De 5 beste apps om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen

Sommige mensen hebben om verschillende redenen ooit een tijdelijk telefoonnummer gebruikt. En wat is nou een betere manier om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen, dan met een brandertelefoonnummer, oftewel een prepaid/tijdelijk telefoonnummer. Traditioneel zou je een brandertelefoon moeten kopen om een brandertelefoonnummer te kunnen krijgen en te gebruiken.

Naarmate de technologie vorderde, kwamen Android-software ontwikkelaars echter met apps die de telefoonnummers genereren die mensen kunnen gebruiken. In plaats van een fysieke brandertelefoon te kopen, kun je een van de apps op je Android-toestel installeren en een tijdelijk brandertelefoonnummer ontvangen om te gebruiken.

Dit stuk belicht 5 van de beste apps die je zou kunnen gebruiken om een tijdelijk telefoonnummer te krijgen.

 1. Burner - Free Phone Number

  Burner – Free Phone Number

  Burner is een van de beste apps om een tijdelijk Amerikaans nummer te krijgen dat je kunt gebruiken. Met het tijdelijke nummer kun je bellen en sms’en vanaf andere nummers in de VS en Canada. Met de meerlijnige abonnementsfunctie die beschikbaar is in de app, kun je maximaal drie nummers ontvangen. En als je het brandnummer niet meer nodig hebt, kun je er gemakkelijk vanaf komen.

 2. Sideline - Free Phone Number

  Sideline – Free Phone Number

  Sideline heeft de voorkeur voor zakelijke situaties en is een andere gratis en eenvoudig te installeren app waarmee je een tweede nummer op je bestaande telefoon kunt krijgen. Met de app hoef je geen zakelijke oproepen en berichten meer te ontvangen op je primaire telefoonnummer. Je kunt je eigen nummer aanpassen, afhankelijk van het lokale netnummer waarop je actief bent. De app heeft een functie voor automatisch beantwoorden, waarmee een automatisch bericht naar je klanten wordt gestuurd voor het geval je een oproep op je nieuwe nummer mist. Je kunt ook één brandnummer op meerdere apparaten gebruiken, zodat je team toegang heeft tot het nummer.

 3. Hushed - Second Phone Number - Calling and Texting

  Hushed – Second Phone Number – Calling and Texting

  Net als bij de hierboven beschreven apps, kun je met Hushed een tweede telefoonnummer hebben voor sms’en en bellen. Met Hushed kun je gelokaliseerde nummers krijgen uit meer dan 60 landen. De app is privé en veilig omdat er tijdens het aanmelden geen persoonlijke gegevens voor nodig zijn. Ook gebruikt de app tijdens het bellen je nieuwe gedempte nummer en is er nooit interactie met je eigenlijke telefoonnummer.

 4. Line2 - Second Phone Number

  Line2 – Second Phone Number

  Met de Line2-app kun je een tweede nummer ontvangen om op je Android-apparaat te gebruiken. Met een maandelijks abonnement van $ 9,99 kun je iedereen uit de VS of Canada bellen en sms’en. Je kunt ook andere mensen uitnodigen om deel te nemen aan de app en gratis bellen of sms’en met andere Line2-gebruikers. Je kunt de app ook gebruiken om eenvoudig internationaal te bellen zonder dat je extra internationale gesprekskosten moet betalen.

 5. Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Zoals de naam al doet vermoeden, is CoverMe een privé-messenger-app voor privégesprekken en sms-berichten vanaf een brandernummer. Met de app kun je geheime sms-berichten, logboeken voor privé-oproepen en persoonlijke contacten voor anderen verbergen. Je ontvangt end-to-end-codering voor al je gesprekken, zodat je chats privé blijven. De app heeft ook een privékluis om je foto’s, video’s, wachtwoorden en andere bestanden te verbergen. Je kunt de CoverMe-app ook verbergen voor je normale telefoon-apps, zodat deze niet zichtbaar is vanuit de app-lade.

Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer
Ontdek hier de beste mobiele telefoon-tracker-apps op nummer

Er zijn verschillende redenen om een mobiele telefoon te willen volgen. Bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt en je deze terug wilt vinden, of je ontvangt oproepen van onbekende mensen en je wilt ze identificeren, of beter nog, je wilt de exacte locatie weten van …

De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!
De beste audioboek-apps die je op je Android kunt gebruiken!

Het lezen van boeken is voor veel mensen over de hele wereld een hobby. Sommige mensen lezen boeken om de tijd te doden, anderen om inspiratie op te doen en anderen lezen boeken om te studeren, zelfs in quarantaine. Traditioneel moesten mensen fysieke boeken kopen om te lezen…

De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken
De beste Live TV streaming-apps om TV te kijken

Vaak wil je je favoriete tv-programma’s bekijken maar heb je ze uiteindelijk gemist omdat je niet in de buurt van een televisie bent. Dat is nu geschiedenis! Dankzij de technologie van tegenwoordig kun je nu je favoriete programma, nieuws of documentaires bekijken op je…

Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!
Zo maak je een diavoorstelling met muziek op Android!

Diavoorstellingen zijn een interessante manier om foto’s te bekijken, vooral als ze op de een of andere manier verwant zijn. Neem bijvoorbeeld foto’s van een verjaardagsfeestje of een bruiloft. In plaats van elke foto afzonderlijk te bekijken, kun je een diavoorst…