Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten.

In 2021 zijn er veel spannende platform games die je op je Android-apparaat kunt spelen. Sommige hebben eenvoudige graphics, terwijl andere geavanceerde graphics en gameplay hebben. Dit stuk belicht enkele van de beste platform games die je gratis op je Android-apparaat kunt spelen.

  1. LIMBO

    LIMBO

    Limbo is een avontuurlijk spel waarin je een jongen helpt zijn verloren zus te vinden. Onderweg los je verschillende puzzels op terwijl je obstakels en vijanden overwint. Het donkere thema en de geweldige graphics in het spel maken het interessant en boordevol plezier.

  2. Stickman Zombie Shooter: Vecht tegen zombies

    Stickman Zombie Shooter: Vecht tegen zombies

    Stickman Zombie Shooter is een platformspel boordevol actie waarin je zombies, die je aanvallen neerschiet en doodt,. Het spel heeft gebruiksvriendelijke besturingselementen waardoor het zelfs geschikt is voor kinderen. Geniet van de geweldige graphics en actiecombo’s in het spel terwijl je de zombies opruimt.

  3. Oddmar

    Oddmar

    Geniet van de prachtige verhaallijn van Oddmar als Viking-krijger in dit spel vol actie met 24 niveaus. Terwijl je het land doorkruist, ontmoet je veel vrienden maar ook vijanden die je moet aanvallen met een assortiment aan wapens. De game heeft geweldige graphics en gebruiksvriendelijke besturing.

  4. Ignatius

    Ignatius

    Net als Limbo gebruikt Ignatius, een puzzelspel vol actie, een donker thema om de ervaring te versterken. In het spel moet je verschillende puzzels oplossen om elk niveau te voltooien en door te gaan naar de volgende. De graphics in het spel zijn verbluffend en het geluid is spectaculair. Het proberen waard!

  5. Bean Dreams

    Bean Dreams

    Bean Dreams is een platformspel vol actie. Je beweegt je personage (boon) terwijl je over obstakels springt. De game heeft een eenvoudige maar interessante gebruikersinterface die het leuk maakt. De game heeft meer dan 96 podia en 16 unieke droomwerelden om in te spelen.

Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!
Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!

Hidden Object Games, oftewel Verborgen Voorwerp-spellen, zijn tegenwoordig erg populair op Android-apparaten. Verborgen voorwerp-spellen zijn een soort puzzelspel waarbij de speler de taak heeft om specifieke objecten, items of personages te vinden die in een scenario verborg…

Dit zijn de beste Open World Games voor Android!
Dit zijn de beste Open World Games voor Android!

Open World games zijn een zeer populair spelgenre geworden dat door vele gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wat zijn Open World games eigenlijk? Open World games zijn video- of computergames waarin spelers door een gamewereld kunnen rondlopen, de verhaallijn kunn…