Ontdek hier de beste drie-op-een-rij-spellen zoals Candy Crush voor Android!

Candy Crush is al jaren één van de beste en meest gespeelde drie-op-een-rij-spellen, oftewel match-three spellen, ter wereld. Als je nog nooit Candy Crush hebt gespeeld, is dit een puzzelspel waarbij je drie op meer van dezelfde snoepjes moet matchen om punten te verdienen. Hoe meer vergelijkbare snoepjes je combineert, hoe meer punten je verdiend en naar het volgende niveau gaat.

Vanwege de aandacht die Candy Crush krijgt, hebben game-ontwikkelaars ook andere games uitgebracht die veel op Candy Crush lijken. Op dit moment zijn er veel andere match-three spellen beschikbaar voor Android-apparaten. In deze post belichten we enkele van de beste match-three Android-spellen die op Candy Crush lijken.

  1. Gummy Drop!

    Gummy Drop!

    Gummy Drop is een fantastisch en spannend match-three puzzelspel waarin je drie of meer gummies moet combineren om meer dan 1000 levels te voltooien. De game heeft geweldige graphics en effecten die zeer interactief zijn.

  2. Onnect - Pair Matching Puzzle

    Onnect – Pair Matching Puzzle

    In het spel moet je de bijpassende tegels vinden, ze verbinden met maximaal drie lijnen en ervoor zorgen dat ze verdwijnen. Je moet dezelfde tegels verwijderen voordat de weergegeven tijd voorbij is. Naarmate het spel vordert, word je een expert en voltooi je levels in de kortst mogelijke tijd.

  3. Ice Cream Paradise - Ijsje

    Ice Cream Paradise – Ijsje

    Ice Cream Paradise is een kleurrijk en zeer interessant match-three puzzelspel. Het spel is gratis en gemakkelijk te spelen. De missie van de game is om Melissa (een personage in de game) te helpen dezelfde smaken ijs bij elkaar te zoeken. De game heeft meer dan 200 levels en elk level heeft zijn eigen unieke uitdagingen.

  4. Water Splash

    Water Splash

    Water Splash is een prachtig match-three puzzelspel. De game bevat meer dan 1900 interessante niveaus, waarbij elk niveau een andere reeks uitdagingen heeft. In het spel moet je drie of meer waterballonnen combineren om een prachtige waterplons te krijgen. Hoe meer ballonnen je combineert, hoe meer punten je krijgt en naar het volgende level gaat.

  5. Candy Crush Soda Saga

    Candy Crush Soda Saga

    Candy Crush Soda Saga is een ander geweldig casual spel gemaakt door de oorspronkelijke makers van Candy Crush Saga. In het spel, in plaats van dezelfde snoepjes te matchen, moet je dezelfde frisdrankjes combineren. De game kan offline worden gespeeld en als je online bent, kun je tegen vrienden spelen om te zien wie de hoogste score kan halen. De game heeft meer dan 6000 levels, geweldige graphics en 3D-personages.

Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!
Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!

Hidden Object Games, oftewel Verborgen Voorwerp-spellen, zijn tegenwoordig erg populair op Android-apparaten. Verborgen voorwerp-spellen zijn een soort puzzelspel waarbij de speler de taak heeft om specifieke objecten, items of personages te vinden die in een scenario verborg…

Dit zijn de beste Open World Games voor Android!
Dit zijn de beste Open World Games voor Android!

Open World games zijn een zeer populair spelgenre geworden dat door vele gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wat zijn Open World games eigenlijk? Open World games zijn video- of computergames waarin spelers door een gamewereld kunnen rondlopen, de verhaallijn kunn…