Ontdek hier de beste drie-op-een-rij-spellen zoals Candy Crush voor Android!

Candy Crush is al jaren één van de beste en meest gespeelde drie-op-een-rij-spellen, oftewel match-three spellen, ter wereld. Als je nog nooit Candy Crush hebt gespeeld, is dit een puzzelspel waarbij je drie op meer van dezelfde snoepjes moet matchen om punten te verdienen. Hoe meer vergelijkbare snoepjes je combineert, hoe meer punten je verdiend en naar het volgende niveau gaat.

Vanwege de aandacht die Candy Crush krijgt, hebben game-ontwikkelaars ook andere games uitgebracht die veel op Candy Crush lijken. Op dit moment zijn er veel andere match-three spellen beschikbaar voor Android-apparaten. In deze post belichten we enkele van de beste match-three Android-spellen die op Candy Crush lijken.

 1. Gummy Drop!

  Gummy Drop!

  Gummy Drop is een fantastisch en spannend match-three puzzelspel waarin je drie of meer gummies moet combineren om meer dan 1000 levels te voltooien. De game heeft geweldige graphics en effecten die zeer interactief zijn.

 2. Onnect - Pair Matching Puzzle

  Onnect – Pair Matching Puzzle

  In het spel moet je de bijpassende tegels vinden, ze verbinden met maximaal drie lijnen en ervoor zorgen dat ze verdwijnen. Je moet dezelfde tegels verwijderen voordat de weergegeven tijd voorbij is. Naarmate het spel vordert, word je een expert en voltooi je levels in de kortst mogelijke tijd.

 3. Ice Cream Paradise - Ijsje

  Ice Cream Paradise – Ijsje

  Ice Cream Paradise is een kleurrijk en zeer interessant match-three puzzelspel. Het spel is gratis en gemakkelijk te spelen. De missie van de game is om Melissa (een personage in de game) te helpen dezelfde smaken ijs bij elkaar te zoeken. De game heeft meer dan 200 levels en elk level heeft zijn eigen unieke uitdagingen.

 4. Water Splash

  Water Splash

  Water Splash is een prachtig match-three puzzelspel. De game bevat meer dan 1900 interessante niveaus, waarbij elk niveau een andere reeks uitdagingen heeft. In het spel moet je drie of meer waterballonnen combineren om een prachtige waterplons te krijgen. Hoe meer ballonnen je combineert, hoe meer punten je krijgt en naar het volgende level gaat.

 5. Candy Crush Soda Saga

  Candy Crush Soda Saga

  Candy Crush Soda Saga is een ander geweldig casual spel gemaakt door de oorspronkelijke makers van Candy Crush Saga. In het spel, in plaats van dezelfde snoepjes te matchen, moet je dezelfde frisdrankjes combineren. De game kan offline worden gespeeld en als je online bent, kun je tegen vrienden spelen om te zien wie de hoogste score kan halen. De game heeft meer dan 6000 levels, geweldige graphics en 3D-personages.

De beste bordspellen voor Android om te downloaden
De beste bordspellen voor Android om te downloaden

Bordspellen zoals schaken, scrabble, monopoly en dammen bestaan al tientallen jaren. Mensen van verschillende leeftijden komen samen om te genieten van hun favoriete bordspel. In dit digitale tijdperk zijn de meeste bordspellen gedigitaliseerd en kunnen ze op pc’s en mo…

Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!
Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aa…

Ontdek de beste gratis platform games voor Android!
Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. In 2021 zijn er veel spannende platf…