Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij

Lifestyle wordt simpelweg gedefinieerd als een manier van leven. De manier waarop je je leven leidt, bepaalt de uitkomst van veel dingen, waaronder je sociale status, welzijn en vooral je gezondheid. Veel factoren dragen tegenwoordig bij aan een goede en gezonde levensstijl: wat je eet, hoe je traint, hoe je je tijd plant of indeelt, en nog veel meer.

In dit digitale tijdperk zijn er apps die zijn ontworpen om je te helpen een gezonde levensstijl te behouden. Android-gebruikers kunnen deze apps downloaden en installeren vanuit elke betrouwbare App Store. Dit stuk belicht enkele van de beste apps voor een gezonde levensstijl die je zou kunnen overwegen.

  1. CalorieënTeller

    CalorieënTeller

    CalorieënTeller is een app voor het beheer van gewichtsverlies waarmee je kunt afvallen, gezonder kunt worden, sterker kunt worden en een nieuw dieet kunt volgen. De app houdt bij hoeveel calorieën je elke dag binnenkrijgt. De app heeft een calorieënteller en een database met meer dan 11 miljoen soorten voedsel. Met de app kun je ook je doelen stellen en je voortgang volgen. Met CalorieënTeller kun je ook je fitnessoefeningen beheren, aangezien er een verscheidenheid aan fitnessoefeningenbeschikbaar  is waaruit je kunt kiezen.

  2. Hydro Coach - drink water

    Hydro Coach – drink water

    Als je je waterinname-routine wilt verbeteren, kun je de Hydro Coach-app gebruiken. De app is een gezondheidsapp die je er meerdere keren per dag aan herinnert wanneer je water moet drinken. De app registreert dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken van je waterinname. Met de app kun je ook je statistieken synchroniseren met je Google-account.

  3. Strava Running and Cycling GPS

    Strava Running and Cycling GPS

    Als je fietsen leuk vindt dan is dit dé app voor jou. Deze app is ontworpen om je prestaties bij te houden en weer te geven wanneer je aan het fietsen bent. Je kunt allerlei gegevens verzamelen, zoals je snelheid, het aantal verbrande calorieën, de afgelegde afstand en nog veel meer. Je kunt doelen stellen en competities aangaan met je vrienden. Het is een van de beste apps voor een gezonde levensstijl.

  4. Eat This Much - Meal planner

    Eat This Much – Meal planner

    Met deze automatische maaltijdplanner weet je altijd wat je moet eten. Er zijn een aantal instellingsopties beschikbaar, zoals je dieetdoelen, het voedsel dat je lekker vindt, het budget waarmee je werkt en hoe je schema eruitziet. De app genereert dan een compleet maaltijdplan dan aan jou wensen voldoet. Je kunt de app ook gebruiken om doelen in te stellen voor gewichtsverlies, onderhoud of spier-/bodybuilding. De app heeft een verscheidenheid aan recepten die je naar wens kunt gebruiken of aanpassen.

  5. Workouts voor Thuis - Zonder Apparatuur

    Workouts voor Thuis – Zonder Apparatuur

    Dit is de beste app voor thuistraining die je kunt vinden. Het biedt je dagelijkse trainingssessies voor al je belangrijkste spieren: buikspieren, benen, armen, borst en billen. Het heeft sets met trainingsoefeningen waarvoor geen apparatuur nodig is, alleen je eigen lichaam.

Dit zijn de beste Android-apps om korte video’s te maken!
Dit zijn de beste Android-apps om korte video’s te maken!

In de wereld van het creëren van digitale content zijn apps voor korte video’s dominant geworden en bieden gebruikers een dynamische en interessante manier om zichzelf te uiten. Of je nu een doorgewinterde creator bent of een nieuwkomer op het gebied van video-content, …

Dit zijn de beste apps om je batterij te besparen!
Dit zijn de beste apps om je batterij te besparen!

Smartphones zijn essentieel voor ons dagelijks leven, maar een veelvoorkomend probleem is de levensduur van de batterij. Als je je telefoon voortdurend oplaadt, is een batterijbesparende app wellicht precies wat je nodig hebt. Het gebruik van een batterijbesparende app kan ee…