Dit zijn de beste Face Filter-apps voor Android die je moet hebben!

In het tijdperk van sociale media en selfies streven mensen ernaar om de beste versies van zichzelf op verschillende platforms te uploaden. Er goed uitzien op selfies die je uploadt op je socials, geeft mensen vaak voldoening en zelfvertrouwen.

Dankzij gezichtsfilter-apps, die een populaire manier zijn geworden voor mensen om hun foto’s te verbeteren en te transformeren, kunnen ze nu foto’s van hoge kwaliteit plaatsen. Voor Android-gebruikers zijn er verschillende gezichtsfilter-apps die ze kunnen ontdekken. Of je nu gewoon perfecte selfies wilt maken of wilt experimenteren met augmented reality (AR)-effecten, er is vast een gezichtsfilter-app voor! In deze post belichten we enkele van de beste gezichtsfilter-apps voor Android die je zou moeten kennen.

 1. Snapchat

  Snapchat

  Snapchat is een van de pioniers van gezichtsfilters en is nog steeds wereldwijd een favoriet onder gebruikers. De app biedt een verscheidenheid aan filters, lenzen en AR-effecten die je gezicht kunnen transformeren in verschillende personages, dieren of zelfs leuke animaties aan je foto’s en video’s kunnen toevoegen. Snapchats real-time face-tracking-technologie zorgt voor een naadloze en boeiende ervaring.

 2. FaceApp

  FaceApp

  FaceApp is enorm populair geworden vanwege de door AI aangedreven filters die met verbazingwekkend realisme kunnen verouderen, van geslacht kunnen veranderen of een glimlach op je gezicht kunnen toveren. FaceApp is vooral een grappige app voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar hoe ze er in hun toekomstige jaren uit kunnen zien.

 3. YouCam Perfect - Photo Editor

  YouCam Perfect – Photo Editor

  YouCam Perfect is in de eerste plaats een app voor het bewerken van selfies met een indrukwekkende selectie gezichtsfilters en schoonheidstools. Naast filters biedt het functies zoals het gladmaken van de huid, het bleken van tanden en oogvergroting om je de perfecte selfie te geven. YouCam Perfect is een ideale app voor gebruikers die de voorkeur geven aan een uitgebreide fotobewerkingservaring.

 4. Cymera: Collage & PhotoEditor

  Cymera: Collage & PhotoEditor

  Cymera is een gebruiksvriendelijke camera-app die je smartphone-fotografie naar een hoger niveau tilt. Met een uitgebreide reeks filters, effecten en bewerkingstools stelt Cymera gebruikers in staat om moeiteloos verbluffende foto’s en video’s vast te leggen en te maken. Met Cymera kun je je creativiteit uiten en je meesterwerken met de wereld delen.

 5. AirBrush: Easy Photo Editor

  AirBrush: Easy Photo Editor

  De AirBrush-camera-app is een krachtige en intuïtieve tool die is ontworpen om je selfies en foto’s gemakkelijk te perfectioneren. Met een breed scala aan professionele bewerkingsfuncties stelt deze app gebruikers in staat om hun schoonheid te verbeteren, oneffenheden te verwijderen en moeiteloos een vlekkeloze huid te krijgen. AirBrush biedt een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudig is om te retoucheren, tanden witter te maken en gelaatstrekken opnieuw vorm te geven voor verbluffende resultaten.

Zo kun je een verhaal re-posten op Instagram
Zo kun je een verhaal re-posten op Instagram

Instagram Stories (Verhalen) is een geweldige manier voor Instagram-gebruikers om zichzelf te uiten. Instagram-gebruikers kunnen afbeeldingen en korte video’s op hun verhalen plaatsen die na 24 uur automatisch verlopen. Andere Instagram-gebruikers kunnen verhalen, die z…

Zo voer je videogesprekken op Instagram
Zo voer je videogesprekken op Instagram

Ah… het oude vertrouwde Instagram. Het is erg gegroeid de laatste jaren, en is geschat op ongeveer 100 biljoen dollar. Dat is toch aardig goed als je kijkt naar het feit dat Facebook het heeft gekocht voor minder dan 1 biljoen dollar. De app laat je foto’s delen m…

Zo kun je in de nacht foto’s maken met je Android smartphone
Zo kun je in de nacht foto’s maken met je Android smartphone

Met smartphones kunnen we foto’s maken, herinneringen vast leggen en deze bewaren op onze toestellen of delen op onze social media. In feite is het niet meer nodig om een hele dure camera aan te schaffen dankzij de mogelijkheden van smartphones, tenzij je natuurlijk fot…