Zo ontdek je het geheime menu van WhatsApp en waar je het voor kunt gebruiken!

WhatsApp-technici zijn constant bezig om ervoor te zorgen dat de app functioneel, praktisch en handig blijft voor de gebruikers. Als je WhatsApp gebruikt, zul je de nieuwe functies snel opmerken die bij bijna elke nieuwe versie van de app worden geleverd.

In de recente update heeft Whatsapp een geheim menu geïntroduceerd dat fungeert als een snelkoppeling naar de app en waarmee je snel bepaalde acties kunt uitvoeren. Met het geheime menu hoef je de app niet te openen om toegang te krijgen tot de camerafunctie waar je foto’s of video’s kunt maken om vervolgens te uploaden naar je ‘Status’. Je hebt ook toegang tot drie van je meest recente en frequente chats. In een ander gerelateerd artikel hebben we besproken wat je kunt doen als je WhatsApp-meldingen het niet meer doen. In deze post laten we je zien hoe je het geheime menu van WhatsApp kunt vinden.

Om het geheime menu van WhatsApp te vinden:

  • Update je WhatsApp-app naar de nieuwste versie
  • In plaats van één keer op het WhatsApp-pictogram te tikken om de app te starten, tik je op het WhatsApp-pictogram en houdt je het vast
  • In het pop-upmenu dat verschijnt, zie je de camerasnelkoppeling en daaronder drie van je recente WhatsApp-chats
  • Tik op het camerapictogram om toegang te krijgen tot de WhatsApp-camera of op een van de chats om snel toegang te krijgen tot de berichten in de chat.
  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audionotities naar contacten (inclusief internationale nummers) kunnen verzenden en ontvangen via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!
Zo weet je of iemand je geblokkeerd heeft op Telegram!

Net als op andere sociale mediaplatformen, stelt Telegram zijn gebruikers in staat om elkaar te blokkeren. In een poging om cyberpesten en andere cybercriminaliteit op Telegram onder controle te krijgen, is de blokkeringsfunctie zeker noodzakelijk en effectief. Wanneer je iem…

Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp
Zo kun je spraakopnames pauzeren en hervatten in WhatsApp

WhatsApp-gebruikers kunnen verschillende mediabestanden verzenden en ontvangen, waaronder afbeeldingen, video’s, audiobestanden en gesproken berichten. Met de spraakopname-functie kunnen WhatsApp-gebruikers hun stem opnemen en verzenden naar individuele chats of chat-gr…

Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!
Alles wat je moet weten over je privacy op TikTok!

Privacy is een belangrijk onderdeel op alle grote sociale-mediaplatformen zoals WhatsApp, Instagram, Facebook en TikTok. Omdat het een sociaal platform is, zijn de meeste privacy-instellingen op TikTok standaard uitgeschakeld. Door de privacy-instellingen te openen, kun je ec…