Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij

Lifestyle wordt simpelweg gedefinieerd als een manier van leven. De manier waarop je je leven leidt, bepaalt de uitkomst van veel dingen, waaronder je sociale status, welzijn en vooral je gezondheid. Veel factoren dragen tegenwoordig bij aan een goede en gezonde levensstijl: wat je eet, hoe je traint, hoe je je tijd plant of indeelt, en nog veel meer.

In dit digitale tijdperk zijn er apps die zijn ontworpen om je te helpen een gezonde levensstijl te behouden. Android-gebruikers kunnen deze apps downloaden en installeren vanuit elke betrouwbare App Store. Dit stuk belicht enkele van de beste apps voor een gezonde levensstijl die je zou kunnen overwegen.

 1. CalorieënTeller

  CalorieënTeller

  CalorieënTeller is een app voor het beheer van gewichtsverlies waarmee je kunt afvallen, gezonder kunt worden, sterker kunt worden en een nieuw dieet kunt volgen. De app houdt bij hoeveel calorieën je elke dag binnenkrijgt. De app heeft een calorieënteller en een database met meer dan 11 miljoen soorten voedsel. Met de app kun je ook je doelen stellen en je voortgang volgen. Met CalorieënTeller kun je ook je fitnessoefeningen beheren, aangezien er een verscheidenheid aan fitnessoefeningenbeschikbaar  is waaruit je kunt kiezen.

 2. Hydro Coach - drink water

  Hydro Coach – drink water

  Als je je waterinname-routine wilt verbeteren, kun je de Hydro Coach-app gebruiken. De app is een gezondheidsapp die je er meerdere keren per dag aan herinnert wanneer je water moet drinken. De app registreert dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken van je waterinname. Met de app kun je ook je statistieken synchroniseren met je Google-account.

 3. Strava Running and Cycling GPS

  Strava Running and Cycling GPS

  Als je fietsen leuk vindt dan is dit dé app voor jou. Deze app is ontworpen om je prestaties bij te houden en weer te geven wanneer je aan het fietsen bent. Je kunt allerlei gegevens verzamelen, zoals je snelheid, het aantal verbrande calorieën, de afgelegde afstand en nog veel meer. Je kunt doelen stellen en competities aangaan met je vrienden. Het is een van de beste apps voor een gezonde levensstijl.

 4. Eat This Much - Meal planner

  Eat This Much – Meal planner

  Met deze automatische maaltijdplanner weet je altijd wat je moet eten. Er zijn een aantal instellingsopties beschikbaar, zoals je dieetdoelen, het voedsel dat je lekker vindt, het budget waarmee je werkt en hoe je schema eruitziet. De app genereert dan een compleet maaltijdplan dan aan jou wensen voldoet. Je kunt de app ook gebruiken om doelen in te stellen voor gewichtsverlies, onderhoud of spier-/bodybuilding. De app heeft een verscheidenheid aan recepten die je naar wens kunt gebruiken of aanpassen.

 5. Workouts voor Thuis - Zonder Apparatuur

  Workouts voor Thuis – Zonder Apparatuur

  Dit is de beste app voor thuistraining die je kunt vinden. Het biedt je dagelijkse trainingssessies voor al je belangrijkste spieren: buikspieren, benen, armen, borst en billen. Het heeft sets met trainingsoefeningen waarvoor geen apparatuur nodig is, alleen je eigen lichaam.

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…

Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen
Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen

Als Telegram-gebruiker weet je misschien wel dat deze populaire berichten-app veel functies heeft waarmee je kunt chatten, media kunt delen en in contact kunt komen met vrienden of met groepen. Om ervoor te zorgen dat de Telegram-app jou een geweldige gebruikservaring biedt, …

Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp
Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp

Als WhatsApp-gebruiker heb je er vast wel eens aan gedacht om als grap of om een andere redenen een anoniem bericht naar je contacten te sturen. En, als je een beetje onderzoek hebt gedaan, ben je er misschien achter gekomen dat er geen eenvoudige manier is om anonieme berich…