Wat zijn de beste Android apps voor videogesprekken?

beste videogesprekken apps

Mobiele telefoons worden niet langer alleen gebruikt voor het verzenden van teksten of om telefoneren. Ze zijn enorm geëvolueerd in de laatste paar jaar. Dat geldt ook voor chatten met je vrienden.

Videobellen met vrienden en familie blijft in populariteit toenemen. Dat leidt ons tot de vraag: wat is de beste app voor videobellen? Met je Android smartphone of tablet heb je toegang tot een schat aan coole apps voor videobellen. Maar hoe vind je de beste apps voor het voeren van videogesprekken?

De vijf apps die hieronder worden genoemd zijn allemaal fantastisch. Hiermee kun je makkelijk aan jouw sociale behoefte voldoen. Probeer ze uit en ervaar zelf wat het beste bij jou past.

  1. Skype

   Skype

   Skype is een fantastische applicatie waarmee gebruikers gratis of tegen zeer lage kosten kunnen bellen of videogesprekken kunnen voeren via het internet. Met deze applicatie kun je videogesprekken voeren en gratis instant messages verzenden met een Wi-Fi of 3G-verbinding. Bovendien kun je ook bellen naar vaste lijnen of mobiele telefoons en SMS-berichten tegen de laagste prijzen versturen.

  2. Tango: Gratis videobellen/sms

   Tango: Gratis videobellen/sms

   Tango is een communicatie-app waarmee de gebruiker zonder kosten spraak- en videogesprekken via het internet kan voeren. Het systeem herkent mensen uit je lijst van contactpersonen die ook de applicatie gebruiken. Het is belangrijk om te onthouden dat het noodzakelijk is dat je toestel een frontcamera heeft om gebruik te kunnen maken van alle beschikbare tools.

  3. [adsense]
  4. Viber

   Viber

   Viber is een applicatie die efficiënte communicatie via het internet mogelijk maakt door middel van gesprekken met een hoge audio kwaliteit met vrienden, familie of collega’s die geregistreerd zijn bij het Viber netwerk. Viber stelt gebruikers in staat om te bellen alsof ze een gewone telefoonlijn gebruiken. Het maakt het ook mogelijk voor gebruikers om te communiceren via instant messaging en om tekstberichten, foto’s en animaties te sturen.

  5. imo gratis video oproepen

   imo gratis video oproepen

   Deze app is waarschijnlijk de makkelijkste van alle apps in deze lijst om videogesprekken te voeren. Nu kun je berichten verzenden naar en in contact treden met je vrienden en familie zo vaak als je wilt. Zonder je hele salaris eraan uit te hoeven geven!

  6. Glide - videoberichten sturen

   Glide – videoberichten sturen

   Ten slotte noemen wij hier nog Glide. Glide is anders dan alle andere apps. Je kunt er video-berichten mee sturen en beantwoorden wanneer je maar wilt. Het is perfect voor mensen die niet altijd tijd hebben voor een praatje terwijl ze toch het video aspect van de andere apps kunnen gebruiken.

Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode
Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode

Bij het registreren van een WhatsApp-account heb je standaard een werkend telefoonnummer nodig dat een verificatiecode kan ontvangen. De verificatiecode wordt gebruikt om te verifiëren dat het nummer dat je gebruikt echt bestaat en dat jij degene bent die het gebruikt. Als he…

Zo kun je je volgers op Instagram verbergen
Zo kun je je volgers op Instagram verbergen

Met Instagram kunnen gebruikers andere Instagram-accounts volgen en kunnen gebruikers zelf ook gevolgd worden door andere accounts. De informatie over de mensen die je volgt en degenen die jou op Instagram volgen wordt altijd weergegeven op je profielpagina. Standaard kan elk…

Zo kun je kanalen zoeken op Telegram
Zo kun je kanalen zoeken op Telegram

Telegram is een populair en veelgebruikt social media-platform over de hele wereld. Net als andere sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en WhatsApp, ondersteunt Telegram ook groepssamenwerking via groepen en kanalen. Telegramgroepen bieden plaats aan maximaal 200.…

Zo kun je eenvoudig iemand vinden op Instagram
Zo kun je eenvoudig iemand vinden op Instagram

Om Instagram nog interessanter te maken, moet je je vrienden, populaire gebruikers, beroemdheden of zelfs bedrijfspagina’s volgen. Hoewel Instagram altijd mensen voorstelt die je zou kunnen volgen, kun je ook zelf mensen zoeken om te volgen. Maar hoe vind je nou iemand …

Zo kun je een verhaal re-posten op Instagram
Zo kun je een verhaal re-posten op Instagram

Instagram Stories (Verhalen) is een geweldige manier voor Instagram-gebruikers om zichzelf te uiten. Instagram-gebruikers kunnen afbeeldingen en korte video’s op hun verhalen plaatsen die na 24 uur automatisch verlopen. Andere Instagram-gebruikers kunnen verhalen, die z…