Hoe kun je achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status

061117_192250_63684_2-min

Je bent één van de miljoenen gebruikers van WhatsApp, maar waarschijnlijk ken je dit trucje nog niet…

Je kunt je WhatsApp status een geweldige soundtrack geven in 3 simpele stappen! Zodra iemand op je status klikt kunnen ze naar de nummers luisteren.

In deze tutorial laten we je twee verschillende mogelijkheden zien om achtergrond muziek toe te voegen aan je WhatsApp status. De eerste kun je direct doen. Voor de tweede methode heb je een app nodig, maar geen zorgen, het is nog steeds super makkelijk!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status zonder een app te gebruiken

Stap 1

Ga naar je muziek speler en start het nummer die je voor je achtergrond muziek wil gebruiken voor je WhatsApp status.

imgonline-com-ua-2to1-mbCEP4wESqJMIYB

Stap 2

Als het nummer speelt, open WhatsApp en maak een status update. Zet het volume op de hoogste stand om achtergrond muziek van hoge kwaliteit te creëren.

Stap 3

Als je klaar bent met het maken van je WhatsApp status, bekijk het, en als je het goed vind kun je op de groene pijl klikken!

Zo makkelijk is het!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status met InShot

De bovenstaande methode werkt prima. Dus eigenlijk is het niet nodig om een app te downloaden om dit doen. Maar, als je een app gebruikt zal de achtergrond muziek veel beter klinken! Wie wil dat nou niet?

Wij gaan je laten zien hoe je dit doet met een handige editing app InShot.

Stap 1

Open de app nog niet. Neem eerst een video voor je status op.

Stap 2

Als je dit hebt gedaan, open je InShot en importeer je de video.

inshot

Stap 3

Open WhatsApp en voeg de video toe als een status update!

Probeer beide methoden en laat ons weten wat je er van vindt in de comments. Was het geluid beter mét de app… of maakt het niet uit? Welke manier was makkelijker? Wij vinden InShot geweldig, omdat je een toffe video kunt maken en muziek kunt toevoegen.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie app ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten kunnen versturen via een 3G of Wi-Fi netwerk. Chat, stuur video’s, foto’s en audio naar contacten (inclusief internationale nummers) zonder te betalen; pas de app aan en ontvang notificaties zodra iemand een bericht stuurt.

  2. InShot - Video-editor & foto

    InShot – Video-editor & foto

    Bewerk je foto’s en video’s voor Instagram zonder te moeten snijden bij het uploaden. Voeg verschillende elementen toe aan je video’s, voeg kleur en filters toe of zelfs vintage stijlen.

Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web
Zo kun je je eigen stickers maken op WhatsApp Web

WhatsApp Web is een versie van WhatsApp waarmee je toegang krijgt tot het platform via de browser van je computer. Om Whatspp web te gebruiken, moet je het Whatsapp-account op je telefoon koppelen met het platform van WhatsApp Web. Eenmaal gekoppeld, heb je toegang tot bijna …

Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android
Zo kun je verborgen camera’s vinden met Android

Tegenwoordig is de bewakingstechnologie zeer geavanceerd. In de meeste kantoorgebouwen in stedelijke gebieden en moderne woningen is een CCTV-systeem geïnstalleerd. Bewakingssystemen zijn cruciaal bij het verbeteren en waarborgen van de beveiliging. De evolutie van de bewakin…

Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!
Zo kun je emoji’s combineren in WhatsApp!

Emoji’s worden veel gebruikt op sociale-mediaplatformen, zoals Instagram, Facebook, Twitter, Telegram en WhatsApp om emoties te uiten en gesprekken op te fleuren. Elk van deze sociale media heeft een breed scala aan emoji’s die je kunt gebruiken. Wist je dat je em…

Zo kun je Facebook-avatars op WhatsApp gebruiken!
Zo kun je Facebook-avatars op WhatsApp gebruiken!

Afgezien van het gebruik van emoji’s en stickers tijdens het chatten op sociale mediaplatforms zoals Facebook, kun je avatars gebruiken om de juiste emotie naar voren te brengen en het gesprek interessanter te maken. Facebook-avatars zijn het equivalent van de Bitmoji o…

Zo kun je de spellingcontrole activeren in WhatsApp!
Zo kun je de spellingcontrole activeren in WhatsApp!

Wanneer we vrienden sms’en op sociale-mediaplatformen zoals WhatsApp, Facebook of Instagram, kan het soms gebeuren dat we sommige woorden per ongeluk verkeerd spellen of dat we niet weten hoe we specifieke woorden correct moeten spellen. Het verkeerd spellen van woorden…