Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode

Bij het registreren van een WhatsApp-account heb je standaard een werkend telefoonnummer nodig dat een verificatiecode kan ontvangen. De verificatiecode wordt gebruikt om te verifiëren dat het nummer dat je gebruikt echt bestaat en dat jij degene bent die het gebruikt. Als het verificatieproces is geslaagd kun je gebruik maken van de WhatsApp-services.

Als je om wat voor reden dan ook je telefoonnummer niet kunt gebruiken om WhatsApp te verifiëren, zijn er enkele tijdelijke oplossingen die je kunnen helpen om je WhatsApp te activeren. Je kunt bepaalde apps of services van derden gebruiken om je te helpen je WhatsApp-app te activeren. In deze post laten we je zien hoe je je WhatsApp-app kunt activeren zonder een verificatiecode. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken wat WhatsApp Proxy is, en hoe je het kunt gebruiken.

Gebruik TextNow om WhatsApp te verifiëren

TextNow is een online berichten-app van derden die je een uniek nummer geeft dat je kunt gebruiken om sms-berichten te verzenden en te ontvangen. Je kunt het door TextNow uitgegeven nummer gebruiken om WhatsApp te activeren. Om dit te doen:

 • Download en installeer de TextNow-app op je apparaat
 • Start de app en volg de stappen
 • Noteer op de startpagina het telefoonnummer dat door de app is gegenereerd
 • Start WhatsApp en ga verder met het verificatieproces
 • Wanneer er om een telefoonnummer wordt gevraagd, typ je het nummer van TextNow in
 • Wacht tot de WhatsApp SMS-verificatie mislukt. Er verschijnt een optie ‘Bel me’. Tik erop om een automatische oproep van WhatsApp te ontvangen

 • Navigeer terug naar de TextNow-app en wacht op het telefoontje van WhatsApp
 • Ontvang de oproep en noteer de code die bij het telefoontje wordt vermeld
 • Ga terug naar WhatsApp, voer de code in en ga verder met het instellen van WhatsApp

Een bestaande vaste lijn gebruiken om WhatsApp te verifiëren

Je kunt ook je bestaande en werkende vaste lijn gebruiken om WhatsApp te verifiëren. Om dit te doen:

 • Start WhatsApp en ga verder met het verificatieproces
 • Wanneer er wordt gevraagd om je telefoonnummer in te voeren, voer je je vaste nummer in
 • Wacht tot het WhatsApp SMS-verificatieproces mislukt. Er verschijnt een optie ‘Bel me’. Tik erop om een oproep van WhatsApp te ontvangen
 • Je krijgt een oproep via de vaste lijn. Luister naar de code
 • Voer de code in de WhatsApp-app in en ga verder met het initialisatieproces zodra de verificatie is gelukt.
 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audioberichten kunnen verzenden naar en ontvangen van contacten (inclusief internationale nummers) via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Zo kun je je scherm delen op WhatsApp
Zo kun je je scherm delen op WhatsApp

Met WhatsApp-videogesprekken kunnen gebruikers individuele en groeps-videogesprekken voeren met vrienden en familie. Traditioneel worden WhatsApp-videogesprekken veel gebruikt voor gezellige, informele gesprekken waarbij mensen elkaar kunnen zien terwijl ze hun verhalen delen…

Zo kun je een nep Telegram-account herkennen
Zo kun je een nep Telegram-account herkennen

Telegram is in de loop der jaren over de hele wereld uitgegroeid tot een populaire berichten-app. Telegram blijft zijn gebruikers geweldige functies bieden die de toegankelijkheid en bruikbaarheid verbeteren. Nu steeds meer mensen zich bij Telegram aansluiten, is de toename v…

Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp
Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp

In dit digitale tijdperk worden berichten uitgewisseld op verschillende sociale mediaplatformen, waaronder WhatsApp. Hoewel de meeste berichten die op WhatsApp worden verzonden en ontvangen, afkomstig kunnen zijn van mensen die we kennen, kunnen sommige kwaadwillende personen…

Zo kun je zien wie je TikTok-video’s heeft opgeslagen
Zo kun je zien wie je TikTok-video’s heeft opgeslagen

Met TikTok kunnen gebruikers van over de hele wereld korte video’s bekijken en plaatsen. Bij het scrollen door TikTok-video’s kunnen gebruikers standaard video’s van andere TikTok-gebruikers opslaan in de galerijen van hun apparaat en deze gebruiken op ander…

Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp
Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp

Veel mensen gebruiken elke dag WhatsApp om  foto’s, video’s en documenten te verzenden. Als het echter gaat om het verzenden van video’s, weet niet iedereen dat WhatsApp beperkingen heeft. Bij video’s groter dan 16 MB wordt de kwaliteit na het uploaden…