Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. De foto’s en video’s die je op je Instagram hebt geplaatst, kun je bekijken vanaf je profielpagina.

Om te voorkomen dat je je Instagram-gegevens kwijtraakt, heeft de app een ingebouwde functie waarmee je gegevens uit de app kunt downloaden. Met de functie je foto’s, video’s, opmerkingen, profielinformatie en andere gegevens met betrekking tot je Instagram-account downloaden. In een ander gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je Instagram-verhalen kunt maken die langer zijn dan 15 seconden. Dit stuk laat zien hoe je al je Instagram-foto’s kunt downloaden en opslaan.

Om al je Instagram-foto’s te downloaden en op te slaan:

 • Open de Instagram-app op je Android-apparaat
 • Tik op de profielknop rechtsonder in het scherm
 • Tik op de profielpagina op de drie horizontale balken in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Tik in het menu dat verschijnt op “Instellingen”
 • Zoek in het menu Instellingen naar “Beveiliging” en tik erop
 • Zoek op de pagina die verschijnt de optie “Gegevens downloaden” en tik erop
 • Voer het e-mailadres in waar de download-link naartoe wordt gestuurd en tik op de knop “Download aanvragen”
 • Typ op de pagina die verschijnt je wachtwoord om te bevestigen dat je al je gegevens wilt downloaden
 • Binnen 48 uur ontvang je een download-link op je e-mail van Instagram
 1. Instagram

  Instagram

  Instagram is een sociale media app die is ontworpen voor het publiceren en delen van foto’s via een mobiel apparaat. Bekijk de foto’s van je vrienden, gebruik filters, aangepaste randen en vervagingseffecten met tilt-shift. Je kunt ook reageren op de foto’s van je vrienden.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …