Dit zijn de beste apps om af te vallen en je doelen te bereiken!

Mensen proberen elke dag om verschillende redenen wat lichaamsgewicht kwijt te raken. Sommigen willen gewoon een fit en gezond lichaam, anderen willen in specifieke kledingstukken passen. Wat je doel ook is, je moet er naar toe werken!

Drukke schema’s kunnen je beletten regelmatig naar de sportschool te gaan voor oefeningen en routines voor gewichtsverlies. Maar maak je geen zorgen, want er zijn veel Android-apps die korte en resultaat-specifieke lichaamsoefeningen bieden die je zullen helpen bij je reis naar gewichtsverlies.

De meeste van deze apps voor gewichtsverlies hebben routines die thuis kunnen worden gedaan zonder gebruik te maken van gewichten, waardoor ze voor de meeste mensen erg praktisch zijn. In deze post belichten we een aantal van de beste apps voor gewichtsverlies die je zullen helpen om je doelen te bereiken.

 1. 30 Day Fitness Challenge

  30 Day Fitness Challenge

  Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de app een uitdaging van 30 dagen die helpt om je lichaam in vorm te krijgen. Met behulp van korte dagelijkse trainingsroutines houdt de app je voortgang bij totdat je het gewenste lichaamstype bereikt. De app bevat een reeks verschillende fysieke oefeningen die je thuis kunt doen met alleen je eigen lichaamsgewicht. Met de app kun je je dagelijkse voortgang ook delen met vrienden op andere sociale mediaplatforms.

 2. CalorieënTeller

  CalorieënTeller

  Deze app is geweldig als je een dieet wilt opnemen in je fitnessroutine. De app heeft een verzameling van meer dan 6 miljoen etenswaren en een calorieteller waarmee je je calorie-inname kunt beheren elke keer dat je eet. Je kunt de app ook synchroniseren met andere fitness-apps die je leuk vindt.

 3. Gewicht verliezen in 30 dagen

  Gewicht verliezen in 30 dagen

  Gewichtsverlies hoeft niet stressvol te zijn! Deze app helpt je je doelen te bereiken, en je zult merken dat je lichaam sterker wordt, en dat je binnen 30 dagen gewicht verliest. De app bevat dieetsuggesties, fysieke training die geleidelijk in intensiteit toeneemt) en video-tutorials die je zullen helpen bij je reis naar gewichtsverlies.

 4. Home Workout - Fitness & Bodybuilding

  Home Workout – Fitness & Bodybuilding

  Als je bodybuilding wil doen, is deze app geschikt voor jou. De app biedt dagelijkse trainingsroutines voor alle belangrijke spieren in het lichaam. De app heeft aangepaste en uitdagende trainingsroutines die zijn ontworpen om gebruikers te helpen lichaamsvet te verliezen, spieren op te bouwen en gezond te blijven. Gebruikers van de app hoeven geen gewichten te gebruiken tijdens trainingssessies, omdat de oefeningen zijn afgestemd op het lichaamsgewicht.

 5. Vasten-App - Intermitterend Vasten Zero Calories

  Vasten-App – Intermitterend Vasten Zero Calories

  Als je de voorkeur geeft aan intermitterend vasten als methode voor gewichtsverlies, dan is dit een zeer effectieve vasten-app waarmee je je vasten kunt bijhouden. De app heeft verschillende vastenmodi (16:8, 5:2, 18:6, 20:4) om uit te kiezen en is geschikt voor zowel amateur- als ervaren vasters. De app heeft een slimme vasten-tracker die je via meldingen op de hoogte stelt wanneer elke periode (vasten of eten) begint of eindigt. De app heeft ook een vastentimer die je laat zien hoe ver je bent in je vasten-/eetperiode.

Dit zijn de beste hardloop-apps voor Android!
Dit zijn de beste hardloop-apps voor Android!

Hardlopen is een van de meest voorkomende vormen van lichaamsbeweging die door veel mensen over de hele wereld wordt beoefend. Elke ochtend of avond gaan veel mensen de deur uit om te gaan hardlopen. Studies tonen aan dat consistent hardlopen mensen helpt om af te vallen en f…

Zo maak je een TikTok Duet-video op je Android
Zo maak je een TikTok Duet-video op je Android

Op TikTok is het mogelijk om korte video’s te maken en te plaatsen die anderen kunnen bekijken. Andere TikTok-gebruikers kunnen de geplaatste video’s ‘liken’ en erop reageren. Nog niet zo lang geleden introduceerde TikTok een duet-functie waarmee TikTo…

Zo kun je de WhatsApp Cache op je Android wissen
Zo kun je de WhatsApp Cache op je Android wissen

Als je de apps op je Android-apparaat hebt doorlopen, moet je ‘cache’ vast wel eens tegen zijn gekomen. Een ‘cache’ is een tijdelijk opslaggebied dat enkele gegevensbestanden bevat waarmee apps sneller kunnen worden geladen en die je de resultaten geve…

Dit zijn de beste Ad Blocker-apps voor Android!
Dit zijn de beste Ad Blocker-apps voor Android!

Wanneer je websites of bepaalde apps op je Android-apparaat bezoekt, zie je waarschijnlijk al snel advertenties verschijnen. Soms verschijnen deze advertenties willekeurig terwijl je een webpagina of app gebruikt en dit kan erg vervelend zijn! Om deze vaak slechte ervaring in…

Zo kun je Instagram-verhalen anoniem bekijken
Zo kun je Instagram-verhalen anoniem bekijken

Instagram stelt zijn gebruikers in staat om verhalen op de app te plaatsen en te bekijken. Wanneer je iemand zijn Instagram-verhaal bekijkt, verschijnt je gebruikersnaam in de lijst van profielen die het verhaal hebben bekeken. Met behulp van deze lijst weten de gebruikers di…