Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aan voetbalspellen gemaakt waar mensen van kunnen genieten.

Android-ontwikkelaars zijn niet buitengesloten. Ze hebben veel voetbalspellen uitgebracht waar mensen van kunnen genieten. Sommige van deze voetbalspellen kunnen offline worden gespeeld, terwijl andere een internetverbinding nodig hebben. Sommige voetbalspellen bevatten ook echte wedstrijden waarbij je tegen een volledig team speelt, terwijl andere zich richten op vaste onderdelen zoals vrije trappen en penalty’s. Dit stuk belicht enkele van de beste voetbalspellen die je op je Android-apparaat kunt spelen.

 1. Dream League Soccer 2021

  Dream League Soccer 2021

  Als je een voetbalfan bent, moet je dit zeer interessante voetbalspel eens proberen. Het is een fantastisch spel waarin in je voetbal ervaart met en tegen de beste voetbalclubs ter wereld. Creëer je droomteam en neem deel aan verschillende voetbalcompetities. Je kunt ook andere aspecten van het spel beheren, zoals de selectie van stadions en tenues, spelers kopen en de opstelling voor wedstrijden kiezen.

 2. FIFA Football

  FIFA Football

  Dit is een zeer interessant en verslavend voetbalspel. Je kunt je ultieme team samenstellen of met bestaande teams spelen terwijl je deelneemt aan dit spel vol actie. De game heeft gebruiksvriendelijke bedieningselementen en verbluffende graphics waardoor je aan je scherm gekluisterd blijft. De heeft veel modi en toernooien om te verkennen.

 3. Score! Hero

  Score! Hero

  Dit is een voetbalspel dat eropuit is om je vaardigheden te testen. Met de gameplay kun je alle actie besturen. Jij bepaalt op welke manier je de bal passt, spelers voorbij gaat of schiet om te scoren. De graphics in het spel zijn fantastisch en de besturing is erg gebruiksvriendelijk. De game heeft meer dan 800 levels, elk met zijn eigen set voetbalscenario’s en uitdaging.

 4. eFootball PES 2021

  eFootball PES 2021

  Dit is zowel een offline als online voetbalgame die je tegen je vrienden en andere echte tegenstanders kunt spelen. De game is de officiële mobiele versie van de PES 2021 die wordt gespeeld op andere game-apparaten zoals de Playstation. Ervaar de spanning van het spelen tegen de verschillende bekende teams in de wereld. De bedieningselementen zijn eenvoudig te gebruiken, waardoor je game-ervaring geweldig is.

 5. Football Strike - Multiplayer Soccer

  Football Strike – Multiplayer Soccer

  Deze game heeft ook een multiplayer-modus waarin je je vrienden kunt uitdagen in face-offs met vrije trappen voor meerdere spelers, of je kunt strijden in de Career-modus. Je kunt je spits en keeper aanpassen om ze meer vaardigheden toe te kennen waarmee je kunt winnen. Meet de carrièremodus in de game kun je naar verschillende stadions over de hele wereld reizen en unieke voetbaluitdagingen aangaan.

Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!
Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aa…

Ontdek de beste gratis platform games voor Android!
Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. In 2021 zijn er veel spannende platf…

Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!
Speel nu direct de beste gratis Arcade Games voor Android!

Er zijn veel genres van Android-games die je kunt installeren voor een leuk tijverdrijf. De games die mensen hebben en spelen op hun Android-apparaat, is grotendeels afhankelijk van hun voorkeur. De algemene  spelgenres die worden  gedownload zijn onder meer actie-, sport-, p…

Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!
Dit zijn de beste offline vechtspellen voor Android!

Mensen gebruiken hun Android-apparaten op verschillende manier terwijl ze genieten van hun vrije tijd. Sommige mensen zullen naar muziek luisteren en video’s bekijken, anderen zullen tijd op internet doorbrengen en sommige mensen kiezen ervoor om games te spelen. Gamers…