De 5 beste apps om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen

Sommige mensen hebben om verschillende redenen ooit een tijdelijk telefoonnummer gebruikt. En wat is nou een betere manier om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen, dan met een brandertelefoonnummer, oftewel een prepaid/tijdelijk telefoonnummer. Traditioneel zou je een brandertelefoon moeten kopen om een brandertelefoonnummer te kunnen krijgen en te gebruiken.

Naarmate de technologie vorderde, kwamen Android-software ontwikkelaars echter met apps die de telefoonnummers genereren die mensen kunnen gebruiken. In plaats van een fysieke brandertelefoon te kopen, kun je een van de apps op je Android-toestel installeren en een tijdelijk brandertelefoonnummer ontvangen om te gebruiken.

Dit stuk belicht 5 van de beste apps die je zou kunnen gebruiken om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen.

 1. Burner - Free Phone Number

  Burner – Free Phone Number

  Burner is een van de beste apps om een tijdelijk Amerikaans nummer te krijgen dat je kunt gebruiken. Met het tijdelijke nummer kun je bellen en sms’en vanaf andere nummers in de VS en Canada. Met de meerlijnige abonnementsfunctie die beschikbaar is in de app, kun je maximaal drie nummers ontvangen. En als je het brandnummer niet meer nodig hebt, kun je er gemakkelijk vanaf komen.

 2. Sideline - Free Phone Number

  Sideline – Free Phone Number

  Sideline heeft de voorkeur voor zakelijke situaties en is een andere gratis en eenvoudig te installeren app waarmee je een tweede nummer op je bestaande telefoon kunt krijgen. Met de app hoef je geen zakelijke oproepen en berichten meer te ontvangen op je primaire telefoonnummer. Je kunt je eigen nummer aanpassen, afhankelijk van het lokale netnummer waarop je actief bent. De app heeft een functie voor automatisch beantwoorden, waarmee een automatisch bericht naar je klanten wordt gestuurd voor het geval je een oproep op je nieuwe nummer mist. Je kunt ook één brandnummer op meerdere apparaten gebruiken, zodat je team toegang heeft tot het nummer.

 3. Hushed - Second Phone Number - Calling and Texting

  Hushed – Second Phone Number – Calling and Texting

  Net als bij de hierboven beschreven apps, kun je met Hushed een tweede telefoonnummer hebben voor sms’en en bellen. Met Hushed kun je gelokaliseerde nummers krijgen uit meer dan 60 landen. De app is privé en veilig omdat er tijdens het aanmelden geen persoonlijke gegevens voor nodig zijn. Ook gebruikt de app tijdens het bellen je nieuwe gedempte nummer en is er nooit interactie met je eigenlijke telefoonnummer.

 4. Line2 - Second Phone Number

  Line2 – Second Phone Number

  Met de Line2-app kun je een tweede nummer ontvangen om op je Android-apparaat te gebruiken. Met een maandelijks abonnement van $ 9,99 kun je iedereen uit de VS of Canada bellen en sms’en. Je kunt ook andere mensen uitnodigen om deel te nemen aan de app en gratis bellen of sms’en met andere Line2-gebruikers. Je kunt de app ook gebruiken om eenvoudig internationaal te bellen zonder dat je extra internationale gesprekskosten moet betalen.

 5. Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Zoals de naam al doet vermoeden, is CoverMe een privé-messenger-app voor privégesprekken en sms-berichten vanaf een brandernummer. Met de app kun je geheime sms-berichten, logboeken voor privé-oproepen en persoonlijke contacten voor anderen verbergen. Je ontvangt end-to-end-codering voor al je gesprekken, zodat je chats privé blijven. De app heeft ook een privékluis om je foto’s, video’s, wachtwoorden en andere bestanden te verbergen. Je kunt de CoverMe-app ook verbergen voor je normale telefoon-apps, zodat deze niet zichtbaar is vanuit de app-lade.

Zo kun je contacten op Telegram verwijderen
Zo kun je contacten op Telegram verwijderen

Als je de Telegram-app op Android gebruikt, moet je de contacten op je apparaat synchroniseren met de app om te kunnen chatten met je vrienden. Als sommige mensen in de contactenlijst van je apparaat Telegram niet gebruiken, kun je ze uitnodigen om lid te worden zodat je met …

Zo kun je TikTok-video’s op Android verwijderen
Zo kun je TikTok-video’s op Android verwijderen

TikTok is erg populair geworden bij veel jonge mensen over de hele wereld. TikTok-gebruikers communiceren door korte video’s te plaatsen, te delen, te ‘liken’ en erop te reageren. Als TikTok-gebruiker kun je korte video’s maken en plaatsen die andere g…

Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode
Zo kun je WhatsApp activeren zonder verificatiecode

Bij het registreren van een WhatsApp-account heb je standaard een werkend telefoonnummer nodig dat een verificatiecode kan ontvangen. De verificatiecode wordt gebruikt om te verifiëren dat het nummer dat je gebruikt echt bestaat en dat jij degene bent die het gebruikt. Als he…

Beste AI-apps voor Android die je moet kennen!
Beste AI-apps voor Android die je moet kennen!

Kunstmatige intelligentie (oftewel AI) wint snel populariteit in de moderne wereld. AI is toegankelijker geworden door apps die verschillende geprogrammeerde taken uitvoeren om mensen te helpen verschillende processen sneller en effectiever uit te voeren. De meeste AI-apps dr…

Zo kun je je volgers op Instagram verbergen
Zo kun je je volgers op Instagram verbergen

Met Instagram kunnen gebruikers andere Instagram-accounts volgen en kunnen gebruikers zelf ook gevolgd worden door andere accounts. De informatie over de mensen die je volgt en degenen die jou op Instagram volgen wordt altijd weergegeven op je profielpagina. Standaard kan elk…