Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web

WhatsApp Web is een versie van WhatsApp waarmee je toegang krijgt tot het platform via de browser van je computer. Om Whatspp web te gebruiken, moet je het Whatsapp-account op je telefoon koppelen met het platform van WhatsApp Web. Eenmaal gekoppeld, heb je toegang tot bijna alle WhatsApp-functies, inclusief Chat, Status en bijlagen, in je favoriete computerbrowser.

Onlangs heeft WhatsApp de webservice geüpdate om het gebruik van op maat gemaakte stickers mogelijk te maken. In plaats van de reeds gemaakte WhatsApp-stickers te gebruiken, kun je je eigen stickers maken om naar je contacten te sturen. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je emoji’s kunt combineren in WhatsApp. Dit stuk laat zien hoe je je eigen stickers kunt maken op WhatsApp Web.

Om je eigen stickers te maken op WhatsApp Web:

 • Open WhatsApp Web in je favoriete computerbrowser
 • Navigeer naar de chat waarnaar je je eigen aangepaste sticker wilt sturen
 • Tik op het bijlage-pictogram in de chatbalk (paperclip-pictogram)
 • Tik op de opties die verschijnen op de sticker-optie
 • Kies een afbeelding op je computer die je wilt bewerken en aanpassen als sticker
 • Je wordt doorgestuurd naar de WhatsApp Web sticker-editor waar je je afbeelding kunt bewerken met de beschikbare tools
 • Als je klaar bent met het aanpassen van je sticker, tik je op de knop Verzenden om de sticker te versturen
 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audioberichten naar contacten (inclusief internationale nummers) kunnen verzenden en ontvangen via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!
Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!

Net als op andere sociale mediaplatformen, stelt Telegram zijn gebruikers in staat om elkaar te blokkeren. In een poging om cyberpesten en andere cybercriminaliteit op Telegram onder controle te krijgen, is de blokkeringsfunctie zeker noodzakelijk en effectief. Wanneer je iem…

Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp
Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp

WhatsApp-gebruikers kunnen verschillende mediabestanden verzenden en ontvangen, waaronder afbeeldingen, video’s, audiobestanden en gesproken berichten. Met de spraakopname-functie kunnen WhatsApp-gebruikers hun stem opnemen en verzenden naar individuele chats of chat-gr…

Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!
Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!

Privacy is een belangrijk onderdeel op alle grote sociale-mediaplatformen zoals WhatsApp, Instagram, Facebook en TikTok. Omdat het een sociaal platform is, zijn de meeste privacy-instellingen op TikTok standaard uitgeschakeld. Door de privacy-instellingen te openen, kun je ec…