De beste bordspellen voor Android om te downloaden

Bordspellen zoals schaken, scrabble, monopoly en dammen bestaan al tientallen jaren. Mensen van verschillende leeftijden komen samen om te genieten van hun favoriete bordspel. In dit digitale tijdperk zijn de meeste bordspellen gedigitaliseerd en kunnen ze op pc’s en mobiele apparaten worden gespeeld.

Er zijn inmiddels al veel bordspellen uitgebracht voor Android-apparaten. De meeste bordspellen worden offline gespeeld, terwijl andere een online modus hebben waarin je met vrienden en andere mensen over de hele wereld kunt spelen. Sommige bordspellen kunnen in de modus voor één speler tegen de computer of in de modus voor meerdere spelers worden gespeeld. In deze post belichten we enkele van de beste bordspellen voor Android-apparaten.

  1. Board Kings

    Board Kings

    Board Kings is een bordspel voor meerdere spelers, waarbij je een dobbelsteen gooit om je volgende zet te bepalen. In het spel bouw en upgrade je je rijk en kun je ook naar de borden van je vrienden gaan om hun gebouwen aan te vallen. De game is gemakkelijk te begrijpen en te spelen en heeft geweldige graphics die het spel leuk maken.

  2. Word Wars - Online word scramble board games

    Word Wars – Online word scramble board games

    Als je van scrabble houdt, is dit een geweldig alternatief. Deze game zal je woordenschat testen terwijl je het opneemt tegen je online vrienden. Hoe meer woorden je maakt, hoe beter je score. Het spel heeft bonusstukjes waarmee je uiteindelijk meer punten kunt verdienen.

  3. Ludo Mania Saga - Dobbel Bord Spelletejes Gratis

    Ludo Mania Saga – Dobbel Bord Spelletjes Gratis

    Het populaire Mens-Erger-Je-Niet kun je nu op je Android spelen! Net als bij het fysieke bordspel, kun je tegen 2, 3 of 4 spelers spelen. Je moet de dobbelstenen gooien en hopen dat geluk aan je zijde is. De game heeft geweldige graphics en is erg interessant om te spelen.

  4. Chess Royale: Play Board Game

    Chess Royale: Play Board Game

    Chess Royale is een gedigitaliseerde vorm van het klassieke schaakspel. Je kunt nu schaken op je Android-apparaat tegen de computer of online tegen je vrienden. De game heeft verschillende niveaus, waaronder beginner, gemiddeld en pro. Net als in een echt schaakspel heb je de kans om tactiek, strategie, geheugen en logica te ontwikkelen.

  5. Carrom Board

    Carrom Board

    Carrom Board biedt je de ervaring van het spelen met een echt carrom-bord. In dit spel gebruik je het slagstuk om de andere pucks in de zakken op het bord te schieten. Je hebt de mogelijkheid om tegen de computer, je vrienden op hetzelfde apparaat of online te spelen. Je kunt tijdens het spelen van het spel ook kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: gemakkelijk, gemiddeld of moeilijk.

Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!
Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!

Hidden Object Games, oftewel Verborgen Voorwerp-spellen, zijn tegenwoordig erg populair op Android-apparaten. Verborgen voorwerp-spellen zijn een soort puzzelspel waarbij de speler de taak heeft om specifieke objecten, items of personages te vinden die in een scenario verborg…

Dit zijn de beste Open World Games voor Android!
Dit zijn de beste Open World Games voor Android!

Open World games zijn een zeer populair spelgenre geworden dat door vele gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wat zijn Open World games eigenlijk? Open World games zijn video- of computergames waarin spelers door een gamewereld kunnen rondlopen, de verhaallijn kunn…