Dit zijn de beste Zombie Games voor Android!

Zombie actie- en avonturengames bestaan al een tijdje en zijn ook erg populair. In deze spellen moet de speler de strijd aan gaan met zombies die hun wereld aanvallen. In sommige zombiespellen moet je bepaalde missies voltooien om naar het volgende niveau te gaan. In andere zombiespellen geldt: hoe meer zombies je doodt, hoe meer punten je kunt verzamelen.

Tegenwoordig zijn er veel zombiespellen beschikbaar voor Android-apparaten. De meeste zombiespellen kunnen gratis worden geïnstalleerd en gespeeld maar voor sommige zul je moeten betalen. Sommige zombiespellen hebben eenvoudige grafische designs, terwijl andere juist hele mooie, zware grafische designs hebben. In deze post belichten we een aantal van de beste Android-zombiespellen die je zou moeten spelen.

  1. Cataclysm: Dark Days Ahead

    Cataclysm: Dark Days Ahead

    In Cataclysm: Dark Days Ahead moet je zien te overleven in een post-apocalyptische wereld vol gevaren. Je zult voedsel, uitrusting en voertuigen moeten vinden om te ontsnappen aan de gevaarlijke wezens die door het land zwerven. Je zult ook tegen deze wezens moeten vechten om te overleven of eraan te ontsnappen.

  2. Last Craft Z: Shooting, Zombie, Survival Games

    Last Craft Z: Shooting, Zombie, Survival Games

    Het doel van LastCraft Z is om zombies te doden terwijl je nieuwe kaarten verkent en middelen verzamelt om nieuwe gebouwen te bouwen. De game is een mix van de Survival- en Creative-mode van Minecraft, die zich afspeelt in een wereld die is overgenomen door zombies. Spelers moeten nieuwe gebouwen bouwen om hun levenskwaliteit te verbeteren en zichzelf te beschermen tegen de naderende zombies.

  3. Into the Dead

    Into the Dead

    Het doel van dit spel is om vooruitgang te boeken en de zombie-apocalyps te overleven. Je speelt als James, die op een missie is om zijn gezin te redden. Navigeer door olievelden, militaire bases en meer, waarbij je zombies moet ontwijken. Tijdens het spel ontgrendel je verschillende wapens die je tegen de zombies kunt gebruiken.

  4. Plants vs. Zombies™ 2

    Plants vs. Zombies™ 2

    Plants vs. Zombies 2 is een overlevingsspel waarin je constant op zoek moet naar voedsel, water en een plek om te rusten. Er zijn ook veel zombies die je moet vermijden of doden. De game speelt zich af in een 2D-wereld en heeft een zeer eenvoudige besturing. Ondanks de retro-graphics is deze game eigenlijk best leuk om te spelen.

  5. The Walking Dead: Season One

    The Walking Dead: Season One

    Als je een fan bent van The Walking Dead, heb je waarschijnlijk alle games al gespeeld die worden aangeboden door Telltale Games. Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je met deze game een seizoen van The Walking Dead beleven en beslissingen nemen over de gebeurtenissen die zich ontvouwen. Jouw keuzes hebben grote invloed op het verhaal, dus kies verstandig.

Dit zijn de beste spellen om steden te bouwen op Android!
Dit zijn de beste spellen om steden te bouwen op Android!

Games voor het bouwen van steden hebben gamers altijd gefascineerd door hun mix van strategische planning, hulpbronnen en creatieve vrijheid. Met deze uitdagende games kunnen spelers steden bouwen, de infrastructuur beheren en voor hun digitale burgers zorgen. Het Android-pla…

Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!
Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!

Hidden Object Games, oftewel Verborgen Voorwerp-spellen, zijn tegenwoordig erg populair op Android-apparaten. Verborgen voorwerp-spellen zijn een soort puzzelspel waarbij de speler de taak heeft om specifieke objecten, items of personages te vinden die in een scenario verborg…