Zo kun je meerdere Telegram-accounts op je Android gebruiken

Telegram krijgt steeds meer gebruikers en staat bekend om zijn groepen, kanalen, bots en andere handige functies. De multifunctionaliteit van Telegram is de reden waarom het miljoenen downloads heeft. De meeste mensen gebruiken Telegram voor hun plezier, amusement en het maken van nieuwe vrienden, maar anderen gebruiken het juist om hun bedrijf te promoten en klanten van over de hele wereld te krijgen.

Het is nu mogelijk en gemakkelijker om zowel je persoonlijke als je professionele Telegram-account op één app te bedienen. Telegram heeft een functie waarmee gebruikers meerdere accounts kunnen toevoegen aan de reeds geïnstalleerde app op hun apparaat.

Dit betekent dat Telegram-gebruikers van het ene account naar het andere kunnen overschakelen zonder de app te moeten verlaten of de app te moeten dupliceren. In deze post laten we je zien hoe je meerdere Telegram-accounts op je Android kunt instellen. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken wat Telegram Premium is en hoe je het gebruikt.

Om meerdere Telegram-accounts op Android te gebruiken:

 • Moet je de Telegram app updaten naar de laatste versie
 • Start de Telegram-app door op het pictogram te tikken
 • Tik terwijl je je op je reeds geregistreerde account bevindt op de drie horizontale balken in de linkerbovenhoek van het scherm
 • Tik in het menu dat verschijnt op de neerwaartse pijl die naast je naam verschijnt
 • Tik op de optie ‘Account toevoegen’

 • Selecteer op de pagina die verschijnt het land en voeg het telefoonnummer toe van het account dat je wilt toevoegen

 • Tik op ‘Volgende’ wanneer je klaar bent
 • Het account wordt geverifieerd en toegevoegd aan de Telegram-app
 1. Telegram

  Telegram

  Telegram is een gebruiksvriendelijke berichten-app die je privacy en gebruikersgegevens beschermt. Met de app kun je chatgroepen maken van maximaal 200 mensen, uitgewisselde berichten coderen, video’s van maximaal 1 GB delen, meerdere foto’s verzenden en de cloud opslagservice gebruiken.

Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp
Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp

WhatsApp heeft door de jaren heen verschillende maatregelen en functies geïmplementeerd die hebben geleid tot de verbetering van de privacy en veiligheid van zijn gebruikers tijdens het gebruik van de app. Onlangs heeft WhatsApp het gebruik van wachtwoordsleutels, oftewel toe…

Wat is een XAPK-bestand en hoe installeer ik het op Android?
Wat is een XAPK-bestand en hoe installeer ik het op Android?

Bij het downloaden en installeren van apps op je Android-apparaat, ben je misschien wel eens een mysterieus XAPK-bestand tegengekomen. Een XAPK-bestand is een pakketformaat dat wordt gebruikt voor het distribueren en installeren van Android-apps. Het combineert zowel het APK-…

Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken
Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken

WhatsApp-gebruikers kunnen al geruime tijd stickers verzenden en ontvangen tijdens het chatten op het platform. Het gebruik van stickers op WhatsApp is in de loop der jaren sterk toegenomen en geëvolueerd dankzij de technologische vooruitgang. Tegenwoordig kunnen WhatsApp-geb…

Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden
Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden

Telegram is een populaire berichten-app die bekend staat om zijn privacy- en beveiligingsfuncties. Dankzij de privacy functies blijven gebruikers beschermd tijdens het gebruik van de app. Soms wil je bij het gebruik van Telegram bepaalde berichten bekijken zonder dat de afzen…

Zo kun je verzonden volgverzoeken op Instagram zien
Zo kun je verzonden volgverzoeken op Instagram zien

Een veelgebruikte functie op Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en verzoeken om privé accounts te volgen. Standaard kun je openbare Instagram-accounts volgen door op de volgknop op hun profiel te tikken. Voor privé accounts wordt er echter na het tikk…