Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het maken van nieuwe vrienden, maar anderen gebruiken het juist om hun bedrijf te promoten en klanten van over de hele wereld te krijgen.

Het is nu mogelijk en gemakkelijker om zowel je persoonlijke als je professionele Telegram-account op één app te bedienen. Telegram heeft een functie waarmee gebruikers meerdere accounts kunnen toevoegen aan de reeds geïnstalleerde app op hun apparaat.

Dit betekent dat Telegram-gebruikers van het ene account naar het andere kunnen overschakelen zonder de app te moeten verlaten of de app te moeten dupliceren. In deze post laten we je zien hoe je meerdere Telegram-accounts op je Android kunt instellen. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken wat Telegram Premium is en hoe je het gebruikt.

Om meerdere Telegram-accounts op Android te gebruiken:

 • Moet je de Telegram app updaten naar de laatste versie
 • Start de Telegram-app door op het pictogram te tikken
 • Tik terwijl je je op je reeds geregistreerde account bevindt op de drie horizontale balken in de linkerbovenhoek van het scherm
 • Tik in het menu dat verschijnt op de neerwaartse pijl die naast je naam verschijnt
 • Tik op de optie ‘Account toevoegen’

 • Selecteer op de pagina die verschijnt het land en voeg het telefoonnummer toe van het account dat je wilt toevoegen

 • Tik op ‘Volgende’ wanneer je klaar bent
 • Het account wordt geverifieerd en toegevoegd aan de Telegram-app
 1. Telegram

  Telegram

  Telegram is een gebruiksvriendelijke berichten-app die je privacy en gebruikersgegevens beschermt. Met de app kun je chatgroepen maken van maximaal 200 mensen, uitgewisselde berichten coderen, video’s van maximaal 1 GB delen, meerdere foto’s verzenden en de cloud opslagservice gebruiken.

Zo kun je iemand op Telegram blokkeren
Zo kun je iemand op Telegram blokkeren

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Telegram om onderling te communiceren en mediabestanden te verzenden. Net als WhatsApp kunnen gebruikers met Telegram video’s, afbeeldingen, audio en documenten verzenden en ontvangen. Als iemand je telefoonnummer of gebruikersnaam op …

Zo kun je WhatsApp-oproepen blokkeren op Android
Zo kun je WhatsApp-oproepen blokkeren op Android

De WhatsApp-oproepfunctie groeit langzaam in populariteit onder WhatsApp-gebruikers. Mensen maken gebruik van WhatsApp-oproepen om overal ter wereld gratis video- en audiogesprekken te voeren met vrienden of familie. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbind…

Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken
Zo kun je de Instagram-beveiligingscheck gebruiken

Om je Instagram-account te beschermen tegen hackers, heeft Instagram in de nieuwste update een nieuwe functie voor beveiligingscontrole uitgebracht. De Instagram-controlefunctie beveelt gebruikers te volgen stappen aan om ervoor te zorgen dat hun accounts veilig zijn. Als Ins…

Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken
Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het make…

Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp
Zo kun je foto’s als document verzenden via WhatsApp

Vaker wel dan niet, verzenden en ontvangen we afbeeldingen via WhatsApp, naast andere mediabestanden. Als je al een tijdje afbeeldingen op WhatsApp hebt gedeeld, is het je vast opgevallen dat WhatsApp de afbeeldingen comprimeert voordat ze naar een ontvanger worden verzonden.…