruit Ninja®

  Fruit Ninja®

  Zoals de naam al doet vermoeden, is Fruit Ninja een fantastisch arcade-spel waarin je als een ninja het fruit moet snijden. Fruit zal willekeurig van de bovenkant van het scherm vallen en je moet snel zoveel mogelijk fruit snijden. Hoe meer fruit je snijdt, hoe meer punten je krijgt. Je hoeft alleen maar met je vinger over een vrucht te bewegen om hem te snijden. De game heeft geweldige graphics die het spel de moeite waard maken.

De beste bordspellen voor Android om te downloaden
De beste bordspellen voor Android om te downloaden

Bordspellen zoals schaken, scrabble, monopoly en dammen bestaan al tientallen jaren. Mensen van verschillende leeftijden komen samen om te genieten van hun favoriete bordspel. In dit digitale tijdperk zijn de meeste bordspellen gedigitaliseerd en kunnen ze op pc’s en mo…

Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!
Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aa…

Ontdek de beste gratis platform games voor Android!
Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. In 2021 zijn er veel spannende platf…