De beste bordspellen voor Android om te downloaden

Bordspellen zoals schaken, scrabble, monopoly en dammen bestaan al tientallen jaren. Mensen van verschillende leeftijden komen samen om te genieten van hun favoriete bordspel. In dit digitale tijdperk zijn de meeste bordspellen gedigitaliseerd en kunnen ze op pc’s en mobiele apparaten worden gespeeld.

Er zijn inmiddels al veel bordspellen uitgebracht voor Android-apparaten. De meeste bordspellen worden offline gespeeld, terwijl andere een online modus hebben waarin je met vrienden en andere mensen over de hele wereld kunt spelen. Sommige bordspellen kunnen in de modus voor één speler tegen de computer of in de modus voor meerdere spelers worden gespeeld. In deze post belichten we enkele van de beste bordspellen voor Android-apparaten.

 1. Board Kings

  Board Kings

  Board Kings is een bordspel voor meerdere spelers, waarbij je een dobbelsteen gooit om je volgende zet te bepalen. In het spel bouw en upgrade je je rijk en kun je ook naar de borden van je vrienden gaan om hun gebouwen aan te vallen. De game is gemakkelijk te begrijpen en te spelen en heeft geweldige graphics die het spel leuk maken.

 2. Word Wars - Online word scramble board games

  Word Wars – Online word scramble board games

  Als je van scrabble houdt, is dit een geweldig alternatief. Deze game zal je woordenschat testen terwijl je het opneemt tegen je online vrienden. Hoe meer woorden je maakt, hoe beter je score. Het spel heeft bonusstukjes waarmee je uiteindelijk meer punten kunt verdienen.

 3. Ludo Mania Saga - Dobbel Bord Spelletejes Gratis

  Ludo Mania Saga – Dobbel Bord Spelletjes Gratis

  Het populaire Mens-Erger-Je-Niet kun je nu op je Android spelen! Net als bij het fysieke bordspel, kun je tegen 2, 3 of 4 spelers spelen. Je moet de dobbelstenen gooien en hopen dat geluk aan je zijde is. De game heeft geweldige graphics en is erg interessant om te spelen.

 4. Chess Royale: Play Board Game

  Chess Royale: Play Board Game

  Chess Royale is een gedigitaliseerde vorm van het klassieke schaakspel. Je kunt nu schaken op je Android-apparaat tegen de computer of online tegen je vrienden. De game heeft verschillende niveaus, waaronder beginner, gemiddeld en pro. Net als in een echt schaakspel heb je de kans om tactiek, strategie, geheugen en logica te ontwikkelen.

 5. Carrom Board

  Carrom Board

  Carrom Board biedt je de ervaring van het spelen met een echt carrom-bord. In dit spel gebruik je het slagstuk om de andere pucks in de zakken op het bord te schieten. Je hebt de mogelijkheid om tegen de computer, je vrienden op hetzelfde apparaat of online te spelen. Je kunt tijdens het spelen van het spel ook kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: gemakkelijk, gemiddeld of moeilijk.

De beste bordspellen voor Android om te downloaden
De beste bordspellen voor Android om te downloaden

Bordspellen zoals schaken, scrabble, monopoly en dammen bestaan al tientallen jaren. Mensen van verschillende leeftijden komen samen om te genieten van hun favoriete bordspel. In dit digitale tijdperk zijn de meeste bordspellen gedigitaliseerd en kunnen ze op pc’s en mo…

Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!
Ontdek nu de beste voetbalspellen voor Android!

Voetbalfans zijn overal ter wereld! Als ze het spel niet fysiek spelen, dan spelen ze het wel virtueel op spelcomputers. In de loop der jaren is er een grote vraag en groei geweest naar virtuele voetbalspellen. Veel gamebedrijven zijn ontstaan en hebben een verscheidenheid aa…

Ontdek de beste gratis platform games voor Android!
Ontdek de beste gratis platform games voor Android!

Veel van ons zijn gefascineerd door platformspellen zoals Super Mario en Bounce. In de loop der jaren hebben game-ontwikkelaars het platformthema overgenomen en hebben ze heel veel platform games ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. In 2021 zijn er veel spannende platf…