Dit zijn de beste gratis VPN’s voor je Android!

VPN staat voor Virtual Private Network. VPN is een particulier netwerk waarmee internetgebruikers veilig gegevens kunnen verzenden en ontvangen bij gebruik van een openbaar netwerk. Tegenwoordig wordt internet bijna overal gebruikt, in je plaatselijke café, het park of zelfs op kantoor. Hoewel het handig kan zijn om gebruik te maken van een openbare Wi-Fi, loop je ook een verhoogd risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit.

Hackers maken misbruik van mensen die onbeveiligde openbare netwerken gebruiken, om hun slachtoffers te vinden. Het gebruik van een VPN-service voegt een extra beveiligingslaag toe terwijl je verbinding maakt met het internet en veilig en privé op het internet kan surfen.

Hoe maak  je dan gebruik van een VPN-service op je Android-apparaat? Er zijn verschillende VPN-apps gemaakt en aangepast om te werken met het Android-besturingssysteem. De meeste VPN-apps zijn gratis te downloaden en te installeren. In deze post belichten we enkele van de beste en gratis VPN-apps voor Android-apparaten.

  1. NordVPN

    NordVPN

    NordVPN wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt en is een snelle en veilige VPN-service die je internetverbinding versleutelt, waar je ook bent. Je online verkeer reist door een beveiligde versleutelde tunnel waardoor cybercriminelen geen toegang hebben tot je gegevens. De app blokkeert ook je toegang tot kwaadaardige websites en beschermt je apparaat.

  2. ExpressVPN - Best Android VPN

    ExpressVPN – Best Android VPN

    ExpressVPN is een andere geweldige VPN-app. De app is gratis te installeren en te gebruiken. De app helpt je om content te ontgrendelen die op locatie is beperkt. Het heeft ook een krachtige codering om ervoor te zorgen dat je beschermd en veilig bent wanneer je online bent. De app heeft verschillende VPN-services die je voorzien van onbeperkte internetverbindingen.

  3. Hotspot Shield Free VPN Proxy

    Hotspot Shield Free VPN Proxy

    Hotspot Shield is een van de snelste VPN-services waarmee je kunt streamen en genieten van beveiligde internettoegang. De app heeft VPN-dekking in meer dan 80 landen, waardoor je kunt genieten van hoge VPN-snelheid met stabiele en veilige verbindingen, waar je ook bent.

  4. Hideman VPN

    Hideman VPN

    Hideman VPN is een fantastische app die geografisch beperkte websites kan ontgrendelen, zodat je toegang krijgt tot websites vanuit elke regio waarin je je bevindt. De app heeft een gratis en premium-versie die gebruikers kunnen gebruiken. De app is gebruiksvriendelijk en heeft een 256-bits codering die je internetgegevens beschermt.

  5. SuperVPN Free VPN Client

    SuperVPN Free VPN Client

    SuperVPN is een gratis VPN-service zonder beperkingen. De app is eenvoudig te gebruiken en vereist geen registratie en initiële instellingen. De app wordt geleverd met onbeperkte bandbreedte en onbeperkte tijd. De app helpt je je privacy te beschermen en tegelijkertijd te beschermen tegen tracking door derden. Je kunt ook toegang krijgen tot geografisch beperkte websites met behulp van de app.

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…