Hoe kun je achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status

061117_192250_63684_2-min

Je bent één van de miljoenen gebruikers van WhatsApp, maar waarschijnlijk ken je dit trucje nog niet…

Je kunt je WhatsApp status een geweldige soundtrack geven in 3 simpele stappen! Zodra iemand op je status klikt kunnen ze naar de nummers luisteren.

In deze tutorial laten we je twee verschillende mogelijkheden zien om achtergrond muziek toe te voegen aan je WhatsApp status. De eerste kun je direct doen. Voor de tweede methode heb je een app nodig, maar geen zorgen, het is nog steeds super makkelijk!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status zonder een app te gebruiken

Stap 1

Ga naar je muziek speler en start het nummer die je voor je achtergrond muziek wil gebruiken voor je WhatsApp status.

imgonline-com-ua-2to1-mbCEP4wESqJMIYB

Stap 2

Als het nummer speelt, open WhatsApp en maak een status update. Zet het volume op de hoogste stand om achtergrond muziek van hoge kwaliteit te creëren.

Stap 3

Als je klaar bent met het maken van je WhatsApp status, bekijk het, en als je het goed vind kun je op de groene pijl klikken!

Zo makkelijk is het!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status met InShot

De bovenstaande methode werkt prima. Dus eigenlijk is het niet nodig om een app te downloaden om dit doen. Maar, als je een app gebruikt zal de achtergrond muziek veel beter klinken! Wie wil dat nou niet?

Wij gaan je laten zien hoe je dit doet met een handige editing app InShot.

Stap 1

Open de app nog niet. Neem eerst een video voor je status op.

Stap 2

Als je dit hebt gedaan, open je InShot en importeer je de video.

inshot

Stap 3

Open WhatsApp en voeg de video toe als een status update!

Probeer beide methoden en laat ons weten wat je er van vindt in de comments. Was het geluid beter mét de app… of maakt het niet uit? Welke manier was makkelijker? Wij vinden InShot geweldig, omdat je een toffe video kunt maken en muziek kunt toevoegen.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie app ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten kunnen versturen via een 3G of Wi-Fi netwerk. Chat, stuur video’s, foto’s en audio naar contacten (inclusief internationale nummers) zonder te betalen; pas de app aan en ontvang notificaties zodra iemand een bericht stuurt.

  2. InShot - Video-editor & foto

    InShot – Video-editor & foto

    Bewerk je foto’s en video’s voor Instagram zonder te moeten snijden bij het uploaden. Voeg verschillende elementen toe aan je video’s, voeg kleur en filters toe of zelfs vintage stijlen.

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…

Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?
Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?

TikTok is geëvolueerd om meer te worden dan alleen een platform waarop mensen korte video’s kunnen plaatsen en bekijken. Na recente updates heeft TikTok een nieuwe functie geïntroduceerd; TikTok Shop, waarmee gebruikers binnen de app hun favoriete producten kunnen kopen…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…