Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s door de jaren heen ondersteund.

Om het allemaal nog spannender en leuker te maken, heeft Facebook Messenger nu soundmoji’s op zijn platform geïntroduceerd. Wat zijn soundmoji’s? Aan het woord zelf kun je zien dat het emoji’s met geluid zijn. Facebook Messenger heeft onlangs het gebruik van emoji’s die geluid produceren geïntroduceerd. Gaaf toch? In een ander gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je geheime gesprekken op Facebook Messenger kunt verzenden.

Terwijl je Facebook Messenger gebruikt, kun je nu korte clips verzenden met een klap, tromgeroffel, kwaadaardig gelach en vele andere geluiden. Met de nieuwe functie kun je ook soundmoji’s kiezen uit een bibliotheek die regelmatig wordt bijgewerkt. Interessant genoeg kun je ook geluiden van populaire tv-shows en sportevenementen toevoegen. In deze post laten we je zien hoe je soundmoji’s kunt openen en verzenden in Facebook Messenger.

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger:

 • Zorg ervoor dat je Messenger-app is bijgewerkt naar de nieuwste versie
 • Start de app door op het pictogram te tikken
 • Open een chat en start een gesprek
 • Tik op het smiley-gezicht naast de chatbox om het menu ‘Uitdrukkingen’ te openen
 • Tik op het luidsprekerpictogram dat verschijnt
 • In de lijst met soundmoji’s die verschijnt, tik op elke soundmoji om naar het bijbehorende geluid te luisteren
 • Tik op de verzendknop om de geselecteerde soundmoji te verzenden
 1. Messenger

  Messenger

  Facebook Messenger is een messenger-app waarmee gebruikers berichten kunnen verzenden en foto’s, video’s, stickers, audio en bestanden kunnen uitwisselen wanneer ze met het internet zijn verbonden.

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …

Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android
Zo kun je foto’s uit video’s halen op je Android

We krijgen veel video’s op onze Android-apparaten. Sommige worden door vrienden via sociale media naar ons gestuurd, en andere leggen we zelf vast met behulp van de camera’s op onze apparaten. Tijdens het bekijken van sommige van deze video’s, raak je missch…

Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!
Soundmoji’s verzenden in Facebook Messenger!

Iedereen kent emoji’s wel en gebruikt ze vast wel eens in berichten. Emoji’s voegen kleur en leven toe aan gesprekken op verschillende berichten-applicaties. Sociale platforms zoals WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger hebben het gebruik van emoji’s doo…