Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij

Lifestyle wordt simpelweg gedefinieerd als een manier van leven. De manier waarop je je leven leidt, bepaalt de uitkomst van veel dingen, waaronder je sociale status, welzijn en vooral je gezondheid. Veel factoren dragen tegenwoordig bij aan een goede en gezonde levensstijl: wat je eet, hoe je traint, hoe je je tijd plant of indeelt, en nog veel meer.

In dit digitale tijdperk zijn er apps die zijn ontworpen om je te helpen een gezonde levensstijl te behouden. Android-gebruikers kunnen deze apps downloaden en installeren vanuit elke betrouwbare App Store. Dit stuk belicht enkele van de beste apps voor een gezonde levensstijl die je zou kunnen overwegen.

 1. CalorieënTeller

  CalorieënTeller

  CalorieënTeller is een app voor het beheer van gewichtsverlies waarmee je kunt afvallen, gezonder kunt worden, sterker kunt worden en een nieuw dieet kunt volgen. De app houdt bij hoeveel calorieën je elke dag binnenkrijgt. De app heeft een calorieënteller en een database met meer dan 11 miljoen soorten voedsel. Met de app kun je ook je doelen stellen en je voortgang volgen. Met CalorieënTeller kun je ook je fitnessoefeningen beheren, aangezien er een verscheidenheid aan fitnessoefeningenbeschikbaar  is waaruit je kunt kiezen.

 2. Hydro Coach - drink water

  Hydro Coach – drink water

  Als je je waterinname-routine wilt verbeteren, kun je de Hydro Coach-app gebruiken. De app is een gezondheidsapp die je er meerdere keren per dag aan herinnert wanneer je water moet drinken. De app registreert dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken van je waterinname. Met de app kun je ook je statistieken synchroniseren met je Google-account.

 3. Strava Running and Cycling GPS

  Strava Running and Cycling GPS

  Als je fietsen leuk vindt dan is dit dé app voor jou. Deze app is ontworpen om je prestaties bij te houden en weer te geven wanneer je aan het fietsen bent. Je kunt allerlei gegevens verzamelen, zoals je snelheid, het aantal verbrande calorieën, de afgelegde afstand en nog veel meer. Je kunt doelen stellen en competities aangaan met je vrienden. Het is een van de beste apps voor een gezonde levensstijl.

 4. Eat This Much - Meal planner

  Eat This Much – Meal planner

  Met deze automatische maaltijdplanner weet je altijd wat je moet eten. Er zijn een aantal instellingsopties beschikbaar, zoals je dieetdoelen, het voedsel dat je lekker vindt, het budget waarmee je werkt en hoe je schema eruitziet. De app genereert dan een compleet maaltijdplan dan aan jou wensen voldoet. Je kunt de app ook gebruiken om doelen in te stellen voor gewichtsverlies, onderhoud of spier-/bodybuilding. De app heeft een verscheidenheid aan recepten die je naar wens kunt gebruiken of aanpassen.

 5. Workouts voor Thuis - Zonder Apparatuur

  Workouts voor Thuis – Zonder Apparatuur

  Dit is de beste app voor thuistraining die je kunt vinden. Het biedt je dagelijkse trainingssessies voor al je belangrijkste spieren: buikspieren, benen, armen, borst en billen. Het heeft sets met trainingsoefeningen waarvoor geen apparatuur nodig is, alleen je eigen lichaam.

Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web
Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web

WhatsApp Web is een versie van WhatsApp waarmee je toegang krijgt tot het platform via de browser van je computer. Om Whatspp web te gebruiken, moet je het Whatsapp-account op je telefoon koppelen met het platform van WhatsApp Web. Eenmaal gekoppeld, heb je toegang tot bijna …

Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android
Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android

Tegenwoordig is de bewakingstechnologie zeer geavanceerd. In de meeste kantoorgebouwen in stedelijke gebieden en moderne woningen is een CCTV-systeem geïnstalleerd. Bewakingssystemen zijn cruciaal bij het verbeteren en waarborgen van de beveiliging. De evolutie van de bewakin…

Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij
Dit zijn de beste apps voor een gezonde levensstij

Lifestyle wordt simpelweg gedefinieerd als een manier van leven. De manier waarop je je leven leidt, bepaalt de uitkomst van veel dingen, waaronder je sociale status, welzijn en vooral je gezondheid. Veel factoren dragen tegenwoordig bij aan een goede en gezonde levensstijl: …

Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!
Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!

Emoji’s worden veel gebruikt op sociale-mediaplatformen, zoals Instagram, Facebook, Twitter, Telegram en WhatsApp om emoties te uiten en gesprekken op te fleuren. Elk van deze sociale media heeft een breed scala aan emoji’s die je kunt gebruiken. Wist je dat je em…