Wat zijn de beste Android apps voor videogesprekken?

beste videogesprekken apps

Mobiele telefoons worden niet langer alleen gebruikt voor het verzenden van teksten of om telefoneren. Ze zijn enorm geëvolueerd in de laatste paar jaar. Dat geldt ook voor chatten met je vrienden.

Videobellen met vrienden en familie blijft in populariteit toenemen. Dat leidt ons tot de vraag: wat is de beste app voor videobellen? Met je Android smartphone of tablet heb je toegang tot een schat aan coole apps voor videobellen. Maar hoe vind je de beste apps voor het voeren van videogesprekken?

De vijf apps die hieronder worden genoemd zijn allemaal fantastisch. Hiermee kun je makkelijk aan jouw sociale behoefte voldoen. Probeer ze uit en ervaar zelf wat het beste bij jou past.

  1. Skype

   Skype

   Skype is een fantastische applicatie waarmee gebruikers gratis of tegen zeer lage kosten kunnen bellen of videogesprekken kunnen voeren via het internet. Met deze applicatie kun je videogesprekken voeren en gratis instant messages verzenden met een Wi-Fi of 3G-verbinding. Bovendien kun je ook bellen naar vaste lijnen of mobiele telefoons en SMS-berichten tegen de laagste prijzen versturen.

  2. Tango: Gratis videobellen/sms

   Tango: Gratis videobellen/sms

   Tango is een communicatie-app waarmee de gebruiker zonder kosten spraak- en videogesprekken via het internet kan voeren. Het systeem herkent mensen uit je lijst van contactpersonen die ook de applicatie gebruiken. Het is belangrijk om te onthouden dat het noodzakelijk is dat je toestel een frontcamera heeft om gebruik te kunnen maken van alle beschikbare tools.

  3. [adsense]
  4. Viber

   Viber

   Viber is een applicatie die efficiënte communicatie via het internet mogelijk maakt door middel van gesprekken met een hoge audio kwaliteit met vrienden, familie of collega’s die geregistreerd zijn bij het Viber netwerk. Viber stelt gebruikers in staat om te bellen alsof ze een gewone telefoonlijn gebruiken. Het maakt het ook mogelijk voor gebruikers om te communiceren via instant messaging en om tekstberichten, foto’s en animaties te sturen.

  5. imo gratis video oproepen

   imo gratis video oproepen

   Deze app is waarschijnlijk de makkelijkste van alle apps in deze lijst om videogesprekken te voeren. Nu kun je berichten verzenden naar en in contact treden met je vrienden en familie zo vaak als je wilt. Zonder je hele salaris eraan uit te hoeven geven!

  6. Glide - videoberichten sturen

   Glide – videoberichten sturen

   Ten slotte noemen wij hier nog Glide. Glide is anders dan alle andere apps. Je kunt er video-berichten mee sturen en beantwoorden wanneer je maar wilt. Het is perfect voor mensen die niet altijd tijd hebben voor een praatje terwijl ze toch het video aspect van de andere apps kunnen gebruiken.

Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden
Zo kun je Telegramberichten lezen zonder gezien te worden

Telegram is een populaire berichten-app die bekend staat om zijn privacy- en beveiligingsfuncties. Dankzij de privacy functies blijven gebruikers beschermd tijdens het gebruik van de app. Soms wil je bij het gebruik van Telegram bepaalde berichten bekijken zonder dat de afzen…

Zo kun je een nep Telegram-account herkennen
Zo kun je een nep Telegram-account herkennen

Telegram is in de loop der jaren over de hele wereld uitgegroeid tot een populaire berichten-app. Telegram blijft zijn gebruikers geweldige functies bieden die de toegankelijkheid en bruikbaarheid verbeteren. Nu steeds meer mensen zich bij Telegram aansluiten, is de toename v…

Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp
Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp

In dit digitale tijdperk worden berichten uitgewisseld op verschillende sociale mediaplatformen, waaronder WhatsApp. Hoewel de meeste berichten die op WhatsApp worden verzonden en ontvangen, afkomstig kunnen zijn van mensen die we kennen, kunnen sommige kwaadwillende personen…

Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp
Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp

Veel mensen gebruiken elke dag WhatsApp om  foto’s, video’s en documenten te verzenden. Als het echter gaat om het verzenden van video’s, weet niet iedereen dat WhatsApp beperkingen heeft. Bij video’s groter dan 16 MB wordt de kwaliteit na het uploaden…