Zo kun je verzonden volgverzoeken op Instagram zien

Een veelgebruikte functie op Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en verzoeken om privé accounts te volgen. Standaard kun je openbare Instagram-accounts volgen door op de volgknop op hun profiel te tikken. Voor privé accounts wordt er echter na het tikken op de volgknop een volgverzoek naar de eigenaar van het account gestuurd. Als het verzoek wordt geaccepteerd, wordt het account toegevoegd aan de lijst met mensen die jij volgt.

Als je meerdere volgverzoeken naar talloze privé accounts hebt verzonden, ben je wellicht nieuwsgierig naar de follow-up van deze verzoeken. Is het mogelijk om de verzonden volgverzoeken vanuit je eigen profiel te bekijken? Hoewel er geen directe manier is om de verzonden volgverzoeken te zien, is het wel mogelijk om de verzonden volgverzoeken vanuit de Instagram-app te bekijken. In dit artikel leggen we je uit hoe je verzonden volgverzoeken kunt bekijken op Instagram. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je erachter komt of je Instagram-account is gehackt en hoe je dit kunt oplossen.

Om je verzonden volgverzoek op Instagram te zien:

 • Open de Instagram-app op je Android-apparaat
 • Op de startpagina tik je op het profielpictogram rechtsonder op de pagina
 • Op de profielpagina tik je op de drie horizontale balken rechtsboven op de pagina
 • Tik in het menu dat verschijnt op ‘Je activiteit’

 • Op de volgende pagina die verschijnt, scroll je naar beneden en vindt je ‘Download je gegevens’. Tik erop.

 • Tik op “Een download aanvragen” op de volgende pagina die verschijnt
 • Op de pagina die verschijnt, wordt gevraagd het type informatie te selecteren dat je wilt downloaden. Tik op ‘Volledige kopie’

 • Selecteer op de volgende pagina het bestandsformaat, de mediakwaliteit en het datum bereik dat je wilt downloaden. Wanneer je klaar bent met de selectie, tik je op de knop ‘Verzoek indienen’

 • Instagram zal automatisch de gevraagde gegevens verzamelen en een download-bestand met de inhoud ter beschikking stellen
 • Tik op de knop Downloaden om het bestand te downloaden. Het bestand wordt opgeslagen in de interne opslag van je apparaat.

Om toegang te krijgen tot het gedownloade bestand:

 • Begin met het starten van de gedownloade PDF. Houd er rekening mee dat het essentieel is om een zip-archieftool op je apparaat te hebben om toegang te krijgen tot dit bestand. Als je die niet hebt, moet je er een downloaden en installeren voordat je probeert de PDF te openen.
 • Zoek vervolgens de submap “follower_and_following” in de PDF.
 • Navigeer ten slotte naar de map met de naam ‘aanvragen in behandeling’ en je ziet je verzonden volgverzoeken.
 1. Instagram

  Instagram

  Instagram is een sociaal netwerk dat speciaal is ontworpen voor het publiceren en delen van foto’s via de telefoon. Met de app kun je ook direct foto’s delen met Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en Foursquare, de foto’s van vrienden bekijken, erop reageren en filters en effecten toepassen op je eigen foto’s.

Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp
Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp

WhatsApp heeft door de jaren heen verschillende maatregelen en functies geïmplementeerd die hebben geleid tot de verbetering van de privacy en veiligheid van zijn gebruikers tijdens het gebruik van de app. Onlangs heeft WhatsApp het gebruik van wachtwoordsleutels, oftewel toe…

Wat is een XAPK-bestand en hoe installeer ik het op Android?
Wat is een XAPK-bestand en hoe installeer ik het op Android?

Bij het downloaden en installeren van apps op je Android-apparaat, ben je misschien wel eens een mysterieus XAPK-bestand tegengekomen. Een XAPK-bestand is een pakketformaat dat wordt gebruikt voor het distribueren en installeren van Android-apps. Het combineert zowel het APK-…

Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken
Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken

WhatsApp-gebruikers kunnen al geruime tijd stickers verzenden en ontvangen tijdens het chatten op het platform. Het gebruik van stickers op WhatsApp is in de loop der jaren sterk toegenomen en geëvolueerd dankzij de technologische vooruitgang. Tegenwoordig kunnen WhatsApp-geb…

Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden
Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden

Telegram is een populaire berichten-app die bekend staat om zijn privacy- en beveiligingsfuncties. Dankzij de privacy functies blijven gebruikers beschermd tijdens het gebruik van de app. Soms wil je bij het gebruik van Telegram bepaalde berichten bekijken zonder dat de afzen…

Zo kun je verzonden volgverzoeken op Instagram zien
Zo kun je verzonden volgverzoeken op Instagram zien

Een veelgebruikte functie op Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en verzoeken om privé accounts te volgen. Standaard kun je openbare Instagram-accounts volgen door op de volgknop op hun profiel te tikken. Voor privé accounts wordt er echter na het tikk…