Ontdek de beste Android games voor kinderen!

De meeste kinderen spelen graag games op apparaten zoals tablets, telefoons of pc’s. Deze spellen houden ze bezig, vermaken ze en van sommige games leren ze zelfs dingen. Het is erg belangrijk om de juiste games voor je kinderen op je Android-apparaten te installeren.

Ontwikkelaars van Android games hebben veel spellen in verschillende genres gemaakt die specifiek op kinderen zijn gericht. Sommige van deze games kunnen offline worden gespeeld, terwijl voor andere een internetverbinding nodig is. Dit stuk belicht enkele van de beste Android games voor kinderen.

 1. Educational games for kids

  Educational games for kids

  Als eerste, Educational Games for Kids. Het zit boordevol verschillende spellen die verschillende delen van de hersenen van kinderen stimuleren om hun geheugen te verbeteren en de basis te leren van onder andere instrumenten en dieren. Het is een geweldige toevoeging en hoewel het misschien niet uitblinkt in elk van de afzonderlijke sectoren, is er veel variatie.

 2. Dr. Cares - Pet Rescue 911

  Dr. Cares – Pet Rescue 911

  Dr. Cares – Pet Rescue 911 is een zeer interessant spel dat gericht is op een jonger publiek, maar prachtig is om naar te kijken. In dit spel ben je een dierenarts die moet helpen bij het verzorgen van verschillende dieren. Er is een flinke verscheidenheid aan aandoeningen om te genezen en kinderen zullen dol zijn op het verzorgen van zieke dieren.

 3. Cut the Rope 2

  Cut the Rope 2

  ‘Cut the Rope 2’ is een zeer interessant puzzelspel. In het spel moet je strategisch een stuk touw doorsnijden om je personage te helpen snoep te krijgen. De game heeft meer dan 160 niveaus met verschillende werelden en verschillende uitdagingsniveaus. Het spel zal je helpen om je geest op gang te brengen terwijl je de uitdagende niveaus in het spel probeert op te lossen.

 4. Turbo Stars

  Turbo Stars

  ‘Turbo Stars’ is een zeer fascinerend racespel waarin de personages racen op skateboards. Je moet racen over verschillende tracks die verscheidene obstakels bevatten. Versla je rivalen in de races terwijl je obstakels ontwijkt om als winnaar uit de bus te komen. Verzamel ook zoveel mogelijk munten tijdens het racen om meer punten te verdienen en je skateboard te verbeteren.

 5. Jelly Shift

  Jelly Shift

  ‘Jelly Shift’ is een zeer interessant spel dat echt je aandacht vereist. Je moet de vorm van de gelei horizontaal of verticaal aanpassen, zodat deze correct door de verschillende obstakels past. Je scoort meer punten door de gelei met succes langs zoveel mogelijk obstakels te manoeuvreren.

Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web
Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web

WhatsApp Web is een versie van WhatsApp waarmee je toegang krijgt tot het platform via de browser van je computer. Om Whatspp web te gebruiken, moet je het Whatsapp-account op je telefoon koppelen met het platform van WhatsApp Web. Eenmaal gekoppeld, heb je toegang tot bijna …

Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android
Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android

Tegenwoordig is de bewakingstechnologie zeer geavanceerd. In de meeste kantoorgebouwen in stedelijke gebieden en moderne woningen is een CCTV-systeem geïnstalleerd. Bewakingssystemen zijn cruciaal bij het verbeteren en waarborgen van de beveiliging. De evolutie van de bewakin…

Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij
Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij

Lifestyle wordt simpelweg gedefinieerd als een manier van leven. De manier waarop je je leven leidt, bepaalt de uitkomst van veel dingen, waaronder je sociale status, welzijn en vooral je gezondheid. Veel factoren dragen tegenwoordig bij aan een goede en gezonde levensstijl: …

Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!
Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!

Emoji’s worden veel gebruikt op sociale-mediaplatformen, zoals Instagram, Facebook, Twitter, Telegram en WhatsApp om emoties te uiten en gesprekken op te fleuren. Elk van deze sociale media heeft een breed scala aan emoji’s die je kunt gebruiken. Wist je dat je em…