Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot je computer of andere apparaten steeds belangrijker geworden. Of je nu vanuit huis werkt of op reis bent, met deze apps heb je altijd en overal toegang tot je computer en bestanden direct op je Android-apparaat.

In de loop der jaren zijn er veel externe desktop-apps voor Android ontwikkeld met een verscheidenheid aan functies en mogelijkheden om je productiviteit te verbeteren. In deze post worden enkele van de beste externe desktop-apps voor Android belicht waar je wellicht wat aan hebt.

 1. TeamViewer for Remote Control

  TeamViewer for Remote Control

  TeamViewer is een van de populairste externe desktop-apps die beschikbaar zijn voor Android. Hiermee kun je je computer op afstand bedienen vanaf je Android-apparaat en bestanden overbrengen tussen apparaten. TeamViewer biedt een veilige verbinding en is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

 2. Microsoft Remote Desktop Beta

  Microsoft Remote Desktop Beta

  Microsoft Remote Desktop is een andere uitstekende optie voor externe desktoptoegang op Android. Hiermee kun je vanaf je Android-apparaat verbindingen maken met je Windows-PC en toegang krijgen tot al je bestanden, applicaties en bronnen. Microsoft Remote Desktop biedt een gebruiksvriendelijke interface en ondersteunt multitasking, waardoor het ideaal is voor productiviteit onderweg..

 3. Splashtop 2 Remote Desktop

  Splashtop 2 Remote Desktop

  Splashtop is een externe desktop-app die zowel persoonlijke als zakelijke oplossingen biedt. Het biedt snelle en veilige toegang op afstand tot je computer vanaf je Android-apparaat, met ondersteuning voor streaming en audio in hoge definitie. Splashtop biedt ook extra functies zoals afdrukken op afstand en bestandsoverdracht.

 4. AnyDesk Computer - Op afstand

  AnyDesk Computer – Op afstand

  AnyDesk is een snelle en betrouwbare externe desktop-app die hoogwaardige externe toegang tot je computer biedt vanaf je Android-apparaat. Het biedt een soepele en responsieve externe desktopervaring, waardoor het ideaal is voor taken die precisie en snelheid vereisen.

 5. Chrome Remote Desktop

  Chrome Remote Desktop

  Chrome Remote Desktop is een gratis externe desktop-app van Google waarmee je vanaf je Android-apparaat toegang krijgt tot je computer met behulp van de Chrome-browser. Het biedt een eenvoudig installatieproces en biedt veilige toegang tot je computer, waar je ook bent.

Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android
Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot je computer of andere apparaten steeds belangrijker geworden. Of je nu vanuit huis werkt of op reis bent, met deze apps heb je altijd en overal toegang tot je computer en bestanden direct…

Dit zijn de beste apps voor de beurs op Android
Dit zijn de beste apps voor de beurs op Android

Tegenwoordig is de aandelenmarkt een zeer belangrijke zakelijke onderneming voor veel individuen en bedrijven. Op de hoogte blijven van trends op de aandelenmarkt en het beheren van investeringen wordt steeds belangrijker, omdat dit bepaalt of er winst of verlies wordt gemaak…

Zo verwijder je dubbele contacten op je Android
Zo verwijder je dubbele contacten op je Android

Het overkomt de beste van ons; het maakt niet uit hoe georganiseerd we zijn, de dubbele contacten blijven ons achtervolgen. Dit kan komen door het feit dat iemand een ander nummer heeft gekregen en omdat we vaak te lui zijn om het aan te passen, maken we liever een nieuw cont…