De beste make-up apps voor Android die je echt zou moeten proberen!

Met de sociale druk om prachtige foto’s op sociale mediaplatforms te plaatsen, zijn er veel tools en apps voor het bewerken van foto’s ontstaan. Met behulp van een app voor het bewerken van foto’s kun je een normale foto transformeren in iets geweldigs dat de aandacht op internet zal trekken.

Naast het gebruik van de algemeen bekende tools voor het bewerken van foto’s, kun je ook make-up aan je selfies toevoegen om ze te laten opvallen. Er zijn veel make-up apps voor Android-apparaten die kunnen worden gebruikt om make-up aan foto’s toe te voegen. In deze post belichten we een paar van de beste Android make-up apps die je kunt gebruiken.

 1. YouCam Makeup: Selfie Camera

  YouCam Makeup: Selfie Camera

  Als je graag selfies maakt, is deze app een echte aanrader voor jou. YouCam Makeup wordt specifiek gebruikt om afbeeldingen met gezichten te bewerken. De app beschikt over verschillende tools waarmee je make-up, huid en haar op je foto kunt bewerken. Je kunt je selfie ook volledig veranderen door de huidskleur aan te passen, je kapsel te veranderen, mascara, blush en lippenstift aan te brengen en zelfs je oogkleur te veranderen. Nadat je je foto’s hebt bewerkt, kun je je nieuwe creaties opslaan op je apparaat of ze delen met vrienden in andere apps.

 2. Perfect365: One-Tap Makeover

  Perfect365: One-Tap Makeover

  Perfect365 heeft meer dan 100 miljoen gebruikers en is de gemakkelijkst te gebruiken virtuele make-up-app. De app heeft nieuwe make-upstijlen en meer dan 20 make-up- en schoonheidstools, waaronder schaduwen, liners, lippenstiften en meer. Je kunt ook gebruikmaken van de meer dan 200 vooraf ingestelde Hotstyles die beschikbaar zijn.

 3. MakeupPlus

  MakeupPlus

  MakeupPlus is een andere interessante en krachtige make-up-app. Met de app kun je je foto’s er prachtig uit laten zien met een paar eenvoudige aanrakingen. De app is ontwikkeld met de hulp van professionals in de make-upbranche, zoals topartiesten en fotografen, om een persoonlijke make-upervaring voor gebruikers te creëren. De app heeft een verscheidenheid aan make-up- en schoonheidstools die je kunt gebruiken.

 4. Meitu - Status Maker, Pic Filter & BeautyCam

  Meitu – Status Maker, Pic Filter & BeautyCam

  Meitu is een alles-in-één foto-editor voor Android-apparaten. De app heeft meer dan 200 filters en unieke effecten die je foto’s animeren en levendiger maken. Je kunt het niveau van de verfraaiing selecteren en een vlekkeloze huid, sprankelende ogen, een rechtere neus en wittere tanden krijgen. Er zijn nog meer schoonheidseffecten beschikbaar.

 5. Facetune - Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Facetune is een krachtige tool voor het bewerken van foto’s waarmee je de gezichten op foto’s kunt verbeteren en bewerken. Met de talloze bewerkingseffecten van de app kun je tanden witter maken, make-up aanbrengen, delen van het gezicht verscherpen of vergroten, wit haar retoucheren en puistjes en huidafwijkingen verwijderen naast vele andere procedures. De app heeft een geweldige gebruikersinterface waarmee gebruikers gemakkelijk de vereiste wijzigingen in hun foto’s kunnen aanbrengen.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Ontdek de beste Android games voor kinderen!
Ontdek de beste Android games voor kinderen!

De meeste kinderen spelen graag games op apparaten zoals tablets, telefoons of pc’s. Deze spellen houden ze bezig, vermaken ze en van sommige games leren ze zelfs dingen. Het is erg belangrijk om de juiste games voor je kinderen op je Android-apparaten te installeren. O…