De beste Office-apps voor Android om je productiviteit te verbeteren!

Of je nu aan het werk bent of nog op school zit, je hebt data verwerkingssoftware nodig waarmee je notities kunt maken, presentaties kunt voorbereiden en berekeningen kunt maken. De meest gebruikte en bekende software is de Microsoft Office-suite die vooral op pc’s wordt gebruikt.

Je zult echter niet altijd toegang hebben tot een pc om je belangrijke documenten te bekijken. Technologische vooruitgang heeft het voor Android-apparaten mogelijk gemaakt om ook “kantoor”-apps te gebruiken. Met deze Office-apps kun je vanuit je luie stoel verschillende soorten documenten bekijken en bewerken.

Het gebruik van Office-apps op je Android-apparaat kan je productiviteit verbeteren, omdat je overal en altijd kunt werken. In een ander gerelateerd artikel hebben we enkele apps belicht om je pc op afstand te gebruiken. Dit stuk belicht enkele van de beste kantoor-apps die je op je Android-apparaat kunt gebruiken om je productiviteit te verbeteren.

  1. WPS Office + PDF

    WPS Office + PDF

    WPS Office is een alles-in-één Office-suite die Word, PDF, Excel, PowerPoint, Forms, Cloud Storage, Online Editing, Template Library en Sharing integreert. Met de app heb je ook toegang tot andere functies, zoals het scannen van PDF-bestanden, het bewerken van dia’s en het converteren van spreadsheets.

  2. Microsoft Office Mobile

    Microsoft Office Mobile

    Microsoft Office biedt je Word-, Excel- en PowerPoint-services die compatibel zijn met Android-apparaten. Je kunt Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden opslaan en openen met cloudopslag. Je kunt de app ook gebruiken om elk gewenst moment PDF-bestanden te scannen, spreadsheets te maken of documenten op te stellen.

  3. Polaris Office - Docs + PDF

    Polaris Office – Docs + PDF

    Met al 100 miljoen gebruikers over de hele wereld, is Polaris Office er trots op een van de beste kantoorsuites te zijn. De app ondersteunt verschillende bestandsindelingen, waaronder DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PPS, PPSX, TXT, HWP, ODT en PDF. De app ondersteunt ook 18 wereldwijde talen, waaronder Engels, Frans, Arabisch, Japans, Russisch, Duits, Italiaans en Spaans.

  4. Docs To Go™ Free Office Suite

    Docs To Go™ Free Office Suite

    Met Docs To Go kun je overal werken. Je kunt Word-, PowerPoint-, Excel- en PDF-documenten bekijken, bewerken en maken. De app ondersteunt verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Braziliaans Portugees, Russisch, Turks, Japans, Chinees, Koreaans, Arabisch, Pools en Tsjechisch.

  5. Google Drive

    Google Drive

    Google Drive, onderdeel van Google Workspace, is een veilige plek om back-ups te maken van en toegang te krijgen tot al je bestanden vanaf elk apparaat. Je kunt de app gebruiken om Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties te maken en te bewerken. De gemaakte documenten worden gesynchroniseerd met je Google-account en zijn op elk moment toegankelijk.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…