De beste avonturengames voor Android die je zou moeten spelen!

Avonturengames zijn een van de meest gespeelde spelgenres op Android-apparaten. Als je van games houdt met speurtochten en het oplossen van puzzels en mysteries, dan zijn avonturengames echt iets voor jou! Het spelen van avonturengames is een geweldige manier om te genieten van je vrije tijd en de games zijn vaak voor volwassenen én kinderen.

Er zijn in de loop van de tijd verschillende avonturengames ontwikkeld waar mensen van kunnen genieten. Sommige avonturengames maken gebruik van eenvoudige graphics, terwijl andere moderne en mooie graphics hebben. Sommige games zijn gratis te downloaden en te installeren, terwijl je voor andere moet betalen. In deze post belichten we enkele van de beste avonturengames die je echt op je Android zou moeten spelen.

 1. Swordigo

  Swordigo

  Swordigo is een geweldig avonturenspel waarin je moet rennen, springen en spetteren door een wereld vol uitdaging en avontuur. Het doel is om alle obstakels te ontwijken en als winnaar aan de andere kant te komen. In het spel gebruik je een magisch zwaard om met je vijanden te vechten. De game heeft geweldige graphics en gebruiksvriendelijke besturingselementen.

 2. Evoland 2

  Evoland 2

  Evoland 2 is een ander interessant avonturenspel waarin je door de tijd reist terwijl je verschillende kunststijlen en videogame-technologie zal ontdekken. In het spel reis je door verschillende werelden door onderweg vijanden en obstakels te verslaan.

 3. Crashlands

  Crashlands

  Crashlands is een verhaalgedreven avonturenspel waarin je speelt als een vrachtwagenchauffeur wiens laatste zending wordt gestolen door een alien, genaamd Hewgodooko, waardoor je op een buitenaardse planeet belandt. Je zult moeten werken om je zending terug te krijgen terwijl je tegen vijanden vecht.

 4. LIMBO

  LIMBO

  Limbo is een avontuurlijk spel waarin je een jongen helpt zijn verloren zus te vinden. Je zult onderweg verschillende puzzels moeten oplossen terwijl je obstakels en vijanden verslaat. Het donkere thema en de geweldige graphics in het spel maken het interessant en zorgen voor veel plezier.

 5. Dead Cells

  Dead Cells

  Dead Cells is een avonturenspel vol actie waarin je moet vechten tegen alle vijanden die je op je pad tegenkomt terwijl je een uitgestrekt en steeds veranderd kasteel verkent. De game heeft geweldige graphics, eenvoudige besturing en een prettige soundtrack.

De beste avonturengames voor Android die je zou moeten spelen!
De beste avonturengames voor Android die je zou moeten spelen!

Avonturengames zijn een van de meest gespeelde spelgenres op Android-apparaten. Als je van games houdt met speurtochten en het oplossen van puzzels en mysteries, dan zijn avonturengames echt iets voor jou! Het spelen van avonturengames is een geweldige manier om te genieten v…

De beste bordspellen voor Android om te downloaden
De beste bordspellen voor Android om te downloaden

Bordspellen zoals schaken, scrabble, monopoly en dammen bestaan al tientallen jaren. Mensen van verschillende leeftijden komen samen om te genieten van hun favoriete bordspel. In dit digitale tijdperk zijn de meeste bordspellen gedigitaliseerd en kunnen ze op pc’s en mo…