De beste fitness-apps voor work-outs in je eigen huis!

Sporten hoort bij een gezonde levensstijl! Sommige mensen trainen om fit te blijven, anderen trainen om af te vallen en weer andere mensen trainen juist om spiermassa op te bouwen en sterker te worden. Wat je reden ook is om te trainen, je hebt de juiste serie oefeningen nodig om positieve resultaten te behalen.

Tegenwoordig zit iedereen thuis als gevolg van het Corona-virus. Bekijk daarom hier de apps waarmee je jezelf bezig kunt houden en het laatste nieuws over het virus kunt volgen.

Als je altijd druk bent, heb je misschien geen tijd om naar de sportschool te gaan om te trainen. Dankzij sommige Android-fitness-apps kun je thuis trainingssessies doen. Deze fitness-apps worden geleverd met een reeks oefeningen waarbij je hele lichaam wordt uitgedaagd, en die ervoor zorgen dat je in vorm komt.

Sommige apps worden ook geleverd met een specifieke serie oefeningen om specifieke delen van het lichaam te trainen, waaronder de borst, billen, armen en buik. Je kunt het droomlichaam krijgen dat je altijd al wilde hebben door enkele van deze apps te installeren. De apps bevatten instructies en tutorials voor elke trainingsroutine om ervoor te zorgen dat je correct traint voor betere resultaten en om blessures te voorkomen.

Dit stuk belicht enkele van de beste Android-fitness-apps die je kunt gebruiken voor workouts vanuit huis.

 1. Workouts voor Thuis - Zonder Apparatuur

  Workouts voor Thuis – Zonder Apparaten

  Dit is een geweldige fitness-app die dagelijkse trainingsroutines biedt voor beginners, gevorderden en experts. De app bevat een reeks oefeningen voor een volledige lichaamstraining en specifieke lichaamsdelen zoals buikspieren, borst, benen, armen en billen. Gebruikers van de app hebben geen gewichten nodig, aangezien de trainingsroutines zijn ontworpen om gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht.

 2. Home Workout - Fitness & Bodybuilding

  Home Workout – Fitness & Bodybuilding

  Als je bodybuilding-routines wilt volgen, is deze app geschikt voor jou. De app biedt dagelijkse trainingsroutines voor alle belangrijke spieren in het lichaam. De app heeft aanpasbare en uitdagende trainingsroutines die zijn ontworpen om gebruikers te helpen lichaamsvet te verliezen, spiermassa op te bouwen en gezond te blijven. Gebruikers van de app hoeven tijdens trainingssessies geen gewichten te gebruiken, omdat de oefeningen zijn afgestemd op het lichaamsgewicht.

 3. 30 Day Fitness Challenge

  30 Day Fitness Challenge

  Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de app een uitdaging van 30 dagen die helpt om je lichaam in vorm te krijgenMet behulp van korte dagelijkse trainingsroutines houdt de app je voortgang bij totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. De app bevat een reeks verschillende lichamelijke oefeningen die je thuis kunt doen met alleen je eigen lichaamsgewicht. Met de app kun je je dagelijkse voortgang ook delen met vrienden op andere social media platforms.

 4. App die vrouwen helpt afvallen - thuis trainen

  App die vrouwen helpt afvallen – thuis trainen

  Dit is een fitness-app die speciaal is ontworpen voor vrouwen. De app wordt gebruikt door vrouwen die willen afvallen en fit willen worden. De app heeft een reeks vetverbrandingsroutines die vrouwen helpen vet te verliezen in verschillende delen van hun lichaam. De app biedt snelle trainingen (2-7 minuten), HIIT-trainingen en tutorials die je ook de juiste houding leren. Het controleert ook de verbrande calorieën en bevat verschillende moeilijkheidsgraden.

 5. Runtastic Running & Fitness

  Runtastic Running & Fitness

  Als hardlopen jouw ding is, dan is dit de beste app voor jou. Je kunt de app gebruiken om afstand, tijd, snelheid en verbrande calorieën bij te houden tijdens het wandelen, hardlopen of joggen. Je kunt ook je hardloopdoelen aanpassen, en de app geeft een melding wanneer je ze bereikt.

 6. 7 Minute Training

  7 Minute Training

  Gedurende slechts zeven minuten per dag kun je trainen en je fitnessdoelen bereiken. Deze eenvoudig te gebruiken app heeft een combinatie van dagelijkse oefeningen die slechts 7 minuten duren. De app wordt ook geleverd met instructiemateriaal dat je laat zien hoe je de oefeningen op de juiste manier kunt doen.

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…

Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen
Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen

Als Telegram-gebruiker weet je misschien wel dat deze populaire berichten-app veel functies heeft waarmee je kunt chatten, media kunt delen en in contact kunt komen met vrienden of met groepen. Om ervoor te zorgen dat de Telegram-app jou een geweldige gebruikservaring biedt, …

Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp
Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp

Als WhatsApp-gebruiker heb je er vast wel eens aan gedacht om als grap of om een andere redenen een anoniem bericht naar je contacten te sturen. En, als je een beetje onderzoek hebt gedaan, ben je er misschien achter gekomen dat er geen eenvoudige manier is om anonieme berich…