Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers.

In de loop der jaren heeft Telegram enkele belangrijke upgrades ondergaan om zijn diensten en uiterlijk te verbeteren. Beveiliging en privacy zijn enkele van de meest gewaardeerde upgrades in de loop van de tijd. Onlangs heeft Telegram een functie uitgebracht waarmee gebruikers het thema van de individuele chats kunnen wijzigen.

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers verschillende thema’s en achtergronden instellen voor verschillende chats. In een vorig artikel hebben we besproken hoe je een bericht of chat in Telegram kunt vastpinnen. In deze post laten we je zien hoe je thema’s voor individuele chats op Telegram kunt wijzigen.

Om thema’s voor individuele chats op Telegram te wijzigen:

 • Werk je huidige Telegram-app bij naar de nieuwste versie
 • Start de Telegram-app door op het pictogram te tikken
 • Open een chat waarvan je het thema wilt wijzigen
 • Tik op de drie verticale stippen die rechtsboven op de chatpagina verschijnen
 • Tik in het pop-upmenu dat verschijnt op “Kleuren wijzigen”
 • Onder aan het scherm verschijnt een themamenu. Blader door de lijst en tik op je favoriete thema
 • Nadat je je thema hebt geselecteerd, tik je op de knop “Thema toepassen” die verschijnt
 • Je thema wordt automatisch toegepast en de chat heeft nu het nieuwe thema.
 1. Telegram

  Telegram

  Telegram is een gebruiksvriendelijke berichten-app die je privacy en gebruikersgegevens beschermt. Met de app kun je chatgroepen maken met maximaal 200 mensen, de uitgewisselde berichten coderen, video’s van maximaal 1 GB delen, meerdere foto’s verzenden en de cloud-opslagservice gebruiken.

Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram
Zo kun je thema’s wijzigen voor individuele chats op Telegram

Telegram wordt wereldwijd veel gebruikt als een instant messenger. Je kunt Telegram gebruiken om teksten, mediabestanden en documenten te verzenden en ontvangen. Met Telegram kun je ook spraak- en videogesprekken voeren met andere Telegram-gebruikers. In de loop der jaren hee…

Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!
Zo kun je Instagram-verhalen opslaan als concepten!

Instagram Stories (Instagram verhalen) is een geweldige functie om tijdelijk foto’s en korte video’s te plaatsen die automatisch verdwijnen na 24 uur. Zakelijke Instagram-accounts gebruiken de Stories-functie actief om reclame te maken voor hun producten en dienst…

Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!
Zo kun je je Instagram posts downloaden en opslaan!

Als je een frequente Instagram-gebruiker bent, heb je in de loop van de tijd misschien veel foto’s en video’s gepost. Wanneer je afbeeldingen en video’s op je feed plaatst, kunnen andere Instagram-gebruikers je content en profiel bekijken en erop reageren. D…

Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen
Zo kun je de zaklamp activeren bij WhatsApp-meldingen

WhatsApp is een deel van ons leven geworden! Dagelijks communiceren miljoenen mensen via WhatsApp. Afhankelijk van hoe je je WhatsApp-account hebt ingesteld, ontvang je meldingen wanneer je een privé- of groepsbericht ontvangt. Afgezien van de normale geluid- en trillingsmeld…

Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren
Zo kun je WhatsApp-audio naar MP3 converteren

Met WhatsApp kun je op elk gewenst moment tekst-, beeld-, video- en audioberichten verzenden en ontvangen. Wanneer je audiobestanden op WhatsApp ontvangt, blijven ze ongeopend totdat je ze downloadt. Je kunt de audiobestanden vervolgens afspelen door op de afspeelknop op elk …