Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten.

In 2021 zijn er veel spannende platform games die je op je Android-apparaat kunt spelen. Sommige hebben eenvoudige graphics, terwijl andere geavanceerde graphics en gameplay hebben. Dit stuk belicht enkele van de beste platform games die je gratis op je Android-apparaat kunt spelen.

 1. LIMBO

  LIMBO

  Limbo is een avontuurlijk spel waarin je een jongen helpt zijn verloren zus te vinden. Onderweg los je verschillende puzzels op terwijl je obstakels en vijanden overwint. Het donkere thema en de geweldige graphics in het spel maken het interessant en boordevol plezier.

 2. Stickman Zombie Shooter: Vecht tegen zombies

  Stickman Zombie Shooter: Vecht tegen zombies

  Stickman Zombie Shooter is een platformspel boordevol actie waarin je zombies, die je aanvallen neerschiet en doodt,. Het spel heeft gebruiksvriendelijke besturingselementen waardoor het zelfs geschikt is voor kinderen. Geniet van de geweldige graphics en actiecombo’s in het spel terwijl je de zombies opruimt.

 3. Oddmar

  Oddmar

  Geniet van de prachtige verhaallijn van Oddmar als Viking-krijger in dit spel vol actie met 24 niveaus. Terwijl je het land doorkruist, ontmoet je veel vrienden maar ook vijanden die je moet aanvallen met een assortiment aan wapens. De game heeft geweldige graphics en gebruiksvriendelijke besturing.

 4. Ignatius

  Ignatius

  Net als Limbo gebruikt Ignatius, een puzzelspel vol actie, een donker thema om de ervaring te versterken. In het spel moet je verschillende puzzels oplossen om elk niveau te voltooien en door te gaan naar de volgende. De graphics in het spel zijn verbluffend en het geluid is spectaculair. Het proberen waard!

 5. Bean Dreams

  Bean Dreams

  Bean Dreams is een platformspel vol actie. Je beweegt je personage (boon) terwijl je over obstakels springt. De game heeft een eenvoudige maar interessante gebruikersinterface die het leuk maakt. De game heeft meer dan 96 podia en 16 unieke droomwerelden om in te spelen.

Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!
Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aa…

Ontdek de beste gratis platform games voor Android!
Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. In 2021 zijn er veel spannende platf…

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!
Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!

Mensen gebruiken hun Android-apparaten op verschillende manier terwijl ze genieten van hun vrije tijd. Sommige mensen zullen naar muziek luisteren en video’s bekijken, anderen zullen tijd op internet doorbrengen en sommige mensen kiezen ervoor om games te spelen. Gamers…