Hoe kun je achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status

061117_192250_63684_2-min

Je bent één van de miljoenen gebruikers van WhatsApp, maar waarschijnlijk ken je dit trucje nog niet…

Je kunt je WhatsApp status een geweldige soundtrack geven in 3 simpele stappen! Zodra iemand op je status klikt kunnen ze naar de nummers luisteren.

In deze tutorial laten we je twee verschillende mogelijkheden zien om achtergrond muziek toe te voegen aan je WhatsApp status. De eerste kun je direct doen. Voor de tweede methode heb je een app nodig, maar geen zorgen, het is nog steeds super makkelijk!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status zonder een app te gebruiken

Stap 1

Ga naar je muziek speler en start het nummer die je voor je achtergrond muziek wil gebruiken voor je WhatsApp status.

imgonline-com-ua-2to1-mbCEP4wESqJMIYB

Stap 2

Als het nummer speelt, open WhatsApp en maak een status update. Zet het volume op de hoogste stand om achtergrond muziek van hoge kwaliteit te creëren.

Stap 3

Als je klaar bent met het maken van je WhatsApp status, bekijk het, en als je het goed vind kun je op de groene pijl klikken!

Zo makkelijk is het!

Achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status met InShot

De bovenstaande methode werkt prima. Dus eigenlijk is het niet nodig om een app te downloaden om dit doen. Maar, als je een app gebruikt zal de achtergrond muziek veel beter klinken! Wie wil dat nou niet?

Wij gaan je laten zien hoe je dit doet met een handige editing app InShot.

Stap 1

Open de app nog niet. Neem eerst een video voor je status op.

Stap 2

Als je dit hebt gedaan, open je InShot en importeer je de video.

inshot

Stap 3

Open WhatsApp en voeg de video toe als een status update!

Probeer beide methoden en laat ons weten wat je er van vindt in de comments. Was het geluid beter mét de app… of maakt het niet uit? Welke manier was makkelijker? Wij vinden InShot geweldig, omdat je een toffe video kunt maken en muziek kunt toevoegen.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger is een communicatie app ontworpen voor smartphones waarmee gebruikers berichten kunnen versturen via een 3G of Wi-Fi netwerk. Chat, stuur video’s, foto’s en audio naar contacten (inclusief internationale nummers) zonder te betalen; pas de app aan en ontvang notificaties zodra iemand een bericht stuurt.

  2. InShot - Video-editor & foto

    InShot – Video-editor & foto

    Bewerk je foto’s en video’s voor Instagram zonder te moeten snijden bij het uploaden. Voeg verschillende elementen toe aan je video’s, voeg kleur en filters toe of zelfs vintage stijlen.

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…

Zo kun je een AI-chat maken op Instagram
Zo kun je een AI-chat maken op Instagram

Met de opkomst van AI-technologie over de hele wereld hebben veel digitale platforms, waaronder sociale mediaplatforms, het gebruik van AI geïntroduceerd. Instagram is bijvoorbeeld niet meer alleen bedoeld voor het delen van foto’s en verhalen; het is een platform waar …

Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen
Zo kun je de Telegram-cache op Android wissen

Als Telegram-gebruiker weet je misschien wel dat deze populaire berichten-app veel functies heeft waarmee je kunt chatten, media kunt delen en in contact kunt komen met vrienden of met groepen. Om ervoor te zorgen dat de Telegram-app jou een geweldige gebruikservaring biedt, …

Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp
Zo kun je anonieme berichten verzenden op WhatsApp

Als WhatsApp-gebruiker heb je er vast wel eens aan gedacht om als grap of om een andere redenen een anoniem bericht naar je contacten te sturen. En, als je een beetje onderzoek hebt gedaan, ben je er misschien achter gekomen dat er geen eenvoudige manier is om anonieme berich…

Zo kun je video’s delen via Instagram Notes
Zo kun je video’s delen via Instagram Notes

Zoals je misschien al weet, is Instagram Notes (oftewel: Notities) een nieuwe functie op Instagram waarmee gebruikers korte verhalen kunnen plaatsen die bovenaan de pagina als directe berichten verschijnen. Eenmaal gepost, kunnen Instagram notities worden gezien door je volge…