De beste Office-apps voor Android om je productiviteit te verbeteren!

Of je nu aan het werk bent of nog op school zit, je hebt data verwerkingssoftware nodig waarmee je notities kunt maken, presentaties kunt voorbereiden en berekeningen kunt maken. De meest gebruikte en bekende software is de Microsoft Office-suite die vooral op pc’s wordt gebruikt.

Je zult echter niet altijd toegang hebben tot een pc om je belangrijke documenten te bekijken. Technologische vooruitgang heeft het voor Android-apparaten mogelijk gemaakt om ook “kantoor”-apps te gebruiken. Met deze Office-apps kun je vanuit je luie stoel verschillende soorten documenten bekijken en bewerken.

Het gebruik van Office-apps op je Android-apparaat kan je productiviteit verbeteren, omdat je overal en altijd kunt werken. In een ander gerelateerd artikel hebben we enkele apps belicht om je pc op afstand te gebruiken. Dit stuk belicht enkele van de beste kantoor-apps die je op je Android-apparaat kunt gebruiken om je productiviteit te verbeteren.

 1. WPS Office + PDF

  WPS Office + PDF

  WPS Office is een alles-in-één Office-suite die Word, PDF, Excel, PowerPoint, Forms, Cloud Storage, Online Editing, Template Library en Sharing integreert. Met de app heb je ook toegang tot andere functies, zoals het scannen van PDF-bestanden, het bewerken van dia’s en het converteren van spreadsheets.

 2. Microsoft Office Mobile

  Microsoft Office Mobile

  Microsoft Office biedt je Word-, Excel- en PowerPoint-services die compatibel zijn met Android-apparaten. Je kunt Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden opslaan en openen met cloudopslag. Je kunt de app ook gebruiken om elk gewenst moment PDF-bestanden te scannen, spreadsheets te maken of documenten op te stellen.

 3. Polaris Office - Docs + PDF

  Polaris Office – Docs + PDF

  Met al 100 miljoen gebruikers over de hele wereld, is Polaris Office er trots op een van de beste kantoorsuites te zijn. De app ondersteunt verschillende bestandsindelingen, waaronder DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PPS, PPSX, TXT, HWP, ODT en PDF. De app ondersteunt ook 18 wereldwijde talen, waaronder Engels, Frans, Arabisch, Japans, Russisch, Duits, Italiaans en Spaans.

 4. Docs To Go™ Free Office Suite

  Docs To Go™ Free Office Suite

  Met Docs To Go kun je overal werken. Je kunt Word-, PowerPoint-, Excel- en PDF-documenten bekijken, bewerken en maken. De app ondersteunt verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Braziliaans Portugees, Russisch, Turks, Japans, Chinees, Koreaans, Arabisch, Pools en Tsjechisch.

 5. Google Drive

  Google Drive

  Google Drive, onderdeel van Google Workspace, is een veilige plek om back-ups te maken van en toegang te krijgen tot al je bestanden vanaf elk apparaat. Je kunt de app gebruiken om Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties te maken en te bewerken. De gemaakte documenten worden gesynchroniseerd met je Google-account en zijn op elk moment toegankelijk.

Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web
Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web

WhatsApp Web is een versie van WhatsApp waarmee je toegang krijgt tot het platform via de browser van je computer. Om Whatspp web te gebruiken, moet je het Whatsapp-account op je telefoon koppelen met het platform van WhatsApp Web. Eenmaal gekoppeld, heb je toegang tot bijna …

Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android
Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android

Tegenwoordig is de bewakingstechnologie zeer geavanceerd. In de meeste kantoorgebouwen in stedelijke gebieden en moderne woningen is een CCTV-systeem geïnstalleerd. Bewakingssystemen zijn cruciaal bij het verbeteren en waarborgen van de beveiliging. De evolutie van de bewakin…

Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij
Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij

Lifestyle wordt simpelweg gedefinieerd als een manier van leven. De manier waarop je je leven leidt, bepaalt de uitkomst van veel dingen, waaronder je sociale status, welzijn en vooral je gezondheid. Veel factoren dragen tegenwoordig bij aan een goede en gezonde levensstijl: …

Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!
Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!

Emoji’s worden veel gebruikt op sociale-mediaplatformen, zoals Instagram, Facebook, Twitter, Telegram en WhatsApp om emoties te uiten en gesprekken op te fleuren. Elk van deze sociale media heeft een breed scala aan emoji’s die je kunt gebruiken. Wist je dat je em…