Wat is Lucky Patcher en wat zijn de functies?

f6c367c0c8231146e602e270afd1857d

Zo lang als ze niet worden gebruikt voor piraterij of het stelen van informatie, zijn tools die ons de controle geven over bepaalde applicaties erg handig.

Weet je niet wat Lucky Patcher is en wat de functies zijn? Als je Android toestel ‘rooted’ is (iets wat je met apps als KingRoot of TowelRoot kunt doen), kun je veel van de software, die op je toestel staat, aanpassen.

Universele patches

Lucky Patcher is een tool speciaal ontworpen voor het systeem van Android. De hoofdfunctie is gebaseerd op het aanpassen van verschillende aspecten van de applicaties die je hebt geïnstalleerd, zoals:

  • ‘Block integrated advertising’ in verschillende apps.
  • Sla de verificatie over van officiële licenties.
  • Krijg toegang tot het APK bestand, waarmee je back-ups kunt maken.
  • Ontgrendel betaling-applicaties die je al hebt, zodat je ze op andere toestellen kunt installeren.
  • Pas toestemmingen aan

Sommige functies van Lucky Patcher gaan tegen de regels in van Google voor het ontwikkelen van applicaties die in de store worden verkocht. Ondanks dit, willen wij je toch waarschuwen voor het willekeurig downloaden van verschillende apps, we raden je daarom ook aan om apps te downloaden van AndroidOut.

Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram
Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram

In het tijdperk van sociale media is Instagram een vitaal platform geworden voor persoonlijke branding, netwerken en in contact blijven met vrienden en familie. Een van de belangrijkste functies van Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en hen jou te lat…