Zo kun je verzonden berichten op Telegram bewerken

Net als elk ander social media platform kunnen gebruikers van Telegram tekstberichten.naast andere mediabestanden, verzenden en ontvangen . Het kan soms gebeuren dat je een bericht stuurt met een typefout of waarin essentiële informatie ontbreekt. Wanneer dit gebeurt, zou je in de verleiding kunnen komen om hetzelfde bericht opnieuw te schrijven en verzenden met de juiste informatie.

Telegram heeft echter een functie waarmee gebruikers reeds verzonden berichten kunnen bewerken. Dit betekent dat je na het verzenden van een bericht terug kunt gaan en het kunt bewerken voordat je het opnieuw verzendt. De functie voor het bewerken van berichten in Telegram is beschikbaar voor berichten die zowel in individuele chats als in groepschats worden verzonden. Zodra een bericht is bewerkt op Telegram, hebben ze het label ‘bewerkt’ om ontvangers te waarschuwen dat het bericht is aangepast. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je screenshots op Telegram Group of Channel kunt uitschakelen.

Om verzonden berichten op Telegram te bewerken:

 • Start de Telegram-app op je Android-apparaat
 • Open de individuele chat of groepschat waarvan je een bericht wilt bewerken
 • Zoek het bericht dat je wilt bewerken. Tik op het bericht en houd het vast totdat er een werkbalk boven aan de pagina verschijnt
 • Tik op het bewerkingspictogram in de werkbalk
 • Bewerk het bericht naar wens en tik op het vinkje als je klaar bent
 • Het bewerkte bericht verschijnt nu met het label ‘Bewerkt’.
 1. Telegram

  Telegram

  Telegram is een gebruiksvriendelijke messenger-app die je privacy en gebruikersgegevens beschermt. Met de app kun je chatgroepen maken van maximaal 200 personen, uitgewisselde berichten coderen, video’s tot 1 GB delen, meerdere foto’s versturen en gebruikmaken van de cloudopslagservice.

Zo kun je je scherm delen op WhatsApp
Zo kun je je scherm delen op WhatsApp

Met WhatsApp-videogesprekken kunnen gebruikers individuele en groeps-videogesprekken voeren met vrienden en familie. Traditioneel worden WhatsApp-videogesprekken veel gebruikt voor gezellige, informele gesprekken waarbij mensen elkaar kunnen zien terwijl ze hun verhalen delen…

Zo kun je een nep Telegram-account herkennen
Zo kun je een nep Telegram-account herkennen

Telegram is in de loop der jaren over de hele wereld uitgegroeid tot een populaire berichten-app. Telegram blijft zijn gebruikers geweldige functies bieden die de toegankelijkheid en bruikbaarheid verbeteren. Nu steeds meer mensen zich bij Telegram aansluiten, is de toename v…

Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp
Blokkeer en rapporteer spamberichten op WhatsApp

In dit digitale tijdperk worden berichten uitgewisseld op verschillende sociale mediaplatformen, waaronder WhatsApp. Hoewel de meeste berichten die op WhatsApp worden verzonden en ontvangen, afkomstig kunnen zijn van mensen die we kennen, kunnen sommige kwaadwillende personen…

Zo kun je zien wie je TikTok-video’s heeft opgeslagen
Zo kun je zien wie je TikTok-video’s heeft opgeslagen

Met TikTok kunnen gebruikers van over de hele wereld korte video’s bekijken en plaatsen. Bij het scrollen door TikTok-video’s kunnen gebruikers standaard video’s van andere TikTok-gebruikers opslaan in de galerijen van hun apparaat en deze gebruiken op ander…

Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp
Zo kun je video’s in hoge kwaliteit verzenden op WhatsApp

Veel mensen gebruiken elke dag WhatsApp om  foto’s, video’s en documenten te verzenden. Als het echter gaat om het verzenden van video’s, weet niet iedereen dat WhatsApp beperkingen heeft. Bij video’s groter dan 16 MB wordt de kwaliteit na het uploaden…