Hoe kun je achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status

061117_192250_63684_2-min

Je bent één van de miljoenen gebruikers van WhatsApp, maar waarschijnlijk ken je dit trucje nog niet…

Je kunt je WhatsApp status een geweldige soundtrack geven in 3 simpele stappen! Zodra iemand op je status klikt kunnen ze naar de nummers luisteren.

In deze tutorial laten we je twee verschillende mogelijkheden zien om achtergrond muziek toe te voegen aan je WhatsApp status. De eerste kun je direct doen. Voor de tweede methode heb je een app nodig, maar geen zorgen, het is nog steeds super makkelijk!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status zonder een app te gebruiken

Stap 1

Ga naar je muziek speler en start het nummer die je voor je achtergrond muziek wil gebruiken voor je WhatsApp status.

imgonline-com-ua-2to1-mbCEP4wESqJMIYB

Stap 2

Als het nummer speelt, open WhatsApp en maak een status update. Zet het volume op de hoogste stand om achtergrond muziek van hoge kwaliteit te creëren.

Stap 3

Als je klaar bent met het maken van je WhatsApp status, bekijk het, en als je het goed vind kun je op de groene pijl klikken!

Zo makkelijk is het!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status met InShot

De bovenstaande methode werkt prima. Dus eigenlijk is het niet nodig om een app te downloaden om dit doen. Maar, als je een app gebruikt zal de achtergrond muziek veel beter klinken! Wie wil dat nou niet?

Wij gaan je laten zien hoe je dit doet met een handige editing app InShot.

Stap 1

Open de app nog niet. Neem eerst een video voor je status op.

Stap 2

Als je dit hebt gedaan, open je InShot en importeer je de video.

inshot

Stap 3

Open WhatsApp en voeg de video toe als een status update!

Probeer beide methoden en laat ons weten wat je er van vindt in de comments. Was het geluid beter mét de app… of maakt het niet uit? Welke manier was makkelijker? Wij vinden InShot geweldig, omdat je een toffe video kunt maken en muziek kunt toevoegen.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie app ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten kunnen versturen via een 3G of Wi-Fi netwerk. Chat, stuur video’s, foto’s en audio naar contacten (inclusief internationale nummers) zonder te betalen; pas de app aan en ontvang notificaties zodra iemand een bericht stuurt.

  2. InShot - Video-editor & foto

    InShot – Video-editor & foto

    Bewerk je foto’s en video’s voor Instagram zonder te moeten snijden bij het uploaden. Voeg verschillende elementen toe aan je video’s, voeg kleur en filters toe of zelfs vintage stijlen.

Werkt YouTube niet meer op Android? Zo los je het op!
Werkt YouTube niet meer op Android? Zo los je het op!

YouTube is een van de meest gebruikte video-streaming platforms ter wereld. Mensen bezoeken YouTube om muziekvideo’s, korte clips, livestreams, documentaires en nog veel meer te bekijken. Naast het gebruik van YouTube vanaf je PC of smart TV, hebben Android-gebruikers o…

Zo verberg je je telefoonnummer op Telegram
Zo verberg je je telefoonnummer op Telegram

Telegram is een van de meest gebruikte sociale-mediaplatforms over de hele wereld. De functies en beveiligingsinstellingen van Telegram hebben bijgedragen aan de hoge positie in vergelijking met andere sociale-mediagiganten. Telegram biedt onder meer veilige communicatie en p…