Dit zijn de beste video-bewerking apps voor TikTok

TikTok draait om korte video’s. Hoe meer content van kwaliteit je plaatst, hoe meer volgers en populariteit je krijgt. Maar hoe maak je nou TikTok-video’s die de moeite waard zijn voor je volgens en andere TikTok-gebruikers? TikTok heeft een ingebouwde editor met een verscheidenheid aan tools waarmee je je video’s kunt bewerken voordat je ze plaatst.

De bewerkingstools in de ingebouwde TikTok-editor zijn echter mogelijk niet voldoende om de beste video’s te maken. Videobewerking evolueert voortdurend en sommige bewerkings-apps van derden hebben betere en meer bewerkingstools en effecten. Dit stuk belicht enkele van de beste bewerkings-apps die je kunt gebruiken om je TikTok-video’s te bewerken voordat je ze plaatst.

  1. Video Bewerken - InShot

    Video Bewerken – InShot

    InShot is een alles-in-één video-editor en videomaker met professionele functies en effecten. Je kunt de app gebruiken om muziek aan je video’s toe te voegen, overgangseffecten, tekst, emoji, keyframe, slow motion, videocollage en wazige achtergrond toe te voegen. Je kunt je nieuw bewerkte video’s delen op sociale mediaplatforms zoals TikTok.

  2. Timbre: Cut, Join, Convert mp3

    Timbre: Cut, Join, Convert mp3

    Timbre is een gratis app voor het bewerken van audio en video. Timbre is een van de beste audio- en professionele video-editors. Met de app kun je audio- of videobestanden knippen, samenvoegen en converteren. Afgezien van de gebruiksvriendelijke video- en audiobewerkingstools, kan Timbre ook beltonen maken en video’s naar audio converteren. Timbre ondersteunt eenvoudig delen met apps zoals WhatsApp, TikTok, Instagram, Facebook, Twitter en meer.

  3. VivaVideo: Free Video Editor

    VivaVideo: Free Video Editor

    VivaVideo is een app met een verscheidenheid aan videobewerkingsfuncties, waaronder maar niet beperkt tot het knippen van video, het samenvoegen van video, het bewerken van video met muziek, het bewerken van video met overgangseffect, het toevoegen van stickers aan video, het toevoegen van tekst naar video. Je kunt je bewerkte video’s eenvoudig delen op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en TikTok.

  4. Videoshop - Video Editor

    Videoshop – Video Editor

    Videoshop is een andere veelgebruikte video-editor met veel functies. Met de app kun je ongewenste inhoud bijsnijden en verwijderen, uit je persoonlijke bibliotheek toevoegen aan je video’s, stemmen van dierengeluiden, explosies, enz. toevoegen, de videosnelheid aanpassen aan langzaam of snel, en meer.

  5. Funimate Video Effects Editor

    Funimate Video Effects Editor

    Funimate is een van de beste videobewerkings-apps op Android. Met Funimate kun je gemakkelijk en snel professionele bewerkingen maken met behulp van unieke en geavanceerde bewerkingsfuncties. Je kunt onder andere overgangen, aangepaste animaties, video- en teksteffecten en filters toevoegen. Je kunt de video’s die je maakt delen op TikTok, Instagram en Snapchat.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…