Dit zijn de beste Open World Games voor Android!

Open World games zijn een zeer populair spelgenre geworden dat door vele gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wat zijn Open World games eigenlijk? Open World games zijn video- of computergames waarin spelers door een gamewereld kunnen rondlopen, de verhaallijn kunnen volgen, missies kunnen voltooien en de tijd kunnen nemen om de wereld te verkennen en ontdekken.

Tegenwoordig zijn er veel Open World games gemaakt voor verschillende platforms, waaronder Android. Sommige Open World games op Android kunnen gratis worden geïnstalleerd, terwijl andere moeten worden gekocht. Sommige Open World games hebben ook geweldige en moderne graphics, terwijl andere eenvoudige graphics hebben. Dit stuk belicht enkele van de beste Open World games die je op Android-apparaten zou moeten spelen.

 1. Crashlands

  Crashlands

  Crashlands is een fantastische mobiele game die een open-wereldervaring biedt met een mix van avontuur en rollenspel-elementen. Spelers kunnen items van verschillende materialen maken, de uitgestrekte landen van de gamewereld verkennen, bases bouwen en zelfs vriendschap sluiten met wezens. De game heeft ook cloudopslag en platformonafhankelijke compatibiliteit.

 2. Grand Theft Auto III

  Grand Theft Auto III

  Grand Theft Auto III is gemaakt door Rockstar-games en brengt de onderwereld van het vaak gespeelde Liberty City naar mobiele apparaten, waardoor spelers de kans krijgen om een uitgestrekte en gevarieerde open wereld te verkennen. De game heeft geweldige graphics en een resolutie van HD-kwaliteit.

 3. Minecraft

  Minecraft

  Minecraft is een populair spel waarin spelers een wereld van hulpbronnen kunnen verkennen en items kunnen maken, gebouwen kunnen bouwen, vijanden kunnen bestrijden, kunnen vissen en zelfs verschillende rijken kunnen verkennen. Het bevat ook een creatieve modus waarmee gebruikers hun eigen unieke creaties kunnen maken met vrienden.

 4. Oceanhorn ™

  Oceanhorn ™

  Oceanhorn is een interessante Open World game met meerdere eilanden om te verkennen. Spelers kunnen puzzels oplossen, minigames spelen, items verzamelen en de verhaallijn volgen, hoewel het in strikte zin misschien niet echt een open wereld is. De speler kan deze eilanden in zijn eigen tempo verkennen.

 5. Terraria

  Terraria

  Terraris is een Open World game met een 2D-landschap dat spelers de mogelijkheid biedt om te verkennen, knutselen, mijnen, bazen te verslaan en meer. De game is een concurrent van Minecraft, maar biedt extra aanpasbare besturingselementen en een verscheidenheid aan wereldformaten waaruit spelers kunnen kiezen.

Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!
Dit zijn de beste Verborgen Voorwerp-spellen voor Android!

Hidden Object Games, oftewel Verborgen Voorwerp-spellen, zijn tegenwoordig erg populair op Android-apparaten. Verborgen voorwerp-spellen zijn een soort puzzelspel waarbij de speler de taak heeft om specifieke objecten, items of personages te vinden die in een scenario verborg…

Dit zijn de beste Open World Games voor Android!
Dit zijn de beste Open World Games voor Android!

Open World games zijn een zeer populair spelgenre geworden dat door vele gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wat zijn Open World games eigenlijk? Open World games zijn video- of computergames waarin spelers door een gamewereld kunnen rondlopen, de verhaallijn kunn…

Dit zijn de beste Zombie Games voor Android!
Dit zijn de beste Zombie Games voor Android!

Zombie actie- en avonturengames bestaan al een tijdje en zijn ook erg populair. In deze spellen moet de speler de strijd aan gaan met zombies die hun wereld aanvallen. In sommige zombiespellen moet je bepaalde missies voltooien om naar het volgende niveau te gaan. In andere z…

De beste avonturengames voor Android die je zou moeten spelen!
De beste avonturengames voor Android die je zou moeten spelen!

Avonturengames zijn een van de meest gespeelde spelgenres op Android-apparaten. Als je van games houdt met speurtochten en het oplossen van puzzels en mysteries, dan zijn avonturengames echt iets voor jou! Het spelen van avonturengames is een geweldige manier om te genieten v…