Zo kun je de exacte tijd zien waarop je Telegram-bericht is gelezen!

Telegram is een populaire berichten-app waarmee mensen tekst, spraakberichten, video’s en bestanden kunnen versturen. Wanneer je een bericht verstuurt op Telegram, wordt er één vinkje weergegeven om je te laten weten dat het bericht succesvol is verzonden, en twee vinkjes wanneer de ontvanger het bericht heeft gelezen. Tot een recente update van de app kon je echter niet weten hoe laat het bericht was gelezen.

Het kan handig zijn om de specifieke tijd te weten, vooral als je wacht op een antwoord of als je probeert om de communicatie te volgen. Telegram heeft onlangs de mogelijkheid toegevoegd om te zien wanneer iemand je bericht heeft gelezen. Telegram laat echter niet direct ernaast zien wanneer een bericht is gelezen. In dit stuk hoe je de exacte tijd kunt controleren waarop je Telegram-bericht is gelezen. In een gerelateerd artikel hebben we besproken of Telegram een veilig app is.

Om het exacte tijdstip te controleren waarop je Telegram-bericht is gelezen:

  • Werk de Telegram-app bij naar de nieuwste versie
  • Open de Telegram-app en open een chat met de persoon naar wie je een bericht wilt sturen.
  • Typ het bericht en verstuur het zoals gewoonlijk. Je zult een enkel vinkje naast het bericht zien zodra het is verzonden.
  • Wacht tot het verzonden bericht is gelezen. Dit wordt aangegeven door dubbele vinkjes op het bericht.
  • Om de exacte tijd te zien waarop je bericht is gelezen, tik je op de twee vinkjes naast het verzonden bericht.
  • Er verschijnt een menu waarvan het eerste item de exacte tijd weergeeft waarop het bericht is gelezen.
  1. Telegram

    Telegram

    Telegram is een gebruiksvriendelijke messenger-app die je privacy en gebruikersgegevens beschermt. Met de app kun je chatgroepen maken van maximaal 200 personen, uitgewisselde berichten coderen, video’s tot 1 GB delen, meerdere foto’s versturen en gebruikmaken van de cloudopslagservice.

Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram
Zo kun je zien wie jou niet terugvolgt op Instagram

In het tijdperk van sociale media is Instagram een vitaal platform geworden voor persoonlijke branding, netwerken en in contact blijven met vrienden en familie. Een van de belangrijkste functies van Instagram is de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen en hen jou te lat…