Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te identificeren zonder hun naam te gebruiken.

Instagram heeft onlangs een voornaamwoord-functie geïntroduceerd waarmee gebruikers voornaamwoorden kunnen toevoegen, zodat andere gebruikers weten welke voornaamwoorden ze moeten gebruiken wanneer ze met hen communiceren. Op Instagram kun je maximaal vier voornaamwoorden toevoegen die anderen kunnen gebruiken als ze naar jou verwijzen. De toegevoegde voornaamwoorden op Instagram verschijnen op je profiel en worden nergens anders in de app gebruikt om je te identificeren. In deze post laten we zien hoe je voornaamwoorden op Instagram kunt toevoegen. In een eerder gerelateerd artikel hebben we besproken hoe je je Instagram kunt toevoegen aan TikTok.

Voornaamwoorden toevoegen op Instagram:

 • Update de Instagram app naar de nieuwste versie
 • Start de Instagram-app en navigeer naar je profiel door op het profielpictogram rechtsonder op de startpagina te tikken
 • Terwijl je op je profielpagina bent, tik je op de knop ‘Profiel bewerken’

 • Tik uit de opties die verschijnen op ‘Voornaamwoorden’

 • Selecteer de taal van de voornaamwoorden die je wilt toevoegen

 • Ga in de daarvoor bestemde ruimte verder met het typen van de gewenste voornaamwoorden. Van de voorgestelde voornaamwoorden die verschijnen, tik je op de voornaamwoorden die je wilt toevoegen.

 • Zodra een voornaamwoord is toegevoegd, ga je verder met het typen van het volgende en selecteer je ze uit de voorgestelde voornaamwoorden die verschijnen
 • Je kunt een geselecteerd voornaamwoord verwijderen door op het kruisje naast het voornaamwoord te tikken
 • Wanneer je klaar bent met het toevoegen van je voornaamwoorden, tik je op het vinkje bovenaan de pagina
 • De geselecteerde voornaamwoorden worden opgeslagen en aan je profiel toegevoegd.
 1. Instagram

  Instagram

  Instagram is een populair sociaal netwerk waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen delen met hun volgers. De app biedt een reeks creatieve tools zoals filters, stickers en captions (bijschriften), waarmee gebruikers hun inhoud kunnen personaliseren. Instagram biedt gebruikers ook de mogelijkheid om hun inhoud op Facebook te delen door beide accounts te koppelen.

Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken
Zo kun je zien wie jouw Instagram-video heeft bekeken

Instagram heeft door de jaren heen een unieke ruimte geboden voor individuen en bedrijven om in contact te komen met hun publiek. Naast het plaatsen van afbeeldingen kunnen makers van Instagram-content ook video’s plaatsen in de vorm van verhalen, reels of berichten. So…

Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?
Wat is de TikTok Shop en hoe gebruik je het?

TikTok is geëvolueerd om meer te worden dan alleen een platform waarop mensen korte video’s kunnen plaatsen en bekijken. Na recente updates heeft TikTok een nieuwe functie geïntroduceerd; TikTok Shop, waarmee gebruikers binnen de app hun favoriete producten kunnen kopen…

Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok
Zo kun je schermtijdlimieten instellen op TikTok

In dit tijdperk van sociale media is het beheren van je tijd op verschillende sociale mediaplatforms essentieel. TikTok heeft in het verleden bewezen verslavend te zijn, omdat veel gebruikers de neiging hebben belangrijke tijd te verspillen met het scrollen door de verschille…

Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!
Werkt TikTok niet? Lees hier hoe je het kunt oplossen!

TikTok is over de hele wereld erg populair geworden en fascineert miljoenen mensen met zijn grappige korte video’s. Zoals bij elke app kun je met TikTok soms ook tegen technische problemen aanlopen die je gebruikerservaring belemmeren. Als je problemen ondervindt met Ti…

Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram
Zo kun je voornaamwoorden toevoegen op Instagram

Tegenwoordig is genderidentiteit een belangrijk aspect in het leven van veel mensen. Zelfs op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram is het belangrijk om mensen aan te spreken met de juiste genderidentiteit. Voornaamwoorden zijn een geweldige manier om mensen te i…