De 5 beste apps om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen

Sommige mensen hebben om verschillende redenen ooit een tijdelijk telefoonnummer gebruikt. En wat is nou een betere manier om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen, dan met een brandertelefoonnummer, oftewel een prepaid/tijdelijk telefoonnummer. Traditioneel zou je een brandertelefoon moeten kopen om een brandertelefoonnummer te kunnen krijgen en te gebruiken.

Naarmate de technologie vorderde, kwamen Android-software ontwikkelaars echter met apps die de telefoonnummers genereren die mensen kunnen gebruiken. In plaats van een fysieke brandertelefoon te kopen, kun je een van de apps op je Android-toestel installeren en een tijdelijk brandertelefoonnummer ontvangen om te gebruiken.

Dit stuk belicht 5 van de beste apps die je zou kunnen gebruiken om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen.

 1. Burner - Free Phone Number

  Burner – Free Phone Number

  Burner is een van de beste apps om een tijdelijk Amerikaans nummer te krijgen dat je kunt gebruiken. Met het tijdelijke nummer kun je bellen en sms’en vanaf andere nummers in de VS en Canada. Met de meerlijnige abonnementsfunctie die beschikbaar is in de app, kun je maximaal drie nummers ontvangen. En als je het brandnummer niet meer nodig hebt, kun je er gemakkelijk vanaf komen.

 2. Sideline - Free Phone Number

  Sideline – Free Phone Number

  Sideline heeft de voorkeur voor zakelijke situaties en is een andere gratis en eenvoudig te installeren app waarmee je een tweede nummer op je bestaande telefoon kunt krijgen. Met de app hoef je geen zakelijke oproepen en berichten meer te ontvangen op je primaire telefoonnummer. Je kunt je eigen nummer aanpassen, afhankelijk van het lokale netnummer waarop je actief bent. De app heeft een functie voor automatisch beantwoorden, waarmee een automatisch bericht naar je klanten wordt gestuurd voor het geval je een oproep op je nieuwe nummer mist. Je kunt ook één brandnummer op meerdere apparaten gebruiken, zodat je team toegang heeft tot het nummer.

 3. Hushed - Second Phone Number - Calling and Texting

  Hushed – Second Phone Number – Calling and Texting

  Net als bij de hierboven beschreven apps, kun je met Hushed een tweede telefoonnummer hebben voor sms’en en bellen. Met Hushed kun je gelokaliseerde nummers krijgen uit meer dan 60 landen. De app is privé en veilig omdat er tijdens het aanmelden geen persoonlijke gegevens voor nodig zijn. Ook gebruikt de app tijdens het bellen je nieuwe gedempte nummer en is er nooit interactie met je eigenlijke telefoonnummer.

 4. Line2 - Second Phone Number

  Line2 – Second Phone Number

  Met de Line2-app kun je een tweede nummer ontvangen om op je Android-apparaat te gebruiken. Met een maandelijks abonnement van $ 9,99 kun je iedereen uit de VS of Canada bellen en sms’en. Je kunt ook andere mensen uitnodigen om deel te nemen aan de app en gratis bellen of sms’en met andere Line2-gebruikers. Je kunt de app ook gebruiken om eenvoudig internationaal te bellen zonder dat je extra internationale gesprekskosten moet betalen.

 5. Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Zoals de naam al doet vermoeden, is CoverMe een privé-messenger-app voor privégesprekken en sms-berichten vanaf een brandernummer. Met de app kun je geheime sms-berichten, logboeken voor privé-oproepen en persoonlijke contacten voor anderen verbergen. Je ontvangt end-to-end-codering voor al je gesprekken, zodat je chats privé blijven. De app heeft ook een privékluis om je foto’s, video’s, wachtwoorden en andere bestanden te verbergen. Je kunt de CoverMe-app ook verbergen voor je normale telefoon-apps, zodat deze niet zichtbaar is vanuit de app-lade.

Dit zijn de beste apps om je batterij te besparen!
Dit zijn de beste apps om je batterij te besparen!

Smartphones zijn essentieel voor ons dagelijks leven, maar een veelvoorkomend probleem is de levensduur van de batterij. Als je je telefoon voortdurend oplaadt, is een batterijbesparende app wellicht precies wat je nodig hebt. Het gebruik van een batterijbesparende app kan ee…

De beste AI-apps voor het leren van nieuwe talen op Android
De beste AI-apps voor het leren van nieuwe talen op Android

Een nieuwe taal leren kan spannend maar ook uitdagend zijn. Met behulp van technologie kun je vanaf je eigen Android-apparaat een nieuwe taal leren. Via AI-apps voor het leren van talen kun je snel een nieuwe taal leren en deze binnen korte tijd vloeiend spreken. Deze apps bi…

Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android
Dit zijn de beste Remote Desktop-app voor Android

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot je computer of andere apparaten steeds belangrijker geworden. Of je nu vanuit huis werkt of op reis bent, met deze apps heb je altijd en overal toegang tot je computer en bestanden direct…

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…