Zo kun je verzonden berichten op Telegram bewerken

Net als elk ander social media platform kunnen gebruikers van Telegram tekstberichten.naast andere mediabestanden, verzenden en ontvangen . Het kan soms gebeuren dat je een bericht stuurt met een typefout of waarin essentiële informatie ontbreekt. Wanneer dit gebeurt, zou je in de verleiding kunnen komen om hetzelfde bericht opnieuw te schrijven en verzenden met de juiste informatie.

Telegram heeft echter een functie waarmee gebruikers reeds verzonden berichten kunnen bewerken. Dit betekent dat je na het verzenden van een bericht terug kunt gaan en het kunt bewerken voordat je het opnieuw verzendt. De functie voor het bewerken van berichten in Telegram is beschikbaar voor berichten die zowel in individuele chats als in groepschats worden verzonden. Zodra een bericht is bewerkt op Telegram, hebben ze het label ‘bewerkt’ om ontvangers te waarschuwen dat het bericht is aangepast. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je screenshots op Telegram Group of Channel kunt uitschakelen.

Om verzonden berichten op Telegram te bewerken:

 • Start de Telegram-app op je Android-apparaat
 • Open de individuele chat of groepschat waarvan je een bericht wilt bewerken
 • Zoek het bericht dat je wilt bewerken. Tik op het bericht en houd het vast totdat er een werkbalk boven aan de pagina verschijnt
 • Tik op het bewerkingspictogram in de werkbalk
 • Bewerk het bericht naar wens en tik op het vinkje als je klaar bent
 • Het bewerkte bericht verschijnt nu met het label ‘Bewerkt’.
 1. Telegram

  Telegram

  Telegram is een gebruiksvriendelijke messenger-app die je privacy en gebruikersgegevens beschermt. Met de app kun je chatgroepen maken van maximaal 200 personen, uitgewisselde berichten coderen, video’s tot 1 GB delen, meerdere foto’s versturen en gebruikmaken van de cloudopslagservice.

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…

Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?
Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?

TikTok is geëvolueerd om meer te worden dan alleen een platform waarop mensen korte video’s kunnen plaatsen en bekijken. Na recente updates heeft TikTok een nieuwe functie geïntroduceerd; TikTok Shop, waarmee gebruikers binnen de app hun favoriete producten kunnen kopen…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…