De 5 beste apps om online met onbekenden te praten

bench-people-smartphone-sun

Het wordt steeds makkelijker om online met onbekenden te praten, dankzij de vooruitgang in de technologie. Er bestonden altijd al chatrooms waarin je met mensen van over de hele wereld kon praten, maar nu kun je ook verschillende mensen bereiken via je Android toestel.

Apps blijven veranderen en verbeteren om je de beste service te bieden en om te proberen nep profielen van de community te verwijderen. Alhoewel er altijd wel nep profielen zullen zijn, bieden de volgende apps de beste service om met echte mensen van over de hele wereld te chatten. Je kunt natuurlijk ook gewoon met mensen dichtbij huis chatten, het is maar net wat je leuk vindt.

  1. Moco - Chat & Meet People

    Moco – Chat & Meet People

    Moco bestaat al een tijdje en is een van de meest populaire app op de markt als je met onbekenden wilt praten. Gebruikers zijn meestal opzoek naar vriendschap en je kunt dus echte mensen verwachten (Moco heeft de reputatie dat het geen nep profielen bevat). Je kunt je eigen interesses selecteren, media versturen, spelletjes spelen en nog veel meer.

  2. Tagged - Babbelen en Flirt

    Tagged – Babbelen en Flirt

    Tagged is een enorme online community, en met meer dan 300 miljoen gebruikers kun je vriendschappen sluiten over de hele wereld. Je kunt online chatten en vrienden maken, maar Tagged kan ook gebruikt worden als dating app. Dus als je opzoek bent naar liefde, is Tagged misschien wel iets voor jou.

  3. Camfrog - Group Video Chat

    Camfrog – Group Video Chat

    Camfrog bestaat al een tijd en het is een geweldig cross-platform app die zich vooral focust op het video aspect van chatten. Je kunt verbinding maken met mensen die Camfrog gebruiken op hun desktop, iPhones, Android, en nog veel meer. Het word dagelijks door duizenden mensen en je kunt nieuwe vrienden maken, privé chatten en sociaal zijn vanuit de palm van je hand.

  4. SKOUT - ontmoet, chat, vriend

    SKOUT – ontmoet, chat, vriend

    Skout is een platform om online met mensen van over de hele wereld te chatten. Je kunt zien wie naar jou heeft gezocht, anderen zoeken die in de buurt zijn en foto’s en andere media versturen. Het is een geweldige sociale app en een van de besten om online mee te chatten.

  5. Chatous

    Chatous

    Chats is een geweldig om anoniem met onbekenden te chatten. Je kunt hashtags gebruiken om interesses van anderen te zoeken en nieuwe mensen te ontdekken om een online chat mee te beginnen. Probeer de app, voeg je interesses toe en ontmoet nieuwe mensen!

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…