Zo kun je je Instagram toevoegen aan TikTok

Instagram en TikTok zijn de meest gebruikte sociale mediaplatforms over de hele wereld. Op beide platforms kunnen gebruikers korte video’s maken en plaatsen zodat anderen deze kunnen zien, ‘liken’ en erop reageren. Gebruikers die zowel Instagram als TikTok gebruiken, willen mogelijk hun berichten op beide platforms delen. Is het mogelijk om TikTok-video’s te delen op Instagram?

Sinds een recent samenwerkingsverband tussen Instagram en TikTok kunnen gebruikers nu hun Instagram-account aan hun TikTok-account koppelen, waardoor ze TikTok-video’s op Instagram kunnen delen. Cross-platform samenwerkingen zijn al enige tijd beschikbaar op Facebook en Instagram, waar gebruikers hun Facebook- en Instagram-accounts kunnen koppelen en berichten onderling kunnen delen. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je erachter komt of je Instagram-account is gehackt en hoe je dit kunt oplossen. In deze post laten we zien hoe je je Instagram-account aan TikTok kunt toevoegen.

Om je Instagram-account aan TikTok toe te voegen:

 • Zorg ervoor dat de TikTok-app is bijgewerkt naar de nieuwste versie
 • Start de TikTok-app door op het pictogram ervan te tikken
 • Op de startpagina tik je op het profielpictogram rechtsonder op de pagina
 • Tik op de knop ‘Profiel bewerken’ die op de profielpagina verschijnt
 • Ga op de pagina die verschijnt naar Sociaal en tik op ‘Instagram toevoegen’
 • Je wordt doorgestuurd naar een Instagram-inlogpagina waar je je Instagram-inloggegevens in moet voeren en kunt inloggen

 • Verleen Instagram toestemming om toegang te krijgen tot je TikTok-account

 • Je Instagram-account wordt nu gekoppeld aan je TikTok-account.
 1. TikTok

  TikTok

  Met TikTok kun je eenvoudig je eigen korte video’s maken, bewerken en delen. Je kunt ook video’s van andere gebruikers bekijken. Je kunt de video’s die op het platform zijn geplaatst, delen en erop reageren.

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…

Zo kun je een AI-chat maken op Instagram
Zo kun je een AI-chat maken op Instagram

Met de opkomst van AI-technologie over de hele wereld hebben veel digitale platforms, waaronder sociale mediaplatforms, het gebruik van AI geïntroduceerd. Instagram is bijvoorbeeld niet meer alleen bedoeld voor het delen van foto’s en verhalen; het is een platform waar …

Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen
Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen

Als Telegram-gebruiker weet je misschien wel dat deze populaire berichten-app veel functies heeft waarmee je kunt chatten, media kunt delen en in contact kunt komen met vrienden of met groepen. Om ervoor te zorgen dat de Telegram-app jou een geweldige gebruikservaring biedt, …

Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp
Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp

Als WhatsApp-gebruiker heb je er vast wel eens aan gedacht om als grap of om een andere redenen een anoniem bericht naar je contacten te sturen. En, als je een beetje onderzoek hebt gedaan, ben je er misschien achter gekomen dat er geen eenvoudige manier is om anonieme berich…

Zo kun je video’s delen via Instagram Notes
Zo kun je video’s delen via Instagram Notes

Zoals je misschien al weet, is Instagram Notes (oftewel: Notities) een nieuwe functie op Instagram waarmee gebruikers korte verhalen kunnen plaatsen die bovenaan de pagina als directe berichten verschijnen. Eenmaal gepost, kunnen Instagram notities worden gezien door je volge…