Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken

WhatsApp-gebruikers kunnen al geruime tijd stickers verzenden en ontvangen tijdens het chatten op het platform. Het gebruik van stickers op WhatsApp is in de loop der jaren sterk toegenomen en geëvolueerd dankzij de technologische vooruitgang. Tegenwoordig kunnen WhatsApp-gebruikers stickerverzamelingen downloaden of maken om in de app te gebruiken.

De opkomst van AI heeft zich ook in de wereld van stickers voltrokken, omdat gebruikers nu door AI gegenereerde stickers kunnen maken en deze kunnen gebruiken. WhatsApp heeft AI-modellen geïmplementeerd die stickers genereren die mensen kunnen gebruiken. WhatsApp-gebruikers van over de hele wereld kunnen unieke en op maat gemaakte, door AI gegenereerde stickers maken die hun ervaring met de app zal verbeteren. In dit stuk laten we zien hoe je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp kunt maken. In een eerder gerelateerd artikel hebben we de beste AI Art Generators besproken.

Om door AI gegenereerde stickers op WhatsApp te maken:

 • Update de WhatsApp-app naar de nieuwste versie
 • Open WhatsApp en navigeer naar de chat waar je de door AI gegenereerde stickers wilt gebruiken
 • In deze chat, tik je op het emoji-pictogram naast de berichtenbalk
 • Tik in het gedeelte dat verschijnt op het tabblad ‘Sticker’

 • Als je op het sticker-tabblad zit, tik je op het pictogram ‘Maken’
 • Typ een korte beschrijving van de sticker die je wilt maken

 • AI genereert stickers die verband houden met de korte beschrijving die je hebt getypt
 • Selecteer de sticker die je wilt gebruiken uit de lijst met gegenereerde stickers
 • Verzend de sticker zoals je dat normaal zou doen.
 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger is een communicatie-app die is ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten, video’s, afbeeldingen en audioberichten kunnen verzenden naar en ontvangen van contacten (inclusief internationale nummers) via Wi-Fi of het mobiele netwerk wanneer er een internetverbinding is.

Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp
Zo stel je toegangscodes in op WhatsApp

WhatsApp heeft door de jaren heen verschillende maatregelen en functies geïmplementeerd die hebben geleid tot de verbetering van de privacy en veiligheid van zijn gebruikers tijdens het gebruik van de app. Onlangs heeft WhatsApp het gebruik van wachtwoordsleutels, oftewel toe…

Wat is een XAPK-bestand en hoe installeer ik het op Android?
Wat is een XAPK-bestand en hoe installeer ik het op Android?

Bij het downloaden en installeren van apps op je Android-apparaat, ben je misschien wel eens een mysterieus XAPK-bestand tegengekomen. Een XAPK-bestand is een pakketformaat dat wordt gebruikt voor het distribueren en installeren van Android-apps. Het combineert zowel het APK-…

Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken
Zo kun je door AI gegenereerde stickers op WhatsApp maken

WhatsApp-gebruikers kunnen al geruime tijd stickers verzenden en ontvangen tijdens het chatten op het platform. Het gebruik van stickers op WhatsApp is in de loop der jaren sterk toegenomen en geëvolueerd dankzij de technologische vooruitgang. Tegenwoordig kunnen WhatsApp-geb…

Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden
Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden

Telegram is een populaire berichten-app die bekend staat om zijn privacy- en beveiligingsfuncties. Dankzij de privacy functies blijven gebruikers beschermd tijdens het gebruik van de app. Soms wil je bij het gebruik van Telegram bepaalde berichten bekijken zonder dat de afzen…

Zo kun je verzonden volgverzoeken op Instagram zien
Zo kun je verzonden volgverzoeken op Instagram zien

Een veelgebruikte functie op Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en verzoeken om privé accounts te volgen. Standaard kun je openbare Instagram-accounts volgen door op de volgknop op hun profiel te tikken. Voor privé accounts wordt er echter na het tikk…