Check hier de beste Home Security-apps voor Android!

Technologische ontwikkelingen door de jaren heen hebben het voor mensen mogelijk gemaakt om hun huizen ‘slim’ te maken. Zogeheten Smart Homes zijn huizen die zijn uitgerust met technologische apparatuur en systemen, zoals bijvoorbeeld beveiligingssystemen.

Deze huisbeveiligingssystemen worden meestal beheerd door mobiele apps, zowel iOS-apps als Android-apps. In de loop der jaren zijn er veel apps voor smart-homes ontwikkeld voor het Android-platform. In deze post belichten we enkele van de beste apps voor thuisbeveiliging voor Android-apparaten.

 1. Video Surveillance Ivideon

  Video Surveillance Ivideon

  Ivideon is een van de beste beveiligingscamera-apps op de markt. Deze apparatuur is in veel moderne huizen geïnstalleerd. Deze Ivideon-app stelt je in staat video’s en audiobestanden online te verzenden, en ondersteunt live-streaming via internet op je Android-apparaat. Je kunt ook beveiligingsbeelden in de cloud opslaan of herstellen.

 2. Vivint Smart Home

  Vivint Smart Home

  De Vivint-app geeft je de controle over je huis via je Android. Of je nu onderweg bent of thuis, het bedienen van je slimme beveiligingssysteem was nog nooit zo eenvoudig. Met de Vivint-app kun je onder andere het systeem in- en uitschakelen, live mee kijken met de camera’s, waarschuwingen en meldingen ontvangen, de deurbel beantwoorden en deuren openen of vergrendelen.

 3. Home Security Camera WardenCam

  Home Security Camera WardenCam

  WardenCam is een betaalbare app voor huisbeveiliging die betrouwbaar en zeer krachtig is. De app heeft een mini CCTV-camera die je altijd en overal kunt openen. De app biedt 24-uurs videobewaking in en rond je huis. Je kunt ook direct meldingen ontvangen van eventuele inbraak-pogingen.

 4. XFINITY Home

  XFINITY Home

  Met de Xfinity-app heb je controle over je hele beveiligingssysteem. Met de app kun je het alarm in- en uitschakelen, camera’s, lichten, apparaten, de thermostaat en sensoren in je huis bedienen. Je kunt ook alle activiteit- en systeemwaarschuwingen bekijken.

 5. Reolink

  Reolink

  Met meer dan 2,5 miljoen gebruikers over de hele wereld is de Reolink-app een van de meest efficiënte camera-apps voor thuisbeveiliging. Met de app kun je eenvoudig de IP-camera’s bedienen en beheren. Met de Reolink-app kun je live meekijken met je camera’s op externe locaties.

Dit zijn de beste gratis VPN’s voor je Android!
Dit zijn de beste gratis VPN’s voor je Android!

VPN staat voor Virtual Private Network. VPN is een particulier netwerk waarmee internetgebruikers veilig gegevens kunnen verzenden en ontvangen bij gebruik van een openbaar netwerk. Tegenwoordig wordt internet bijna overal gebruikt, in je plaatselijke café, het park of zelfs …

Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!
Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!

Net als op andere sociale mediaplatformen, stelt Telegram zijn gebruikers in staat om elkaar te blokkeren. In een poging om cyberpesten en andere cybercriminaliteit op Telegram onder controle te krijgen, is de blokkeringsfunctie zeker noodzakelijk en effectief. Wanneer je iem…

Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp
Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp

WhatsApp-gebruikers kunnen verschillende mediabestanden verzenden en ontvangen, waaronder afbeeldingen, video’s, audiobestanden en gesproken berichten. Met de spraakopname-functie kunnen WhatsApp-gebruikers hun stem opnemen en verzenden naar individuele chats of chat-gr…

Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!
Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!

Privacy is een belangrijk onderdeel op alle grote sociale-mediaplatformen zoals WhatsApp, Instagram, Facebook en TikTok. Omdat het een sociaal platform is, zijn de meeste privacy-instellingen op TikTok standaard uitgeschakeld. Door de privacy-instellingen te openen, kun je ec…